Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Modificadors d’articles a Vendes en línia Square

Què són els modificadors?

Els modificadors d’articles et permeten vendre articles que es poden personalitzar o que poden oferir opcions addicionals. Són diferents de les variantes de artículo, com ara la mida o el color, ja que no estan vinculats als nivells d’inventari i es poden aplicar a qualsevol article.

Hi ha dos tipus de modificadors d’articles: un quadre d’entrada de text i una llista d’opcions. Pots fer servir els modificadors amb les variants d’articles per crear productes amb una varietat d’opcions entre les quals els clients puguin triar. Per exemple, posem per cas que vens una polsera gravable que es presenta en diverses mides. Les variants dels articles serien les mides (petita, mitjana, gran, etc.) i el modificador seria el text personalitzat per gravar (el nom o les inicials del client, per exemple).

Quan un client estigui veient la pàgina de l’article, veurà els modificadors i les opcions que has afegit i podrà triar què vol abans d’afegir l’article a la cistella.

Crea un modificador de tipus llista

En el moment d’afegir o modificar un article a la botiga virtual, desplaça’t cap avall fins a la secció de Modificadors i fes clic al botó Gestiona els modificadors. A la pantalla següent, fes clic a l’enllaç per crear el primer modificador.

Fes clic a l’opció de crear una llista de modificadors i posa-li un nom perquè els clients sàpiguen què es disposen a triar. Introdueix cada article (i un ajust de preu opcional) al camp Opció i fes clic a Fet després de cada entrada. Quan hagis acabat, fes clic a Desa per tornar a la pàgina Gestiona els modificadors.

Crea un modificador de quadre de text

Fes clic a Crea un nou botó a la pàgina Gestiona els modificadors i selecciona l’opció del quadre de text.

El modificador del quadre de text només té les opcions següents:

etiqueta del quadre de text, límit de caràcters i una opció per fer que el camp sigui obligatori. El text de l’etiqueta és el que els clients veuran a la pàgina de l’article, així que posa-hi quelcom coherent i comprensible. Selecciona Desa quan hagis acabat per tornar a la pàgina Gestiona els modificadors.

Afegeix les imatges dels modificadors

Nota: per fer servir imatges dels modificadors, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Si afegeixes imatges als modificadors, les comandes en línia captaran més l’atenció dels clients i seran més ràpides i fàcils de fer. Per afegir imatges als modificadors a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.

 2. Selecciona un article de la llista o crea’n un de nou.

 3. A Modificadors, selecciona Gestiona els modificadors.

 4. Selecciona el botó per crear-ne un de nou o selecciona ... > Modifica per canviar-ne un d’existent.

 5. Selecciona el botó per pujar la teva pròpia imatge o fes servir una de les imatges que et suggerim.

 6. Selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots afegir imatges als modificadors des de la Col·lecció d’articles de Square a la pestanya Modificadors. Descobreix més informació sobre com creating and manage item modifiers en línia des de la col·lecció d’articles.

Gestiona els modificadors

A la pàgina de modificació de l’article, fes clic al botó Gestiona els modificadors per obrir la pàgina de gestió. Aquí es mostraran tots els modificadors que hagis aplicat a l’article. Sempre que modifiquis o afegeixis un article, tots els modificadors estaran disponibles a la pantalla de gestió, de manera que podràs aplicar-los a qualsevol article en un batre d’ulls.

Fes servir les caselles de selecció de la secció Aplica els modificadors per activar o desactivar modificadors individuals per a l’article actual. També pots modificar, duplicar o eliminar modificadors fent clic a la icona . . ..

Si vols afegir més modificadors, fes clic al botó Crea’n un de nou i segueix els passos descrits anteriorment.

Fes clic al botó Fet per tornar a la pàgina de modificació de l’article.

Retoca la configuració del modificador

Pots ajustar la configuració dels modificadors de tipus llista per article, és a dir, els canvis no afectaran cap altre article que tingui els mateixos modificadors. Fes clic a la icona d’engranatge per accedir a aquesta configuració.

Ajusta la configuració aquí:

Visibilitat: marca aquesta casella si no vols que el modificador es mostri als rebuts.
Nombre d’opcions: estableix un nombre mínim i màxim d’opcions. En aquest exemple, no volem que el client triï més d’un nivell de picant als plats, de manera que el mínim i el màxim s’estableixen en 1. Si canvies el nombre màxim a qualsevol xifra per sobre d’1, les opcions es mostraran com a caselles de selecció per admetre diverses possibilitats.
Estableix com a predeterminat: fes servir les caselles de selecció per definir una o diverses opcions predeterminades. Les opcions que marquis quedaran preseleccionades a la pàgina de l’article. Els clients podran triar una opció diferent o deixar l’opció predeterminada.
Oculta: fes servir les caselles de selecció per ocultar opcions individuals en cas que no estiguin disponibles per a aquest article en concret.

Fes clic a Fet quan hagis acabat per tornar a la pàgina de modificació de l’article. Desa els canvis perquè s’apliquin i perquè els modificadors d’articles estiguin disponibles al web que tens publicat.

Marca els modificadors com a exhaurits

Quan un modificador s’exhaureix, pots actualitzar-ne l’estat per indicar-ho. L’estat d’exhaurit es reflectirà a la botiga virtual, de manera que es maximitzaran les vendes omnicanals en funció de l’inventari disponible, alhora que es minimitzaran les vendes d’existències no disponibles fetes per error. També pots mostrar aquest estat al TPV de Square per a restaurants, el Tauler de control en línia, l’aplicació de TPV Square i els enllaços de pagament en línia.

Des del tauler de control en línia:

 1. Ves a Modificadors al Tauler de control en línia de Square i fes clic al conjunt de modificadors que vols marcar com a exhaurit.

 2. Desactiva l’estat de Disponible i fes clic a Desa. Nota: si tens més d’un punt de venda actiu al compte de Square, se’t demanarà que seleccionis els punts de venda als quals vols marcar el modificador com a exhaurit.

Des de l’aplicació de Square:

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Articles.

 2. Toca Modificadors i selecciona el modificador que vols marcar com a exhaurit.

 3. Desactiva l’estat de Disponible. Nota: si tens més d’un punt de venda actiu al compte de Square, se’t demanarà que seleccionis els punts de venda als quals vols marcar el modificador com a exhaurit.