Inici>Opcions de pagament

Programa pagaments recurrents amb Terminal virtual

Cobra i accepta pagaments des del teu ordinador

Pots convertir el teu ordinador en un datàfon

Simplifica i automatitza els pagaments recurrents directament des de l’ordinador amb Terminal virtual. Et permetrà estalviar temps, cobrar quan toca, augmentar els ingressos i millorar la relació amb els clients. Programar cobraments ràpids o vendes desglossades recurrents per als clients habituals és molt senzill.

L’únic requisit per programar el teu primer pagament recurrent és afegir abans la Targeta desada d'un client. Pots fer-ho a través del Directori de clients.

La comissió per transacció per a les targetes desades és del 2,5 %.

Programa pagaments recurrents al Terminal virtual

1. A la Vista general del Terminal virtual, selecciona Accepta un pagament.

2. Selecciona Cobrament ràpid per cobrar un import personalitzat o Venda detallada per seleccionar un article o un modificador existent a la venda. També pots escanejar un codi de barres.

3. Opcionalment, afegeix un descompte, impost, propina o nota.

4. Fes clic a Afegeix un client per seleccionar un client existent que tingui una targeta desada.

5. Fes clic a Fes que aquest pagament sigui recurrent.

6. Selecciona un interval diari, setmanal, mensual o anual.

7. Pots triar entre finalitzar en una data específica o després d’un nombre determinat de càrrecs, o pots no especificar cap data de finalització.

8. Tria si vols acabar el grup recurrent en una data concreta, després d’un nombre determinat de pagaments o que no tingui data de finalització.

9. Fes clic a Desa.

10. Revisa els detalls del pagament recurrent i fes clic a Cobra per confirmar-ho tot.

El client rebrà un rebut digital d’aquest i de tots els càrrecs recurrents posteriors.

Nota: el primer càrrec del grup recurrent es farà immediatament a través del Terminal virtual. Tots els càrrecs posteriors es faran mitjançant factures recurrents.

Gestiona els pagaments recurrents

Pots consultar, modificar i cancel·lar un grup de pagaments recurrents des del Tauler de control en línia de Square i des de l’aplicació de TPV Square.

Nota: qualsevol modificació feta als articles, modificadors, descomptes o impostos es reflectirà a tots els pagaments recurrents següents del grup.

Des del Tauler de control en línia de Square

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Pagaments > Factures.

2. Fes clic a Grup recurrent.

3. Selecciona un grup recurrent actiu. Podràs modificar o finalitzar un grup des d’aquí.

Des de l’aplicació de TPV Square

1. Toca ≡ Més > Factures.

2. Toca el menú desplegable Filtre i, a continuació, desplaça’t cap avall fins a Grups recurrents.

3. Selecciona Actiu, Tancat o Esborrany i, a continuació, toca Desa.

4. Selecciona el grup recurrent corresponent.

Des de l’aplicació de Factures Square

1. A la barra de navegació, toca Factures.

2. Toca el menú desplegable Filtre i, a continuació, desplaça’t cap avall fins a Grups recurrents.

3. Selecciona Actiu, Tancat o Esborrany i, a continuació, toca Desa.

4. Selecciona el grup recurrent corresponent.

Aquí t’expliquem com primers passos amb Terminal virtual.