Exportar les targetes desades a processadors de pagaments de tercers

Si vols passar de Square a un altre processador de pagaments, Square et pot ajudar a migrar els registres de les targetes dels clients desades (dades del número de compte principal) a aquest proveïdor. Segons la normativa PCI, només podem transferir les dades directament a un altre processador de pagaments que compleixi la certificació PCI DSS de nivell 1.

Abans de començar el procés, assegura’t de tenir l’adreça de correu electrònic del servei d’assistència a la migració del nou processador de pagaments.

Comença

1. Envia la sol·licitud d’exportació a card-export-requests@squareup.com amb el nom del teu comerç a Square i posa en còpia el servei d’assistència a la migració del nou processador de pagaments al correu electrònic.

2. Un representant de Square programarà una trucada amb tu per verificar la titularitat del compte i confirmar que has sol·licitat exportar les dades de les targetes.

3. Un cop verificada, començarem el procés d’exportació de la informació de les targetes dels clients desades. Nota: aquest procés pot tardar fins a dues setmanes a completar-se, depenent de si Square ha establert un procés de migració amb el nou processador de pagaments.

4. Enviarem un arxiu xifrat al nou processador de pagaments en el format CSV següent:

card_id,pan,expiration,postal_code,customer_id
    ccof:1,4111111111111111,2021-12,12345,square_customer_id_1
    ccof:2,4111111111111111,2030-01,54321,square_customer_id_2

Els valors «card_id» i «customer_id» fan referència a l’identificador de Square per a aquestes entitats.

5. El nou processador de pagaments haurà de crear un mapatge dels registres de clients amb els de Square. Per ajudar a crear-lo, pots exportar les dades dels clients (l’identificador de client de Square, els noms, els números de telèfon i les adreces electròniques) des del Tauler de control de Square en línia. També pots permetre al nou processador de pagaments que accedeixi a les teves dades a través de les API públiques de Square.

Important

• Aquest procés de conformitat amb la normativa PCI serveix NOMÉS per exportar les dades de les targetes. Per a qualsevol altra dada que vulguis migrar, pots accedir-hi a través del Tauler de control de Square o les API públiques de Square.

• El servei d’assistència del nostre equip d’enginyeria està disponible en anglès.