Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Components

Guia de primers passos amb el TPV mòbil de Square per a restaurants

Ofereix una experiència encara millor tant als empleats com als clients amb aquest TPV portàtil. Gràcies al TPV mòbil de Square per a restaurants, els cambrers poden acceptar comandes i pagaments a la taula.

Avantatges del TPV mòbil per a restaurants

  • Torns de taula més ràpids i uns cambrers més eficients, ja que poden anotar comandes i acceptar pagaments a peu de taula de manera intuïtiva.

  • Unes comandes i un procés de pagament més àgils, que et permeten aconseguir uns torns de taula encara més ràpids.

  • Els cambrers poden dedicar més temps a interactuar amb els clients i a oferir-los el millor servei.

  • Una atenció especial als clients VIP gràcies a les funcions de preferències dels comensals, historial de comandes i notes dels cambrers, que s’actualizen minut a minut.

  • Uns serveis amb menys contratemps, ja que el personal sap sempre què es ven i què s’està esgotant.

  • Uns comensals més satisfets gràcies a la flexibilitat que ofereix poder fer comandes i pagar com vulguin.

  • Comandes àgils i precises. Independentment de si es fan des de la taula o en línia o de si es recullen a l’establiment o s’entreguen a domicili, les tindràs totes centralitzades en un únic dispositiu portàtil amb moltes prestacions.

  • Una cuina eficient i que treballa en total sincronia gràcies a les opcions d’organitzar, enviar a cuina, seqüenciar i reduir les comandes amb precisió total segons els temps de preparació i d’on provenen.

  • Cues més àgils i la possibilitat que els cambrers acceptin comandes des de qualsevol lloc. Oblida’t de les anades i vingudes que han de fer de les taules al TPV del taulell.

Components compatibles

El nostre TPV mòbil per a restaurants és molt versàtil i disposa d’una opció portàtil per adaptar-se a les necessitats que et puguin sorgir:

Visita la Botiga de Square per trobar més opcions de components amb muntatge i per al taulell.

Preus

Per fer servir el TPV mòbil per a restaurants, pots començar amb la prova gratuïta de 30 dies o bé et pots donar d’alta al pla de pagament Plus de Square per a restaurants. Amb el pla Gratuït de Square per a restaurants, no pots fer servir el TPV mòbil.

Amb la subscripció al pla Plus de Square per a restaurants, pots fer servir el TPV mòbil de Square per a restaurants en un nombre il·limitat de dispositius portàtils per 59 € més impostos al mes per punt de venda.

Si necessites més dispositius portàtils per a l’equip, ves a la Botiga de Square per demanar més Square Terminals o l’equips portàtils de TPV.

Registra-t‘hi

Si ho tens tot a punt per començar, el primer pas és registrar-se per començar la prova gratuïta de 30 dies del pla Plus de Square per a restaurants. Si estàs començant a fer servir Square, hauràs de crear un compte nou.

Si ja tens un compte, fes clic a Inicia la sessió amb el teu compte de Square. Ves a la Pàgina de Square per a restaurants per canviar de pla de Square per a restaurants. Quan hagis canviat al pla Plus de Square per a restaurants, tota la informació que hagis introduït al compte estarà disponible a Square per a restaurants, incloent-hi els articles, clients, empleats i detalls del compte bancari.

Crea les cartes

Crea cartes per a cada punt de venda i servei. Afegeix-hi begudes, aperitius, entrants, categories d’articles i recomptes de l’inventari. Comença a configurar les cartes des del Tauler de control de Square.

Configura els components

Ves a les Instruccions de configuració del TPV mòbil de Square per a restaurants per començar. Selecciona el teu dispositiu i segueix les instruccions de configuració.

Creació del codi del dispositiu

Crea un codi de dispositiu des del Tauler de control en línia de Square. L’hauràs de fer servir per configurar el dispositiu i els pagaments, i per iniciar la sessió al TPV mòbil.

Gestió de les taules i les sales

Un cop hagis acabat de configurar el compte de Square per a restaurants, ja podràs començar a gestionar les taules, distribuir els comensals i acceptar pagaments.

Pagaments des de les taules

Quan et subscrius al pla Plus de Square per a restaurants, pots fer servir l’Square Terminal i l’equip de TPV mòbil per a Android per acceptar comandes i pagaments des de les taules.

Les funcions compatibles inclouen:

  • Modificadors ràpids: tots els modificadors i els modificadors ràpids, com Afegeix, Extra o Guarnició.

  • Organització dels plats: els articles afegits a una comanda des del TPV mòbil admetran els mateixos plats amb nom personalitzats creats al Tauler de control i compartits en qualsevol dispositiu de taulell que faci servir Square per a restaurants.

  • Seguiment de la distribució de comensals: configura i modifica el nombre de comensals des del TPV mòbil, també pots afegir articles a un comensal específic durant l’entrada de la comanda. Aquesta configuració es pot modificar des de la Configuració del dispositiu del Tauler de control. Pots assignar un nombre de comensals a una taula i una distribució de comensals a articles específics d’aquesta taula des de qualsevol dispositiu de Square per a restaurants. Si hi ha cap canvi en el nombre de convidats a una taula, pots modificar fàcilment el nombre de comensals a la comanda oberta.

  • Plànols de planta: gestiona sense dificultats totes les zones del restaurant amb la llista de control i els plànols de planta. Comprova l’estat de les taules d’una ullada amb els indicadors de temps en colors creats a la configuració del dispositiu.

Preguntes freqüents sobre el TPV mòbil

No trobes el que necessites?