Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Personalitza el peu de pàgina del lloc web a Vendes en línia Square

Nota: per eliminar la marca de Square del peu de pàgina, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

Square-Online-Site-Editor-Footer-CA

La secció de peu de pàgina que hi ha a la part inferior del teu lloc web de Vendes en línia Square es mostra a cada pàgina web i et permet destacar la informació important de qualsevol pàgina que hagi obert un visitant. Personalitza el peu de pàgina des de l’editor de webs de Vendes en línia Square seleccionant la secció del peu de pàgina i ajustant la configuració al tauler d’edició.

Per obtenir més informació sobre com dissenyar un lloc web amb Square, llegeix com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square i com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

Elimina el disseny de marca de Square del peu de pàgina

Per defecte, el peu de pàgina inclou un bàner de marca senzill que mostra als visitants que el lloc web està creat amb Square. Pots canviar el pla del lloc web per eliminar aquest bàner i mostrar exclusivament el teu disseny de marca.

Canvia el disseny del peu de pàgina i el fons

Al tauler d’edició, ves a Personalitza > Disseny i color o Fons per actualitzar l’aspecte del peu de pàgina. Alguns dissenys et permeten mostrar més funcions que d’altres.

Nota: les pàgines no poden tenir dissenys de peu de pàgina diferents. El peu de pàgina serà el mateix a tot el lloc web.

Mostra un logotip

Activa Logotip per veure les opcions per mostrar el títol o el logotip del teu lloc web al peu de pàgina. Pots trobar més informació sobre com afegir un logotip al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Mostra la navegació

Activa Navegació per mostrar el menú de navegació al peu de pàgina. També pots fer que la navegació pel peu de pàgina sigui diferent de la de la capçalera si desmarques l’opció Igual que la navegació de la capçalera i selecciones Personalitza la navegació.

El peu de pàgina és un lloc habitual per afegir enllaços a pàgines (com ara una política de privacitat o unes condicions del servei) que normalment no inclouries a la capçalera. Pots obtenir més informació sobre com creació de pàgines i navegació a Vendes en línia Square.

Mostra un formulari de registre per correu electrònic

Activa Títol de la subscripció i Subscripció per modificar la configuració del formulari de contacte del registre per correu electrònic . Els clients que enviïn les seves dades mitjançant el formulari s’afegiran al Directori de clients.

Mostra les icones de les xarxes socials

Activa Icones de xarxes socials per mostrar les icones que enllacen als teus perfils de xarxes socials. Més informació sobre com afegir icones de les xarxes socials a Vendes en línia Square.

Mostra enllaços externs

Activa Enllaços externs per canviar aquest camp de text senzill pel que vulguis. Per defecte, mostra un símbol de copyright i l’any.

Mostra els mètodes de pagaments que acceptes

Activa Mètodes de pagament per destacar què poden fer servir els clients per comprar a la teva botiga en línia. Aquests detalls provenen dels processadors de pagaments que has habilitat per al teu lloc web a la pàgina Vista general de Vendes en línia Square. Més informació sobre com acceptar pagaments a Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?