Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Gestiona les seccions del teu lloc web de Vendes en línia Square

A mesura que creació de pàgines i navegació per al teu web de Vendes en línia Square, aniràs afegint seccions a cadascuna de les pàgines. Pensa en les seccions com a blocs de construcció. Cada pàgina del web té una secció de capçalera i de peu de pàgina universals, a les quals pots afegir altres seccions i personalitzar-les per crear l’experiència en línia que desitgis.

Més informació sobre com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square i sobre com començar amb Vendes en línia Square.

Tipus de seccions

Explora els següents tipus de secció a l’editor:

Ven més

  • Articles destacats: fes servir aquesta secció per atraure l’atenció dels visitants cap a productes nous o que tornen a estar disponibles, o sobre qualsevol article que vulguis destacar. Més informació sobre els articles destacats a Vendes en línia Square.
  • Categories destacades: inclou categories d’articles específiques al web.
  • Donació: destaca articles concrets de donació al web.
  • Esdeveniments: destaca articles concrets d’esdeveniments al web.
  • Afiliació: destaca articles concrets de subscripció al web.
  • Destacats de la carta: destaca articles concrets de la carta al web.
  • Canal de continguts d’Instagram: afegeix un canal de continguts d’Instagram al web per oferir l’opció de compra en aquesta xarxa social i crear contingut dinàmic. Obtén més informació sobre com pots afegir contingut i compres d’Instagram a Vendes en línia Square.
  • Llista de serveis: destaca articles de serveis concrets al web.

Organitza

  • Text: afegeix text al web. Obtén més informació sobre com pots afegir i editar text al web de Vendes en línia Square.
  • Text lliscant: afegeix una franja lliscant horitzontal per mostrar contingut animat.
  • Text i imatge: afegeix informació bàsica i continguts rellevants.
  • Galeria d’imatges: pots col·locar imatges al web de Vendes en línia Square mitjançant galeries i presentacions de diapositives, que són ideals per mostrar un dossier, les fotos d’un esdeveniment o qualsevol altra cosa que vulguis destacar. Obtén més informació sobre com pots afegir galeries i presentacions de diapositives al web de Vendes en línia Square.
  • Botó: afegeix una secció amb un simple botó d’acció.
  • Vídeo: pots afegir vídeos al web de diverses maneres. Obtén més informació sobre com pots afegir vídeos a Vendes en línia Square.
  • Codi incrustat: millora el web amb una varietat gairebé il·limitada de funcions addicionals (per exemple, un calendari de Google, formularis de contacte personalitzats, serveis de reserves, inscripcions per a esdeveniments, etc.). Obtén més informació sobre com pots afegir codi incrustat a Vendes en línia Square.
  • PDF: els clients i els visitants poden accedir al web de Vendes en línia Square per consultar i descarregar cartes, manuals d’instruccions, plantilles i molt més en un fitxer PDF. Obtén més informació sobre com pots publicar fitxers PDF al teu web de Vendes en línia Square.

Informa

  • Quant a: afegeix informació sobre el teu negoci o la finalitat del teu projecte.
  • Testimonis de clients: afegeix testimonis de clients satisfets sobre els teus articles i serveis. Fins i tot pots afegir algunes de les ressenyes a aquesta secció (abans has de tenir el permís del client). Més informació sobre les ressenyes de clients a Vendes en línia Square.
  • Llista d’empleats: inclou una llista del personal, especialment útil per als webs que utilitzen serveis que es poden reservar o que inclouen informació sobre l’organització.

Comunica

Altres tipus de seccions

  • Articles similars: a la secció d’articles similars, que trobaràs a les pàgines dels articles a Vendes en línia Square, es mostren més productes que tens en venda dins de la pàgina de producte d’un article. Pot ser una manera senzilla de mostrar als clients altres articles que poden afegir a la cistella i que complementen el producte que ja hi han afegit (per exemple, una beguda, un barret a joc, etc.). Obtén més informació sobre com pots personalitzar pàgines d’articles a Vendes en línia Square.
  • Imatge de capçalera: molts tipus de pàgines tenen una imatge de capçalera (o bàner d’anunci) a la part superior de la pàgina. Pots activar-la per atraure l’atenció cap a allò que vulguis.
  • Altres seccions: moltes pàgines tenen seccions úniques i específiques per a aquestes pàgines. Al tauler d’edició trobaràs diferents opcions.

Navega pel menú de seccions

Square-Online-Editor-Sections-Menu-CA

El menú de seccions del tauler d’edició de l’editor de webs conté totes les seccions de la pàgina actual. Passa el cursor per sobre de qualsevol element de la llista per destacar-lo al web. Selecciona’l per mostrar i modificar la configuració d’aquella secció.

Afegeix i modifica seccions

Square-Online-Editor-Add-Section-CA

Pots afegir seccions al teu web de Vendes en línia Square per incloure text, imatges, articles i moltes altres funcions a les pàgines. El menú de seccions de l’editor de webs enumera totes les seccions de la pàgina que estàs consultant (i que pots moure, copiar o eliminar). Les opcions d’edició varien segons el tipus de secció, de manera que si selecciones una secció al menú, s’obrirà el seu tauler d’edició específic.

Per afegir una secció al teu web:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina a la qual vols afegir una secció.

  2. Selecciona +Afegeix > Secció i selecciona la secció que més et convingui.

  3. Selecciona la secció perquè apareguin les opcions de personalització al tauler d’edició.

  4. Acaba de fer les modificacions que necessitis i Publica el web perquè es mostrin els canvis.

Nota: si no veus les opcions +Afegeix > Secció a la pàgina que estàs modificant, això vol dir que no es poden afegir seccions a aquella pàgina.

Personalitza seccions

Per a determinades seccions de l’editor de webs de Vendes en línia Square, pots afegir fàcilment zones noves anomenades Grups dins de la secció per garantir la coherència entre totes aquestes zones.

Per exemple, les seccions Text i imatge et permeten afegir una sèrie de grups a la secció. Depenent del disseny, pots afegir més grups seleccionant Afegeix un grup al tauler d’edició, i activar les opcions de visualització com ara títols i descripcions de seccions o grups, així com mostrar botons o imatges.

Consulta totes les opcions que tens seleccionant les diferents zones d’una secció del web i selecciona diferents dissenys al tauler d’edició per personalitzar com es mostra el contingut. Cada disseny compta amb nombroses opcions de personalització.

Mou, copia i elimina seccions

Square-Online-Editor-Move-Copy-Delete-Sections-CA

Mou les seccions

Pots moure les seccions del teu lloc web de Vendes en línia Square per ajustar l’ordre del contingut de les pàgines. Per moure una secció:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina que conté la secció que vols moure.
  2. Selecciona la secció al tauler d’edició i arrossega-la cap amunt o cap avall per redistribuir-ne l’ordre. També pots seleccionar ••• > Puja, Baixa o Mou a una altra pàgina.

Nota: si no apareixen aquestes opcions, vol dir que la secció no es pot moure.

Copia seccions

Pots fer una còpia exacta d’una secció i afegir-la a la pàgina actual. Per fer-ho:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina que conté la secció que vols copiar.
  2. Al tauler d’edició, passa el cursor per sobre de la secció que vols copiar i selecciona ••• > Duplica.

Elimina seccions

Per eliminar una secció:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina que conté la secció que vols eliminar.
  2. Al tauler d’edició, selecciona la secció que vols eliminar i selecciona ••• > Elimina.

No trobes el que necessites?