Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Components

Fes servir Square per a restaurants a l’Square Terminal

Tot i que no pots descarregar l’aplicació de TPV de Square per a restaurants a l’Square Terminal, pots treure partit d’algunes funcions de Square per a restaurants amb l’Square Terminal.

Com puc acceptar pagaments de comandes iniciades a Square per a restaurants amb el Terminal?

Per començar a acceptar pagaments amb l’Square Terminal i Square per a restaurants, inicia la sessió a l’Square Terminal amb l’adreça electrònica i la contrasenya associades al teu compte de Square per a restaurants.

Si vols iniciar la sessió mitjançant un codi de dispositiu, comprova que has seleccionat Estàndard a l’hora d’cómo crear su dispositivo.

Un cop hagis iniciat la sessió, s’activarà automàticament la configuració següent per garantir una experiència de pagament perfecta:

  • Comandes obertes perquè els comptes entre Square per a restaurants i l’Square Terminal se sincronitzin automàticament.

  • Menú de Comandes obertes com a pàgina d’inici per permetre que els cambrers vegin la llista de comptes oberts quan iniciïn la sessió a l’Square Terminal.

  • Comandes predefinides perquè els cambrers puguin obrir nous comptes a l’Square Terminal seleccionant des de les Taules.

  • Requereix els permisos de l’equip queda establert com a Sempre, de manera que, tal com passa amb Square per a restaurants, es demana als empleats que introdueixin les seves contrasenyes abans d’acceptar pagaments amb el Terminal.

Tot això ho pots ajustar a la pestanya Configuració del Terminal.

Puc fer servir el Terminal per prendre nota a les taules juntament amb Square per a restaurants?

Sí, l’Square Terminal permet prendre comandes a taula, però amb certs límits.

Pots veure una llista de tots els articles disponibles a la Col·lecció d’articles mitjançant l’Square Terminal. Per afegir un article a un compte, toca l’article i selecciona Desa.

Tot i que algunes funcions estan disponibles a l’Square Terminal, les funcions següents no són compatibles:

  • Modificadors ràpids: apareixeran tots els modificadors, però alguns de ràpids, com ara Afegeix, Extra i Acompanyament, no seran visibles.

  • Organització dels plats: els articles que s’afegeixin a un compte des de l’Square Terminal es marcaran com a Envia a cuina de seguida al plat enviat a cuina més recentment.

  • Seguiment dels comensals: el nombre de comensals no es pot establir des de l’Square Terminal, ni es poden associar articles a un comensal concret. Això vol dir que els articles que s’afegeixin al compte des del Terminal no quedaran vinculats a cap comensal.

Preguntes més freqüents sobre l’Square Terminal i Square per a restaurants

Puc aplicar un càrrec del servei amb l’Square Terminal?

Amb l’Square Terminal no pots aplicar un càrrec del servei als comptes. El càrrec del servei automàtic només es pot aplicar a través de l’aplicació de Square per a restaurants.

El Terminal pot imprimir rebuts amb llargada minimitzada?

No, aquests rebuts només es poden imprimir amb Square per a restaurants.

Si faig servir el Terminal, serà més cara la quota mensual de subscripció a Square per a restaurants?

No, l’Square Terminal no compta com a dispositiu addicional de Square per a restaurants.

Quina és la comissió de processament del Terminal amb Square per a restaurants?

Per a les transaccions amb targeta lliscada, inserida o apropada a l’Square Terminal i Square per a restaurants, la comissió és de l’1,25 % + 5 cèntims.

Com puc gestionar les comandes a l’Square Terminal?

Amb l’Square Terminal pots veure i filtrar les comandes per estat o per tipus, actualitzar el progrés de la comanda i imprimir les comandes a la impressora integrada. Trobaràs més informació sobre com gestionar les comandes a l’Square Terminal al Centre d’ajuda.