Inici>Contingut i disseny del web

Afegeix i modifica text a Vendes en línia Square

El text és un dels tipus de contingut més importants d’un web. En primer lloc, afegeix algunes seccions al teu web de Vendes en línia Square i personalitza el text com més et convingui. Hi ha diverses opcions, com ara text sense format, text lliscant, amb imatges, etcètera.

Afegeix text

Square-Online-Site-Editor-Add-Text-CA

Les seccions es classifiquen per finalitat. Tot i que moltes permeten incloure-hi com a mínim una mica de text, les millors opcions per escriure més d’un parell de línies són les que trobaràs a la categoria «Organització» del menú de seccions. Per començar:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina a la qual vulguis afegir una secció de text.

  2. Selecciona +Afegeix > Secció i escull el tipus de secció que necessitis.

  3. Selecciona la secció perquè apareguin les opcions de personalització al tauler d’edició.

  4. Quan acabis de fer-hi canvis, Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Afegeix una franja lliscant

Nota: per poder afegir una franja lliscant, has de millorar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Amb les franges lliscants horitzontals, pots fer que el teu web sigui visualment més atractiu i dinàmic. A més, et permeten destacar tot allò que consideris important. Per afegir una franja lliscant al web:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina a la qual vulguis afegir una franja lliscant.

  2. Selecciona +Afegeix > Secció i, tot seguit, selecciona Text lliscant.

  3. Al tauler d’edició, selecciona Afegeix grup per afegir fins a sis grups de text a la franja lliscant.

  4. Ajusta la direcció del desplaçament, la velocitat, l’espaiat i altres elements de disseny de la secció.

  5. Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Personalitza les seccions de text

Nota: per poder accedir als dissenys de secció addicionals, has de millorar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Pots afegir fàcilment zones noves, anomenades «grups», a determinades seccions de l’editor de webs de Vendes en línia Square per garantir la coherència entre totes elles.

Per exemple, les seccions de Text i imatge et permeten afegir-hi diversos grups. En funció del disseny, pots seleccionar Afegeix un grup al tauler d’edició per afegir més grups. També pots activar o desactivar opcions com ara els títols i les descripcions de seccions o grups, o bé mostrar botons i imatges.

Per personalitzar com vols mostrar el contingut del teu web, pots seleccionar les diferents àrees d’una secció per veure’n totes les opcions i triar diversos dissenys al tauler d’edició. Cada disseny ofereix diverses opcions de personalització.

Afegeix enllaços al text

A moltes seccions pots destacar una paraula o frase i enllaçar-la a una altra pàgina o web. Aquí t’expliquem com afegeix un enllaç al teu web de Vendes en línia Square.

Tria les fonts

Amb les nostres eines de selecció, triar fonts per al teu web a l’editor de webs serà bufar i fer ampolles. Les nostres fonts estan seleccionades per combinar d’allò més bé i també per garantir que el text es pugui llegir correctament en qualsevol pantalla. Aquí tens més informació sobre com triar les fonts per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?