Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Pràctiques recomanades per a la desactivació del teu compte de Square

Si Square t’ha notificat que el teu compte es desactivarà aviat, a continuació pots trobar informació addicional sobre els passos a seguir per protegir les dades del teu compte.

Balanç de pagament final

Després de 30 dies, continuaràs tenint accés al Tauler de control de Square en línia, però ja no podràs processar transaccions de pagament mitjançant Square. Els fons restants del Saldo Square es retornaran al compte bancari vinculat.

  • Ingressos automàtics: si reps ingressos automàtics, desactivar el compte no afectarà el teu calendari de pagaments habitual.

  • Ingressos manuals: si reps ingressos manuals, posa’t en contacte amb Equip d’Atenció al venedor per obtenir més informació.

Si bé Square ja no processarà els teus pagaments, pots posar-te en contacte amb altres sistemes TPV per fer-ho. Si necessites un processador de pagaments alternatiu, et pot interessar PaymentCloud, que admet un processament de pagaments en circumstàncies que Square no pot oferir en aquests moments.

Si tens cap pregunta o creus que es tracta d’un error, ves a les Condicions del servei o respon directament al correu electrònic que has rebut de Square.

Exporta l’historial de pagaments

Et recomanem que descarreguis l’historial de pagaments amb Square per als teus arxius. És possible que necessitis aquesta informació per a qüestions fiscals, per consultar-la en un futur o a l’hora de sol·licitar un préstec bancari o un terminal de targeta de crèdit. Per fer-ho:

  1. Ves a la pestanya Saldo al tauler de control en línia de Square.

  2. Fes servir l’eina de selecció per a definir un interval de dates. Fes clic a Aquest any o a Any anterior i, a continuació, fes servir les fletxes per a navegar entre anys. Nota: fes clic al centre de l’eina de selecció de dates per a obtenir una visualització completa del calendari.

  3. Selecciona Tots els punts de venda o tria un punt de venda manualment per revisar-lo.

  4. Fes clic a Exporta per descarregar un fitxer CSV a l’ordinador, que podràs obrir amb Microsoft Excel o qualsevol altre programari de fulls de càlcul.

Exporta la col·lecció d’articles

Si tens previst crear una nova llista d’inventari amb un altre sistema de TPV, hauràs d’exportar la col·lecció d’articles. També va bé guardar aquesta informació per als teus arxius. Per fer-ho:

  1. Ves a la pestanya Articles al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Accions > Exporta la col·lecció.

  3. Pots exportar la col·lecció d’articles en un fitxer Excel (.xlsx) o CSV. Es descarregarà un full de càlcul a l’ordinador, que podràs obrir amb Microsoft Excel o un altre programari habitual per a fulls de càlcul.

Exporta el Directori de clients

Pots exportar la llista sencera de clients directament des del Tauler de control en línia de Square. Et pot ser útil si has estat recopilant informació dels clients que vulguis consultar en un futur. Per fer-ho:

  1. Ves a la pestanya Clients al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Importa/Exporta > Exporta els clients.

  3. Selecciona els grups des dels quals vols exportar els clients. Si un client és a diversos grups, només s’exportarà una vegada.

  4. Fes clic a Descarrega.

Es descarregarà un fitxer .CSV a l’ordinador, que podràs obrir amb Microsoft Excel o qualsevol altre programari habitual per a fulls de càlcul.

Components Square

L’Square Reader i els components de tercers són universals, de manera que no emmagatzemen cap informació personal o del compte, i es poden fer servir amb qualsevol compte de Square.

Els lectors no estan vinculats a cap titular de compte o compte bancari específic, i tampoc cal que estiguin activats. La teva informació personal no es veurà compromesa si vens, recicla o comparteixes el lector entre comptes de Square.

Si tens altres components Square, consulta més informació sobre la Devolucions i garantia limitada del hardware de Square.

No trobes el que necessites?