Inici>Gestiona les comandes en línia

Limita les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a un domicili de la zona a Vendes en línia Square

Si assignes automàticament les hores de la recollida a l’establiment i l’entrega local a domicili amb Vendes en línia Square, pots limitar la quantitat de comandes que pots acceptar cada 15 minuts per evitar rebre un gran nombre de comandes alhora. Quan el sistema arribi al límit de comandes que hagis introduït, ampliarem el temps de preparació en increments de 5 minuts perquè tinguis temps de preparar les comandes.

Activa la limitació de comandes

Per limitar les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a domicilis de la zona:

1. A la pàgina de Compte i configuració, ves a Tramitació > Recollida a l’establiment i entrega a domicili.

2. Selecciona Modifica al punt de venda on vols limitar les comandes.

3. Ves a la pestanya Recollida a l’establiment o Entrega a domicili.

4. A la secció de Temps, activa l’opció que limita el nombre de comandes que es poden recollir o entregar a la vegada.

5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Limitació per a les comandes no programades

A partir dels teus criteris, el compromís de temps per a les comandes no programades (és a dir, les comandes que estaran a punt al més aviat possible) s’escalonarà automàticament durant les hores punta d’entrada de comandes.

Per defecte, Vendes en línia Square arrodoneix l’hora en què les comandes puguin estar a punt a la següent franja disponible amb increments de cinc minuts. Per exemple, una comanda entrant no programada feta a les 18:56 quedaria compromesa per a les 19:15 (no les 19:11).

Limitació per a les comandes programades

Posem per cas que ofereixes l’opció de programar les comandes i que tens un límit de comandes en línia de 5 comandes cada 15 minuts. Al llarg del dia, els clients han estat planificant comandes per recollir a l’establiment.

La franja horària de les 19:00 té 4 comandes programades i la franja horària de les 19:05 té 1 comanda programada.

A les 17:00, un client vol fer una comanda per recollir-la a les 19:00. Al client no li apareix la franja de les 19:00 com a opció quan programa la comanda i només pot seleccionar les 19:10 o més tard. Com que tens un límit de 5 comandes cada 15 minuts, entre les 4 comandes programades per a les 19:00 i 1 comanda programada per a les 19:05, la primera hora que hi ha disponible per a una altra comanda programada és a les 19:10, a fi de respectar la configuració de la limitació de comandes.

A les 18:47, un altre client prova de fer una comanda. En aquest moment, has rebut encara més comandes:

• A les 19:00: 4 comandes programades

• A les 19:05: 1 comanda programada

• A les 19:10: 4 comandes no programades

La primera hora de recollida disponible que veuria el client és a les 19:25, ja que la franja de 15 minuts hauria arribat al límit de comandes entre les 19:05 i les 19:20.