Torna a l’inici

Fes servir un lector de codis de barres amb Terminal virtual de Square

Fes servir un lector de codis de barres amb USB amb el Terminal virtual per poder afegir articles ràpidament a la cistella. Et serà especialment útil si tens un catàleg d’articles gran i busques un procés de pagament més simplificat. També és útil per connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual a l’hora de fer pagaments físics.

Connecta un lector de codis de barres

Per configurar el lector de codis de barres, només cal connectar-lo a l’ordinador. El dispositiu l’hauria de reconèixer i connectar-se en pocs segons. Llavors pots començar a afegir articles a la cistella.

Més informació sobre l’acceptació de pagaments amb l’Virtual Terminal.

Si el lector de codis de barres no es connecta, consulta la guia de resolució de problemes amb el lector de codis de barres per assegurar-te que l’has configurat correctament.

Funcionament del lector de codis de barres

Per començar a fer servir un lector de codis de barres amb Terminal virtual, quan processis una venda has d’activar el botó del mode d’escaneig de codis de barres, que pots trobar a la pestanya de Venda desglossada, a Detalls de la transacció, a prop d’Afegeix una quantitat o un article.

Nota: per passar del mode d’escàner de codis de barres al mode d’entrada normal o viceversa, has d’activar o desactivar el botó de commutació.

Els articles que escanegis amb Terminal virtual mitjançant un lector de codis de barres s’afegiran automàticament a la cistella. Si has configurat variants d’article, se’t demanarà que seleccionis la versió de l’article més adequada després d’escanejar-lo.

Si escaneges un article que encara no s’ha afegit a la col·lecció d’articles, apareixerà un bàner amb l’opció de crear un article nou en una pestanya de navegació nova. Després d’introduir els detalls rellevants de l’article, com ara el nom, el preu i la imatge, pots desar l’article a la col·lecció, tornar a la pestanya anterior del navegador (la de Terminal virtual) i escanejar l’article de nou per afegir-lo a la cistella.

No trobes el que necessites?