Torna a l’inici

Resol els problemes amb l’acumulació de punts dels clients

És important poder treure el màxim profit del programa de fidelització. Si després d’una transacció no apareix la pantalla de fidelització, pots consultar diversos llocs per esbrinar per què.

Comprova l’import gastat

Si l’import de la compra és superior a l’import mínim necessari per guanyar punts de fidelització, comprova que l’import sense propina i amb IVA sigui superior a l’import mínim necessari.

Comprova si s’han aplicat descomptes

Assegura’t que no s’hagin aplicat descomptes a l’article, perquè amb els articles amb descompte no es guanyen punts de fidelització. Per exemple, si apliques un descompte del 10 % a la venda i hi ha un article que compleix els requisits per obtenir punts de fidelització, no s’acumularan punts de fidelització amb aquest article.

Comprova la configuració de l’article

Assegura’t que l’article que has venut sigui el mateix que has validat per guanyar punts al programa de fidelització.

Si tens un programa que funciona en funció la despesa, pots excloure determinats articles o categories de l’acumulació de punts. Comprova que els articles del client compleixin amb els requisits per acumular punts. Més informació sobre com puc gestionar el programa de fidelització Square.

Comprova la connexió a Internet

Si veus el missatge No s’ha pogut connectar a la pantalla de fidelització, significa que Fidelització Square no es pot connectar a internet. Assegura’t que tens una connexió a internet activa, perquè Fidelització només funciona si estàs en línia.

Nota: si el client no ha guanyat punts quan els hauria d’haver guanyat, sempre pots modifica el seu estat de fidelització manualment.

No trobes el que necessites?