Modificadors d’articles a Vendes en línia Square

Què són els modificadors?

Amb els modificadors, pots vendre articles que es poden personalitzar o que ofereixen més opcions. Són diferents de les variantes de artículo, com ara la mida o el color, perquè no estan vinculats al nivell d’inventari i es poden aplicar a qualsevol article.

Hi ha dos tipus de modificadors d’articles: els quadres de text i les llistes d’opcions. Pots fer servir modificadors amb variants d’articles per crear productes amb un ampli ventall d’opcions per als clients. Posem per cas que vens polseres de diverses mides que es poden gravar. Les variants serien les mides (petita, mitjana, gran, etc.) i el modificador seria el text que cal gravar-hi (el nom o les inicials del client).

Quan un client accedeixi a la pàgina de l’article, hi trobarà els modificadors i les opcions que has afegit i podrà triar què vol abans d’afegir l’article a la cistella.

Crea un modificador de tipus llista

En el moment d’afegir o modificar un article a la botiga virtual, desplaça’t fins a la secció Modificadors i fes clic al botó Gestiona els modificadors. A la pantalla següent, fes clic a l’enllaç per crear el primer modificador.

Fes clic a l’opció de crear una llista de modificadors i posa-li un nom perquè els clients sàpiguen què triaran. Introdueix cada article (i un ajust de preu opcional) al camp Opció i fes clic a Fet. Quan hagis acabat, fes clic a Desa per tornar a la pàgina Gestiona els modificadors.

Crea un modificador de quadre de text

A la Vista general de Vendes en línia Square, fes clic a Articles > Articles del web. A la pàgina de l’article, selecciona Gestiona els modificadors, fes clic al botó Crea’n un de nou i tria l’opció del quadre de text.

Nota: també pots crear modificadors de text des de la col·lecció d’articles de Square. Dona una ullada a com crea i gestiona modificadors d’articles per obtenir més informació.

El modificador del quadre de text només té les opcions següents: etiqueta del quadre de text, límit de caràcters i una opció per fer que el camp sigui obligatori. El text de l’etiqueta és el que els clients trobaran a la pàgina de l’article, així que posa-hi quelcom que tingui sentit per a ells. Selecciona Desa quan hagis acabat per tornar a la pàgina Gestiona els modificadors.

Afegeix imatges als modificadors

Nota: per fer-ho, hauràs de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Afegeix imatges als modificadors perquè els clients puguin fer comandes en línia d’una manera més ràpida, senzilla i atractiva. Per afegir imatges als modificadors a Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.

2. Selecciona un article de la llista o crea’n un.

3. A Modificadors, selecciona Gestiona els modificadors.

4. Selecciona el botó per crear-ne un o selecciona ... > Modifica per canviar-ne un d’existent.

5. Selecciona el botó per pujar la teva pròpia imatge o fes servir una de les que et suggerim.

6. Selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots afegir imatges als modificadors des de la Col·lecció d’articles de Square a la pestanya Modificadors. Consulta més informació sobre com creating and managing item modifiers en línia des de la col·lecció d’articles.

Gestiona els modificadors

A la pàgina per modificar l’article, fes clic al botó Gestiona els modificadors per obrir la pàgina de gestió. Hi trobaràs tots els modificadors que hagis aplicat a l’article. Sempre que modifiquis o afegeixis un article, tots els modificadors estaran disponibles a la pantalla de gestió, de manera que podràs aplicar-los a qualsevol article en un batre d’ulls.

Fes servir les caselles de selecció de la secció Aplica els modificadors per activar o desactivar modificadors individuals de l’article. També pots modificar, duplicar o eliminar modificadors fent clic a la icona . . ..

Si vols afegir més modificadors, fes clic al botó Crea’n un de nou i segueix els passos descrits anteriorment.

Fes clic al botó Fet per tornar a la pàgina de modificació de l’article.

Retoca la configuració del modificador

Pots ajustar la configuració dels modificadors de tipus llista per article, és a dir, els canvis no afectaran cap altre article que tingui els mateixos modificadors. Fes clic a la icona d’engranatge per accedir a aquesta configuració.

Ajusta la configuració aquí:

Visibilitat: marca aquesta casella si no vols que el modificador es mostri als rebuts.
Nombre d’opcions: estableix un nombre mínim i màxim d’opcions. En aquest exemple, no volem que el client triï més d’un nivell de picant als plats, de manera que el mínim i el màxim s’estableixen en 1. Si canvies el nombre màxim a qualsevol xifra superior a 1, les opcions es mostraran com a caselles de selecció per oferir diverses opcions.
Fes que sigui predeterminat: fes servir les caselles de selecció per definir una opció (o opcions) predeterminada. Les opcions que marquis estaran preseleccionades a la pàgina de l’article. Els clients podran fer-les servir o triar una opció diferent.
Oculta: fes servir les caselles de selecció per amagar les opcions individuals si no estan disponibles per a aquest article en concret.

Fes clic a Fet quan hagis acabat per tornar a la pàgina de modificació de l’article. Desa els canvis quan els hagis enllestit per fer que els modificadors d’articles estiguin disponibles al web publicat.

Marca els modificadors com a exhaurits

Quan un modificador s’exhaureix, pots canviar-ne l’estat per indicar-ho. L’estat es reflectirà a la botiga virtual, de manera que es maximitzaran les vendes omnicanal en funció de l’inventari disponible, alhora que es minimitzaran les vendes excessives accidentals. També pots mostrar aquest estat al TPV de Square per a restaurants, al tauler de control en línia, a l’aplicació de TPV Square i als enllaços al procés de pagament en línia.

Des del tauler de control en línia:

1. Ves a Modificadors al tauler de control en línia de Square i fes clic al conjunt de modificadors que vols marcar com a exhaurit.

2. Desmarca l’estat Disponible i fes clic a Desa. Nota: si tens més d’un punt de venda actiu al compte de Square, se’t demanarà que seleccionis els punts de venda als quals vols marcar el modificador com a exhaurit.

Des de l’aplicació de Square:

1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Articles.

2. Toca Modificadors i selecciona el modificador que vols marcar com a exhaurit.

3. Desmarca l’estat Disponible. Nota: si tens més d’un punt de venda actiu al compte de Square, se’t demanarà que seleccionis els punts de venda als quals vols marcar el modificador com a exhaurit.