Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestiona les comandes en línia

Limita les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a un domicili de la zona a Vendes en línia Square

La limitació de comandes et permet limitar el nombre total de comandes en línia per recollir a l’establiment o entregar a domicili en un període de 15 minuts. Si es compleix el nombre màxim de comandes, la següent comanda entrant s’assigna a la següent franja horària disponible. Això ajuda a esglaonar els temps de recollida a l’establiment i l’entrega a domicili, evitar massa comandes en un moment donat i limitar el nombre de clients en un establiment físic esperant la seva comanda.

Activa la limitació de comandes

Per limitar el nombre de comandes de recollida a l’establiment i entrega a un domicili de la zona que pots acceptar cada 15 minuts a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació de les comandes > Recollida i entrega.

  2. Afegeix el punt de venda si encara no ho has fet o selecciona Configura el punt de venda o Modifica per al punt de venda en qüestió.

  3. Modifica la Configuració de temps de preparació de les comandes.

  4. A Programació, activa el botó per assignar automàticament una hora de recollida a l’establiment o lliurament durant el procés de pagament.

  5. A Limitació de comandes, activa el botó per limitar el nombre de comandes que es poden recollir a l’establiment o entregar alhora.

  6. Selecciona Continua per continuar i/o Desa quan hagis acabat.

Limitació per a comandes al més aviat possible

Segons els teus criteris, el compromís de temps per a les comandes al més aviat possible s’escalonarà automàticament durant les hores punta de comandes.

Per defecte, Vendes en línia Square compromet les comandes arrodonint-les a la següent franja disponible amb increments de cinc minuts. Per exemple, una comanda entrant al més aviat possible feta a les 6:56 PM es comprometria per a les 7:15 PM (no a les 7:11 PM).

Limitació per a comandes programades

Aquí tens un exemple de com funciona la limitació amb les comandes programades activades:

En Peter decideix oferir la programació de comandes pel seu negoci Peter's Pizza. Continua tenint un límit de comandes en línia de 5 comandes cada 15 minuts. Durant tot el dia, els clients han estat planificant sopars i han programat comandes per a la recollida a l’establiment. La franja horària de les 7:00 PM té 4 comandes programades. La franja horària de les 7:05 PM té 1 comanda programada.

A les 5 PM, un client vol fer una comanda per recollir-la a les 7:00 PM. El client no veu les 7:00 PM com a opció quan programa la comanda i només pot recollir-la a les 7:10 PM o més tard. Com que en Peter té un màxim de 5 comandes cada 15 minuts, entre les 4 comandes programades per a les 7:00 PM i 1 comanda programada per a les 7:05 PM, l’hora de comanda programada més aviat disponible és a les 7:10 PM per respectar la configuració de limitació de comandes.

A les 6:47 PM, un client intenta fer una comanda a Peter’s Pizza. A aquesta hora del vespre, Peter’s ha rebut comandes addicionals:

  • 7:00 PM: 4 comandes programades

  • 7:05 PM: 1 comanda programada

  • 7:10 PM: 4 comandes al més aviat possible

Aquest client veuria l’hora de recollida a l’establiment més d’hora a les 7:25 PM, ja que la finestra de 15 minuts hauria arribat a les comandes màximes entre les 7:05 i les 7:20 PM.