Modifica el disseny del TPV de Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
És per a propietaris de negocis i empleats amb permís per crear articles que vulguin modificar el disseny del TPV de Square per a restaurants. Consulta més informació sobre els permisos dels empleats amb Square per a restaurants.

Abans de començar

Per organitzar les cartes i millorar-ne l’aspecte, pots fer servir els grups de l’aplicació de TPV de Square per a restaurants. Et permeten organitzar els articles per color, mida i posició. Cal que hi hagi com a mínim una carta per crear-ne un. Si no en tens cap, consulta com crea una carta.

Aquesta eina funciona com si la carta tingués subseccions. Els grups poden coincidir amb les cartes físiques o pots fer-ne servir un per a diverses cartes. Com que són independents de les categories, pots personalitzar el disseny de la carta sense que afecti els informes ni les impressores.

Si vols crear un grup i afegir-hi articles, hauràs d’accedir al Tauler de control de Square. Pots ajustar el disseny del TPV des del Tauler de control o des de l’aplicació de TPV per a Restaurants en un dispositiu iOS.

Pas 1: Crea un grup

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Cartes.

2. Selecciona una Carta d’entre les opcions disponibles.

3. Fes clic a Afegeix un grup.

4. Introdueix un nom i fes clic a Afegeix un grup nou.

5. A la finestra emergent Afegeix un grup, introdueix el nom del grup.

6. El grup apareixerà a la pantalla d’inici de manera predeterminada. Quan tinguis diversos grups, podràs triar si vols que es mostrin a la pantalla d’inici o dins d’altres grups.

7. Si vols fer canvis de color al grup que tindràs al TPV, fes clic a Modifica el color dels mòduls.

8. Fes clic a Desa.

Pas 2: Afegeix articles als grups

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Cartes.

2. Selecciona la carta amb el grup que vulguis modificar des de les opcions de la Carta.

3. A sota del grup que vols modificar, fes clic a Afegeix un article.

4. Selecciona l’article que vols afegir-hi. Si vols crear articles nous i afegir-los al grup, fes clic a Afegeix diversos articles.

Pas 3: Modifica el disseny del TPV

Amb l’editor per al disseny del TPV, pots personalitzar i organitzar els articles, els grups, les categories o les funcions al TPV de Square per a restaurants. Pots modificar el disseny des de l’editor de cartes al Tauler de control de Square o des de l’aplicació de TPV per a Restaurants.

Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Cartes.
  2. Selecciona una Carta d’entre les opcions disponibles.
  3. Fes clic a Modifica el disseny del TPV.
  4. Els grups i els articles es mostraran automàticament amb la distribució de la carta.
  5. Al tauler Modifica la quadrícula, pots ajustar automàticament la mida dels mòduls, ordenar-los i afegir o eliminar pàgines.
  6. També pots arrossegar i deixar anar les diverses seccions per la pantalla per col·locar-les com vulguis.
  7. Fes clic al signe + a la quadrícula per afegir o crear articles i grups, o bé per afegir funcions al disseny.
  8. Per eliminar un mòdul, selecciona’l i fes clic a Elimina el mòdul al tauler d’edició.
  9. Fes clic a Desa.

Aplicació de TPV de Square per a restaurants en un dispositiu iOS

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants i toca Venda nova > Cartes.
  2. Toca Modifica les cartes.
  3. Selecciona la carta que vols modificar.
  4. Al tauler Modifica la quadrícula, pots ajustar automàticament la mida dels mòduls, ordenar-los i afegir o eliminar pàgines.
  5. També pots arrossegar i deixar anar les diverses seccions per la pantalla per col·locar-les com vulguis.
  6. Toca el signe + a la quadrícula per afegir o crear articles i grups, o bé per afegir funcions al disseny.
  7. Per eliminar un mòdul, selecciona’l i toca Elimina el mòdul al tauler d’edició.
  8. Toca Desa.

Passos següents

Consulta més informació sobre les cartes i els articles en aquestes entrades del Centre d’ajuda: