Inici>Articles i categories del web

Modificadors d’articles a Vendes en línia Square

Què són els modificadors?

Els modificadors d’articles et permeten vendre articles que es poden personalitzar o que poden oferir opcions addicionals. Són diferents de les variantes de artículo, com ara la mida o el color, ja que no estan vinculats als nivells d’inventari i es poden aplicar a qualsevol article.

Hi ha dos tipus de modificadors d’articles: un quadre d’entrada de text i una llista d’opcions. Pots fer servir els modificadors amb les variants d’articles per crear productes amb una varietat d’opcions entre les quals els clients puguin triar. Per exemple, posem per cas que vens una polsera gravable que es presenta en diverses mides. Les variants dels articles serien les mides (petita, mitjana, gran, etc.) i el modificador seria el text personalitzat per gravar (el nom o les inicials del client, per exemple).

Quan un client estigui veient la pàgina de l’article, veurà els modificadors i les opcions que has afegit i podrà triar què vol abans d’afegir l’article a la cistella.

Crea un modificador de tipus llista

En el moment d’afegir o modificar un article a la botiga virtual, desplaça’t cap avall fins a la secció de Modificadors i fes clic al botó Gestiona els modificadors. A la pantalla següent, fes clic a l’enllaç per crear el primer modificador.

Fes clic a l’opció de crear una llista de modificadors i posa-li un nom perquè els clients sàpiguen què es disposen a triar. Introdueix cada article (i un ajust de preu opcional) al camp Opció i fes clic a Fet després de cada entrada. Quan hagis acabat, fes clic a Desa per tornar a la pàgina Gestiona els modificadors.

Crea un modificador de quadre de text

Fes clic a Crea un nou botó a la pàgina Gestiona els modificadors i selecciona l’opció del quadre de text.

El modificador del quadre de text té només les opcions següents:
etiqueta del quadre de text, límit de caràcters i una opció per fer que el camp sigui obligatori. El text de l’etiqueta és el que els clients veuran a la pàgina de l’article, així que posar-hi quelcom coherent i comprensible. Selecciona Desa quan hagis acabat per tornar a la pàgina de gestió.

Afegeix imatges dels modificadors

Nota: per fer servir imatges dels modificadors, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Si afegeixes imatges als modificadors, les comandes en línia captaran més l’atenció dels clients i seran més ràpides i fàcils de fer. Per afegir imatges als modificadors a Vendes en línia Square:

1. Des delVista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
2. Selecciona un article de la llista o crea’n un de nou.
3. A Modificadors, selecciona Gestiona els modificadors.
4. Selecciona el botó per crear-ne un de nou o selecciona ... > Modifica per canviar-ne un d’existent.
5. Selecciona el botó per pujar la teva pròpia imatge o utilitza’n una de les que et suggerim.
6. Selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots afegir imatges als modificadors des de la Col·lecció d’articles de Square a la pestanya Modificadors. Descobreix més informació sobre com creating and manage item modifiers en línia des de la col·lecció d’articles.

Gestiona els modificadors

A la pàgina de modificació de l’article, fes clic al botó Gestiona els modificadors per obrir la pàgina de gestió. Aquí hi veuràs tots els modificadors que has aplicat a l’article. Sempre que modifiquis o afegeixis un article, tots els modificadors estan disponibles a la pantalla de gestió, de manera que podràs aplicar-los a qualsevol article en un batre d’ulls.

Fes servir les caselles de selecció de la secció Aplica els modificadors per activar o desactivar modificadors individuals per a l’article actual. També pots modificar, duplicar o eliminar modificadors fent clic a la icona «. . .».

Si vols afegir més modificadors, fes clic al botó Crea un nou botó i segueix els passos descrits anteriorment.

Fes clic al botó Fet per tornar a la pàgina de modificació de l’article.

Retoca la configuració del modificador

Pots ajustar la configuració dels modificadors de tipus llista per article, és a dir, els canvis no afectaran cap altre article que tingui els mateixos modificadors. Fes clic a la icona d’engranatge per accedir a aquesta configuració.

Ajusta la configuració aquí:

Visibilitat: marca aquesta casella si no vols que el modificador es mostri als rebuts.
Nombre d’opcions: estableix un nombre mínim i màxim d’opcions. En aquest exemple, no volem que el client triï més d’un nivell de picant als plats, de manera que el mínim i el màxim s’estableixen en 1. Si canvies el nombre màxim a qualsevol xifra per sobre d’1, les opcions es mostraran com a caselles de selecció per admetre diverses possibilitats.
Estableix com a predeterminat: fes servir les caselles de selecció per definir una opció (o opcions) predeterminada. Les opcions que marquis queden preseleccionades a la pàgina de l’article. Els clients poden triar una opció diferent o deixar l’opció predeterminada.
Oculta: fes servir les caselles de selecció per ocultar opcions individuals en cas que no estiguin disponibles per a aquest article en concret.

Fes clic a Fet quan hagis acabat per tornar a la pàgina de modificació de l’article. Desa els canvis quan els hagis enllestit per fer que els modificadors d’articles estiguin disponibles al lloc web publicat.