Inici>Factures Plus

Gestiona la teva subscripció al pla Plus de Factures Square

Amb Factures Square, tens dues opcions: el pla Gratuït i el pla Plus. El pla Plus de Factures t’ofereix funcions més avançades i té una quota mensual.

Si t’interessa provar Factures Plus, pots registrar-te per obtenir una Prova gratuïta de 30 dies. Quan acabi la prova, t’hi pots subscriure des de la pàgina Preus i subscripcions del Tauler de control de Square en línia.

Pots consultar més informació sobre Factures Square Plus.

Comença la prova gratuïta de 30 dies

Per activar la prova gratuïta de 30 dies del pla Plus de Factures:

1. Ves a la pàgina Més informació i comprova que hagis iniciat sessió al teu compte de Square.
  2. Selecciona Prova de franc durant 30 dies.

Subscriu-te al pla Plus de Factures Square un cop s’acabi la prova

Si ara gaudeixes del període de prova del pla Plus de Factures i vols subscriure-t’hi, o si no t’hi vas subscriure quan se’t va acabar el període de prova i vols fer-ho ara:

1. Ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square.
  2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.
  3. A Preus de la subscripció, selecciona Subscriu-te al costat del pla Plus de Factures.

Posa en pausa la subscripció al pla Plus de Factures

Pots posar en pausa totes les subscripcions als productes de Square. Igual que les cancel·lacions, cada pausa es gestiona de manera individual. Per posar en pausa la subscripció al pla Plus de Factures:

1. Ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square.
  2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.
  3. A Preus de la subscripció, selecciona Gestiona al costat del pla Plus de Factures.
  4. Fes clic a Posa en pausa fins a 3 mesos. Un cop acabi aquest període de tres mesos, la subscripció tornarà a l’estat Activa i es reprendran els càrrecs mensuals.

Dona’t de baixa del pla Plus de Factures

Per cancel·lar la subscripció a Factures Plus:

1. Ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square.
  2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.
  3. A Preus de la subscripció, selecciona Gestiona al costat del pla Plus de Factures.
  4. Selecciona Donar-se de baixa.

Quan ho hagis fet, no tindràs accés a les funcions de pagament del final d’aquest cicle de pagament.