Inici>Opcions de pagament

Programa pagaments recurrents amb Terminal virtual

Simplifica i automatitza els pagaments recurrents des del teu ordinador amb Terminal virtual. Estalvia temps, cobra quan toca, millora el flux de caixa i enforteix les relacions amb els clients. És molt senzill programar cobraments ràpids o vendes desglossades recurrents per als clients habituals.

L’únic requisit per programar el teu primer pagament recurrent és afegir una Targeta desada del client o processar un pagament fent-ne servir una.

La comissió per transacció per a una Targeta desada mitjançant Terminal virtual és del 2,5 %.

Programa pagaments recurrents a Terminal virtual

Per programar un grup de pagaments recurrents a Terminal virtual:

1. A la pàgina de Vista general del Terminal virtual, selecciona Accepta un pagament.

2. Selecciona Cobrament ràpid per cobrar un import personalitzat o Venda desglossada per afegir un article, un modificador, un descompte i els impost a la venda.

3. Desa una targeta del client o selecciona’n una d’existent.

4. Fes clic a Fes que aquest pagament sigui recurrent.

5. Selecciona un interval diari, setmanal, mensual o anual i afegeix-hi una unitat, per exemple cada dues setmanes o cada tres mesos.

6. Tria si vols acabar el període de pagaments recurrents en una data concreta, després d’un nombre determinat de pagaments o mai.

7. Fes clic a Desa.

8. Revisa els detalls del pagament recurrent i fes clic a Cobra per confirmar-ho tot.

El client rebrà un rebut digital d’aquest i de tots els càrrecs recurrents posteriors.

Nota: el primer càrrec del grup recurrent es farà immediatament a través de Terminal virtual. Tots els càrrecs posteriors es faran mitjançant factures recurrents.

Gestiona els pagaments recurrents

Pots consultar, modificar i cancel·lar un grup de pagaments recurrents des del Tauler de control en línia de Square i des de l’aplicació de TPV Square.

Nota: qualsevol modificació feta als articles, modificadors, descomptes o impostos es reflectirà a tots els següents pagaments recurrents del grup.

Des del Tauler de control en línia de Square

1. Ves a la pestanya de Factures del tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Recurrent.

3. Selecciona un grup recurrent actiu. Podràs modificar-lo o tancar-lo.

Des de l’aplicació de TPV Square

1. Ves a Factures.

2. Toca Filtra > Grup recurrent actiu > selecciona el grup.

3. Toca Modifica o Tanca el grup.

Més informació sobre primers passos amb Terminal virtual.