Torna a l’inici

Pause Subscription FAQ

Vull cancel·lar la subscripció. Com es fa?

Des del tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració > Informació del negoci > Preus i subscripcions. A Preu de la subscripció, trobaràs totes les subscripcions actuals associades al teu compte. Per donar-te de baixa, fes clic a Gestiona al costat de la subscripció corresponent.

També hi trobaràs l’opció de posar en pausa la subscripció. Pots fer-ho durant un màxim de 3 mesos i reprendre-la quan vulguis.

Se’m cobrarà quelcom durant una pausa?

No se’t cobrarà res per la subscripció durant els mesos que hagis triat posar-la en pausa, tret que la reprenguis.

Si poso en pausa la subscripció el dia de facturació o després, què se’m facturarà? Se’m cobrarà la part proporcional de la quota quan la reprengui?

Pots posar-la en pausa abans del cicle de facturació del mes següent. Quan ho facis, tindràs accés a totes les funcions de pagament de la subscripció fins a final de mes. Pots reprendre-la a mitjans de mes i recuperaràs l’accés a totes les funcions de pagament de la teva subscripció en aquell moment. Només se’t facturarà la part proporcional per la resta del mes i la quota mensual durant la resta del cicle de facturació. A continuació et mostrem un exemple:

Acció Efecte
Poses en pausa la subscripció el 15 d’agost durant 3 mesos Conservaràs l’accés a les funcions de pagament fins a l’1 de setembre. Aquest dia, s’aturaran temporalment i no se’t facturaran els mesos de setembre, octubre ni novembre, tret que decideixis reprendre la subscripció durant aquest període de temps. La subscripció es reprendrà automàticament l’1 de desembre.
Reprens la subscripció el 15 de setembre Recuperaràs l’accés a les funcions de pagament de la subscripció tan bon punt la reprenguis. Se’t facturarà una part proporcional per la subscripció per la resta de setembre i la quota mensual habitual a partir de l’1 d’octubre.
Cancel·les la subscripció el 15 de novembre La subscripció es cancel·larà i no es reprendrà automàticament l’1 de desembre.

Què passa amb els meus productes quan es posa en pausa una subscripció?

Si actives una pausa:

Producte Comportament
Cites Square Quan posis en pausa la subscripció de pagament de Cites Square, conservaràs l’accés a les funcions gratuïtes. Podràs accedir i modificar el web de reserves en línia, però els clients només podran reservar cites per a un proveïdor.
Fidelització Square Els clients podran continuar bescanviant els punts, però ja no els podran acumular. Els punts seguiran caducant mentre el programa de fidelització estigui actiu. Si bé les teves dades es conserven per a quan reprenguis la subscripció, ja no podràs accedir als detalls, les dades i els estats del programa de fidelització.
Màrqueting Square Es posaran en pausa totes les campanyes per correu electrònic, però podràs continuar fent servir les campanyes gratuïtes. Totes les dades sobre els contactes disponibles, les plantilles i els dissenys de les campanyes estaran disponibles quan reprenguis la subscripció.
Vendes en línia Square Perdràs l’accés a les funcions de pagament del web de Vendes en línia Square, però podràs accedir a totes les funcions del nivell gratuït. Pots consultar més informació aquí.
Square per a restaurants Perdràs l’accés a les funcions de pagament, com ara Equips Plus, l’opció de tornar a obrir comptes tancats, la organització dels plats i la distribució de comensals, la disponibilitat d’articles, els plànols de planta, els torns, el tancament del dia, els conjunts de categories i els informes de carta i dels comensals. Recuperaràs l’accés a aquestes funcions un cop reprenguis la subscripció.
Square per a comerços Perdràs l’accés a les funcions de pagament, com ara perfils d’empleat il·limitats, la impressió d’etiquetes de codis de barres, les transferències en grup entre punts de venda, el seguiment i els informes del cost dels productes venuts (COGS) i la gestió de proveïdors i comandes. Al punt de venda, ja no tindràs accés als canvis, a l’inventari entre punts de venda i a la recepció en bloc d’existències i de comandes. Recuperaràs totes les funcions quan reprenguis la subscripció i no es perdran les dades anteriors.
Pla Plus de Square per a equips Perdràs l’accés a les funcions de pagament, com ara conjunts il·limitats de permisos, diversos sous, els informes de vendes i mà d’obra, les funcions avançades de seguiment de les hores (per exemple, prevenir registres d’entrada de descansos anticipats), les vendes i l’activitat d’empleats individuals.

Si no reprens la subscripció abans del període de 3 mesos, aquesta ho farà automàticament un cop caduqui aquest període i podràs cancel·lar-la en qualsevol moment.

Quants productes puc posar en pausa? He de posar-ho tot en pausa alhora?

Pots aturar temporalment totes les subscripcions als productes de Square. Igual que amb les cancel·lacions, cada subscripció es gestiona de manera individual. Per exemple, si hi ha un període en què vols posar en pausa Equips Plus, però vols continuar fent servir Square per a restaurants, podràs fer-ho.

Com puc reprendre la subscripció després de posar-la en pausa?

Des del tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració > Informació del negoci > Preus i subscripcions. A Preu de la subscripció, trobaràs totes les subscripcions actuals associades al teu compte. Per reprendre la subscripció, fes clic a Reprèn la subscripció al costat de la subscripció en qüestió.

Què passa quan s’acaba la pausa o reprenc la subscripció? Què passarà amb les meves dades?

Totes les dades es conservaran i, un cop finalitzi la pausa o reprenguis la subscripció, podràs fer servir el producte com de costum.

Puc posar en pausa la meva prova gratuïta?

No, en aquest moment no pots posar en pausa una prova gratuïta d’un servei de subscripció a través de Square. Aquesta opció només està disponible després de subscriure’s a un producte.

No trobes el que necessites?