Inici

Afegeix noms de cuina als articles

A qui va dirigit aquest article?
A propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear articles i afegir noms de cuina als articles de la carta. Consulta més informació sobre els permisos dels empleats amb Square per a restaurants.

Abans de començar

Els noms de cuina et permeten personalitzar la manera en què els articles apareixen en els comprovants de comanda i a les pantalles de cuina. Es tracta d’un nom intern per a qualsevol article, variant o modificador que tries segons les preferències del negoci. Pots crear noms personalitzats que siguin més curts, més específics o en l’idioma que triï el personal de cuina.

Aquests noms només es mostren al KDS i a les comandes per a la cuina, i no apareixen al TPV ni als rebuts impresos dels clients.

Per afegir-ne, has d’accedir al Tauler de control de Square. Si vols que el nom de cuina es mostri a Square KDS i a les comandes per a la cuina, cal que entris a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants o a Square KDS.

Crea un nom de cuina

Pots crear noms de cuina al Tauler de control des de les cartes de Square per a restaurants o des de la col·lecció d’articles.

Cartes

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Cartes.
  2. Selecciona un article, una variant o un modificador de la carta.
  3. Introdueix el nom de cuina al camp Nom per a la cuina.
  4. Fes clic a Desa.

Col·lecció d’articles

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Col·lecció d’articles.
  2. Selecciona un article, una variant o un modificador de la col·lecció.
  3. Introdueix el nom de cuina al camp Nom per a la cuina.
  4. Fes clic a Desa.

Mostra els noms de cuina a les comandes

A la configuració de la impressora del TPV o de Square KDS, pots especificar si el comprovant de la comanda ha de fer servir el nom de cuina a cada estació d’impressió. Aquests noms sempre es mostren a Square KDS i no els podràs desactivar, modificar ni eliminar.

  1. Obre el TPV a Square KDS i toca Compte > Configuració > Hardware > Impressores.

  2. Toca una de les estacions d’impressió o Perfils > Crea un perfil.

  3. Per mostrar els noms de cuina per a les comandes a l’establiment, toca Comandes en persona i activa l’opció Fes servir aquesta impressora per als comprovants de les comandes en persona. Per mostrar els noms de cuina per a les comandes online, toca Comandes online i activa l’opció Fes servir aquesta impressora per a les comandes online.

  4. Activa l’opció Imprimeix els noms de cuina

  5. Toca Enrere > Desa.

Passos següents

Consulta més informació sobre les cartes i els articles en aquestes entrades del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?