Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Desactiva el teu compte de Square

Una de les millors coses que tenim a Square és que només cobrem per transacció, de manera que no has de pagar cap tarifa per mantenir obert el compte si ets una empresa que obre segons la temporada, per fer servir els nostres productes amb subscripció o si decideixes canviar a un altre sistema de processaments.

Nota: si optes per desactivar el compte de Square, no podràs accedir al teu historial de pagaments ni a la teva informació, i els empleats que hi tinguis s’esborraran. A més de desactivar-lo, hauràs de cancel·lar qualsevol subscripció que estigui activa que estiguin vinculades al compte.

Abans de desactivar-lo

Et recomanem que facis algunes coses abans de desactivar el teu compte de Square. Tot seguit te n’expliquem tots els detalls.

Exporta l’historial de pagaments

Un cop hagis tancat el compte, no tindràs accés a l’historial de pagaments. Per mantenir un registre complet, pots descarrega l’historial de pagaments abans de desactivar-lo. Si tens transferències pendents, no podràs desactivar el compte fins que Square transfereixi aquests fons al teu compte bancari vinculat.

Per descarregar l’historial de pagaments:

  1. Ves a Saldo al tauler de control en línia de Square.

  2. Fes servir l’eina de selecció per definir un interval de dates. Fes clic a Aquest any o L’any passat i, a continuació, fes servir les fletxes per anar a la resta d’anys. Nota: fes clic al centre de l’eina de selecció de dates per obrir una vista completa del calendari.

  3. Selecciona Tots els punts de venda o tria un punt de venda manualment per revisar-lo.

  4. Fes clic a Exporta per descarregar un fitxer CSV a l’ordinador, que podràs obrir amb Microsoft Excel o qualsevol altre programari de fulls de càlcul.

Exporta la col·lecció d’articles

És bona idea exportar la col·lecció d’articles si tens pensat crear una nova llista de l’inventari amb un altre TPV. També va bé desar-la per als teus registres. Pots exportar la col·lecció d’articles des del Tauler de control en línia de Square a un fitxer d’Excel (XLSX) o CSV. Per fer-ho:

  1. Ves a Articles al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Accions > Exporta la col·lecció a l’extrem superior dret de la pàgina.

Selecciona si vols exportar l’arxiu com a fitxer d’Excel o CSV. Es descarregarà un full de càlcul a l’ordinador, que podràs obrir amb Microsoft Excel o un altre programari habitual per a fulls de càlcul.

Exporta el Directori de clients

Pots exportar la llista sencera de clients directament des del Tauler de control en línia de Square. Et pot ser útil si has estat recopilant informació dels clients que vulguis consultar en un futur. Per començar:

  1. Ves a Clients al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Importa/Exporta > Exporta els clients.

  3. Selecciona els grups des dels quals vols exportar els clients. Si un client és a diversos grups, només s’exportarà una vegada.

  4. Fes clic a Descarrega.

Es descarregarà un fitxer CSV a l’ordinador, que podràs obrir amb Microsoft Excel o amb qualsevol altre programari habitual per a fulls de càlcul.

Cancel·la les subscripcions i els serveis de Vendes en línia Square

Si disposes de Vendes en línia Square al teu compte, has de cancel·lar totes les subscripcions i els serveis del compte de Vendes en línia Square des de la Vista general de Vendes en línia Square abans de desactivar-lo. Així t’assegures que no et continuem cobrant pels serveis de Vendes en línia Square que ja no fas servir.

Consulta l’article gestionar les teves subscripcions de Vendes en línia Square per a més informació sobre com cancel·lar els serveis de Vendes en línia Square.

Nota: el teu compte de Vendes en línia Square és una extensió del compte principal de Square que es factura i es gestiona per separat. El fet de desactivar el compte de Square no desactivarà els serveis ni les subscripcions de Vendes en línia Square, així que procura cancel·lar-los manualment abans de continuar amb la desactivació.

Què faig amb els components de Square?

L’Square Reader i els components de tercers són universals, de manera que no emmagatzemen cap informació personal o del compte, i es poden fer servir amb qualsevol compte de Square.

Els lectors no estan vinculats a cap titular de compte ni a cap compte bancari concret, a més tampoc cal que estiguin activats. Si vens o recicles el lector, o el comparteixes amb altres comptes de Square, la teva informació personal no es veurà compromesa.

Què passarà amb les teves dades?

Per a més informació, consulta a les pàgines següents: Seguretat, Privacitat i l’Acord de l’usuari (Seccions 34-41).

Desactiva el compte

Mantenir obert el teu compte de Square no suposa cap cost. Tanmateix, si encara vols desactivar el teu compte de TPV Square, pots fer-ho directament des del Tauler de control en línia de Square.

Nota: un cop hagis desactivat el compte, no podràs tornar a activar-lo. Si decideixes tornar a Square, crea un compte nou de Square.

Comprova que hagis exportat totes les dades necessàries abans de desactivar el compte. Quan ho tinguis tot a punt per començar:

  1. Ves a Compte i configuració al tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Informació del negoci > Sobre el negoci.

  3. A Desactiva el negoci, fes clic a Desactiva el negoci.

  4. Selecciona el motiu de la desactivació, afegeix qualsevol comentari addicional (opcional) i fes clic a Continua.

  5. Introdueix la contrasenya i fes clic a Confirma.

    • Si el compte té activada la verificació en dos passos, rebràs el codi de verificació per missatge de text, o bé pots fer servir la teva aplicació d’autenticació.

    • Si no tens la verificació en dos passos activada al compte, rebràs el codi de verificació a l’adreça electrònica associada al teu compte de Square.

Recorda que els comptes de Square es poden crear de manera gratuïta i pots crear-ne un de nou en qualsevol moment. Ens sap greu que marxis, però ens alegrem d’haver format part del teu negoci. Desitgem que tot el vagi molt bé i esperem tornar a col·laborar amb tu més endavant.

No trobes el que necessites?