Resolució de problemes amb el bescanvi de recompenses

Volem que treguis el màxim profit del programa de fidelització. Si una recompensa no s’aplica a un article com esperaves:

• Comprova que l’article que has afegit a la cistella estigui a la llista d’articles que compleixen els requisits. A vegades, pot ser que tinguis dos articles amb el mateix nom i només un d’ells compleixi els requisits per rebre una recompensa.

• Comprova la configuració de l’article. Si tens un programa de fidelització basat en la despesa, assegura’t que els articles del client compleixin amb els requisits per acumular punts. Comunicar als clients les exclusions que estableixis és responsabilitat teva.

• Si fas servir un dispositiu iOS, el descompte s’aplicarà al primer article de la cistella que compleixi amb els requisits. Si fas servir un dispositiu Android, els descomptes s’aplicaran a l’article més car de la cistella.