Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Importa dades de targetes de tercers a Square

Si ja tens clients i les seves targetes desades en un processador, Square pot fer migracions úniques per traslladar les dades del processador actual al compte de Square. Treballarem directament amb el teu proveïdor de pagaments actual per migrar les dades. Aquest procés serveix només per traslladar les dades sensibles de la targeta del teu processador actual a Square.

Nota: el servei d’assistència del nostre equip d’enginyeria està disponible en anglès.

Comença

 1. Envia un missatge de correu electrònic al nostre equip a card-import-requests@squareup.com mitjançant l’adreça electrònica del titular del compte per confirmar que compleixes els requisits per a la importació.

 2. Quan Square hagi confirmat que els compleixes, sol·licita l’exportació de les dades dels clients i les targetes des del teu processador actual a Square.

 3. Quan el processador estigui a punt per exportar les dades i necessiti contactar amb Square, inclou card-import-requests@squareup.com directament a la conversa del correu electrònic.

 4. Square treballarà directament amb el teu processador actual per transferir-se les dades de forma segura.

 5. Square importa les dades dels clients i les targetes al teu compte de Square

 6. i et proporciona un mapatge dels identificadors dels clients i les targetes del teu antic processador amb els de Square.

Període de temps de la importació

Tot el procés pot durar entre uns quants dies i diverses setmanes; per tant, assegura’t que ho tens en compte. Si hi ha cap problema amb les dades proporcionades a Square, treballarem directament amb el teu processador per resoldre’l. 

Arxiu de mapatge

La migració del teu processador actual a Square generarà un full de mapatge. Les capçaleres del full de mapatge són les següents: 

external_card_id, square_card_id, card_brand, card_last_4, card_exp_month, card_exp_year, square_card_fingerprint, external_customer_id, square_customer_id

Si ja tens una integració, pots fer servir aquest arxiu de mapatge per actualitzar-la als nous identificadors dels clients i les targetes de Square.

Requisits i limitacions

 • Square només migrarà les dades d’un altre processador de pagaments que compleixi la certificació PCI DSS de nivell 1.

 • Square no accepta dades de targetes de pagament sense format. No enviïs cap missatge de correu electrònic a Square (ni a ningú altre) amb les dades de les targetes de pagament o les dades sensibles dels clients. Treballarem directament amb el teu processador actual per transferir les dades de forma segura.

 • La migració només traspassa les dades dels clients i les targetes proporcionades pel teu proveïdor actual a Square. 

 • Es creen nous registres de client per a cada client proporcionat pel teu processador actual. La migració no assigna les targetes a cap client existent al teu compte de Square.

 • Square només fa un mapatge de la informació proporcionada pel proveïdor extern. Si no proporciona determinada informació dels clients, has de posar-te en contacte amb el proveïdor.

 • Aquesta migració d’importació és un procés d’incorporació únic. Square no processa les importacions de targetes de forma regular.

 • El servei d’assistència del nostre equip d’enginyeria està disponible en anglès.

Consulta més informació sobre les Pràctiques de seguretat de Square.

No trobes el que necessites?