Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Components

Square per a restaurants des de l’Square Terminal

Fes servir l’Square Terminal per millorar l’experiència dels clients unificant en un sol dispositiu les comandes a taula i el procés de pagament. Per accedir a les funcions de Square per a Restaurants a l’Square Terminal, t’has de subscriure al pla Plus per a restaurants.
Pots optar pel pla Gratuït per a restaurants a l’Square Terminal, però només tindràs accés a les funcions del TVP Square i hauràs d’activar les comandes obertes per seleccionar les taules i els comptes oberts.

Actualitza el Terminal

Per fer servir el TPV mòbil de Square per a restaurants a l’Square Terminal per primera vegada, has d’actualitzar el dispositiu a la versió més recent:

  • Si acabes de rebre un Square Terminal nou, toca la fletxa enrere dues vegades per anar a la pantalla d’inici de sessió.

  • Si ja has iniciat la sessió en un Square Terminal, tanca la sessió del dispositiu. Toca Més, desplaça’t cap avall i toca Tanca la sessió i, a continuació, confirma-ho tornant a tocar Tanca la sessió.

  1. A la pantalla d’inici de sessió, toca Canvia la configuració.

  2. Toca General.

  3. Desplaça’t cap avall i toca Quant al Terminal.

  4. Comprova el número de la versió del sistema operatiu. El sistema operatiu ha de ser el 5.17.0058 o superior. Si no és el cas, espera que es baixi una actualització de programari; sol tardar 15 minuts a baixar-se, però es pot allargar fins a 45 minuts. Nota: veuràs que el dispositiu diu «Programari actualitzat» si després de 15 minuts no ha trobat cap actualització.  

  5. Quan vegis que una actualització està «A punt per instal·lar», toca Instal·la. Si el dispositiu té menys d’un 35 % de bateria, endolla’l mentre s’actualitza.

  6. Un cop actualitzat, pots iniciar la sessió al pla Plus de Square per a restaurants des de l’Square Terminal amb un codi de dispositiu del TPV mòbil.

Descobreix com crear un codi de dispositiu per primera vegada i consulta la Guia de primers passos del TPV mòbil de Square per a restaurants.

Nota: l’Square Terminal s’actualitza automàticament durant la nit, sempre que estigui endollat i encès.