Afegeix opcions seleccionables a un article a Vendes en línia Square

Vens samarretes de quatre talles diferents? Una cistella per regalar amb versions normals i de luxe? Les opcions d’articles et permeten afegir variants a un únic article, permetent-te estalviar temps i posant-ho fàcil als clients per trobar el que volen.

Nota: cada article de Vendes en línia Square pot tenir fins a 250 variants. Si tens algun article que superi aquest nombre, pots valorar dividir-lo en diversos articles perquè cadascun tingui menys variants.

Per afegir opcions a un article, fes-hi clic a Articles > Articles del web, a la Vista general de Vendes en línia Square. Desplaça’t cap avall fins a la secció Variants i fes clic al botó Afegeix/Gestiona variants.

Per exemple, posem per cas que vens una samarreta i que ve en quatre talles: S, M, L i XL. Vols oferir als clients més opcions de personalització? Dona una ullada als modificadores de artículo per saber com fer-ho.

Pot ser que tinguis una variant predeterminada anomenada Estàndard, però pots fer-hi clic per modificar-la com vulguis. Fes clic a Afegeix una variant, continua afegint les opcions de talles i, a continuació, fes clic al botó Fet per desar-ho.

Després de desar-ho, veuràs que les opcions de talles que acabes de crear es mostren en una llista aquí. Pots establir preus únics, identificador/SKU de l’article i pesos per a cada opció. La informació introduïda a l’àrea principal Afegeix un article es farà servir per a totes les opcions si no personalitzes aquests camps. No t’oblidis de modificar els pesos de les opcions si varien de pes i tens previst enviar-los!

Si has d’afegir més talles, torna a fer clic al botó Afegeix/Gestiona variants i segueix el mateix procés que has dut a terme abans.

Pots afegir una imatge única que representi cadascuna de les opcions fent clic a les caselles + de la columna Imatge i pujant la imatge corresponent. També pots triar entre les imatges que ja hagis pujat d’aquell article. Quan els clients seleccionen una opció al lloc web, es mostrarà la imatge que acompanya aquesta opció.

Un cop hagis creat les opcions, pots tornar enrere i modificar-les en qualsevol moment amb el botó Afegeix/Gestiona variants. També pots fer servir les caselles de selecció de la pantalla principal per fer canvis en massa. Això és molt útil si tens un gran nombre d’opcions diferents per a un article. Si selecciones diverses opcions, pots modificar-les per lots fent clic a qualsevol dels camps següents: preu, preu de venda o pes.

També pots gestionar las cantidades de existencias per a cada variant, però primer hauràs de desar els canvis a l’article.