Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Organitza la carta amb Square per a restaurants

Trobar la millor manera d’organitzar la configuració del menú pot semblar una tasca descoratjadora, però amb Square podràs configurar fàcilment les pantalles i fer modificacions sobre la marxa per optimitzar el rendiment i l’eficiència del teu equip.

Organitza el disseny

  • Els menús són útils per a les pantalles ràpides, els menús de temporada i els períodes de dinars. Emmagatzema diverses configuracions de menú per als diferents serveis que pots oferir: dinar, sopar, brunch, servei a la barra.

  • Afegeix grups per emmagatzemar articles o afegeix articles directament a la pantalla d’inici. Es poden afegir fins a 32 botons petits. Afegir articles directament a la pantalla d’inici pot millorar l’eficiència i oferir al personal un accés més fàcil als articles que es venen millors.

Personalitza els mòduls

Mida del mòdul

El color i la mida dels mòduls es poden manipular per crear una estètica agradable i un flux de treball lògic:

  • Utilitza mòduls grans o amples per fer els botons més accessibles.

Use tall or wide tiles to make buttons more accessible.

Color del mòdul

No deixis que dos mòduls del mateix color es toquin l’un amb l’altre, o semblarà que dos botons separats semblin un botó gran:

Avoid tiles of the same color touching one another; this makes 2 separate buttons look like one big button

Organització dels mòduls

Utilitza colors que puguin associar-se amb els articles dels grups (per exemple, amanides = verd, postres = morat). Segueix una lògica amb les mides i la disposició dels mòduls per agrupar articles similars. Per exemple, fes que totes les categories d’aliments siguin mòduls amples i agrupats a un costat o a l’altre i totes les begudes siguin mòduls grans a l’altre costat. Ordena alfabèticament els grups o col·loca’ls seguint un ordre lògic (primer els aperitius, després els entrants i més tard les postres). Com vulguis, però tingui sentit al teu restaurant!

Configura grups i subgrups

  • Pots afegir articles dins d’un grup o afegir subgrups si vols desglossar encara més els articles per tipus. Per exemple: en un grup Vi pots tenir subgrups de negre i blanc, a continuació, agrupa els vins per tipus a cada subgrup.

  • També pots afegir un article a diversos grups. Per exemple, l’article Amanida d’acompanyament pot aparèixer al grup d’amanida i també al grup d’acompanyaments.

Afegeix ràpidament articles als grups

  • Pots afegir articles als grups d’un en un o en bloc. Fes clic al botó +. Tria Articles existents i podràs afegir un article rere un altre o una categoria sencera. Un cop apareguin els mòduls de l’article, podràs canviar la mida per fer el botó més gran i utilitzar el botó A-Z per ordenar-los alfabèticament. L’altra opció és arrossegar i deixar anar manualment els mòduls on vulguis que apareguin a la pantalla.

Personalitza els modificadors

Aplica modificadors als articles en bloc

Si tens un conjunt de modificadors que s’aplica a diversos articles, pots aplicar-lo en bloc a l’editor de menús. Un cop aplicat el modificador, veuràs que apareix sota el nom de l’article.

Per fer-ho:

  1. Al menú del Tauler de control de Square, selecciona Afegeix modificadors.

  2. Selecciona diversos articles als quals estiguis aplicant el conjunt de modificadors.

  3. Selecciona Aplica als articles.

Utilitza les funcions de mòduls per haver de fer menys tocs

Les opcions de servei, la calculadora i la comprovació del nom i les notes s’emmagatzemen a la pestanya Accions de l’aplicació. Optimitza la configuració per anar més de pressa i posa les funcions que fas servir més directament a la pantalla d’inici del menú per accedir-hi fàcilment. Així podràs crear un flux de comandes personalitzat i que recordarà al personal que ha d’omplir tota la informació de cada comanda.

Configura l’opció Afegeix automàticament a un compte

Quan es crea un article a la col·lecció d’articles o des de la pàgina de menús, hi ha l’opció d’afegir un article automàticament a un compte. Aquesta funció permetrà afegir-lo a la venda actual amb un sol clic per accelerar el procés d’entrada de la comanda.

Un exemple clar és quan no calen modificadors o notes (és a dir, un article envasat prèviament, com ara una beguda enllaunada). Si desactives Afegeix un article automàticament a un compte, tindràs l’opció d’afegir notes o modificadors a l’article quan l’afegeixis a una venda.

Nota: aquest pas se saltarà els modificadors que s’hagin afegit a l’article. Si necessites utilitzar aquests modificadors a la venda actual, selecciona l’article > Modifica.

No trobes el que necessites?