Inici>Canals de venda

Ven els teus articles a Facebook i Instagram amb Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Amb Botigues de Facebook, Square t’ofereix eines per vendre articles a xarxes socials com ara Facebook o Instagram mostrant-los a la pàgina d’inici dels clients. Si tens pàgines de Facebook o Instagram per al teu negoci, pots vincular-hi el compte de Facebook per crear campanyes publicitàries, sincronitzar la col·lecció d’articles i permetre que els visitants comprin directament als teus perfils.

Nota: per fer servir Botigues de Facebook, procura no estar connectat a Comandes de menjar a Facebook, que et permet afegir els botons «Demana menjar» als teus perfils. Més informació sobre Comandes de menjar a Facebook a Vendes en línia Square.

Integra les botigues de Facebook al teu lloc web

Completa el procés de configuració únic que et detallem a continuació per crear anuncis i permetre que els clients comprin articles als teus perfils de Facebook i Instagram.

Connecta Meta per a negocis

Per connectar Meta per a negocis a Vendes en línia Square:

1. Ves a En línia > Canals de venda en línia al Tauler de control en línia de Square.
  2. Al costat de Meta per a negocis, fes clic a Comença.
  3. Revisa els prerequisits i, tot seguit, fes clic a Continua.
  4. Revisa la configuració de l’ús compartit de dades i del seguiment de píxels (opcional). Fes clic a Continua.
  5. Selecciona el lloc web de Vendes en línia Square i, a continuació, fes clic a Continua.
  6. Inicia la sessió al teu compte de Facebook.

Desvincula el compte de Facebook

Per desvincular el teu compte de Facebook de Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Canals de venda > Botigues de Facebook.

2. Selecciona Desvincula el compte.