Inscriu-te a Fidelització Square fent servir el TPV Square

Un cop hagis configurat i activat el Programa de fidelització i subscripció, les noves pantalles d’inscripció al programa es mostraran a l’aplicació de Square i podràs començar a donar d’alta els clients perquè rebin recompenses.

Inscriu els clients al teu programa de fidelització

1. Des del TPV Square o l’Square Terminal, processa la venda com ho faries normalment.

2. Un cop es completi la venda i el client hagi passat la pantalla de rebut, arribaràs a la pantalla de fidelització. Nota: la pantalla d’inscripció no es mostrarà si no s’arriba a l’import mínim de compra.

3. Demana al client que introdueixi el seu número de telèfon per inscriure’s o iniciar la sessió al programa de fidelització.

4. A continuació, el client haurà de donar el seu consentiment per rebre missatges de text informatius i de màrqueting del teu negoci per donar-se d’alta al programa de fidelització.

5. El client rebrà un missatge de text informant-lo que ha guanyat el seu primer punt, juntament amb un enllaç per veure el seu estat de fidelització al teu negoci. A la pàgina d’estat, hi podrà veure el seu progrés dins del programa, les recompenses que hagi obtingut, les targetes de pagament vinculades i l’activitat.

Nota: el client rebrà missatges de text puntuals sobre el programa de fidelització, com ara notificacions sobre les recompenses. Pot donar-se de baixa dels missatges de text en qualsevol moment.

El número de compte de fidelització del client està vinculat amb el seu número de telèfon. Els clients podran pagar fent servir diferents targetes, xecs, targetes regal o efectiu: continuaran acumulant punts per aconseguir recompenses si introdueixen el mateix número de telèfon després de cada compra.

Per explicar als clients què hauran de fer per inscriure’s al programa de fidelització pas a pas, consulta el tutorial Com inscriure un client al programa de fidelització? a l’aplicació de TPV.

Per veure el tutorial:

1. Toca Més > Ajuda.

2. Toca Guies i tutorials i selecciona Inscriu un client al programa de fidelització.

3. Ves passant les diapositives de la pantalla emergent per veure com els clients es poden inscriure al programa de fidelització després d’una transacció.

A l’Square Register, també pots triar si vols que els clients iniciïn la sessió o s’inscriguin al programa de fidelització durant el procés de pagament:

1. Toca Més > Configuració.

2. Selecciona Fidelització.

3. Activa Permet que els clients es registrin a Fidelització i marquin les visites.

Després de cada transacció, els clients rebran un missatge de text confirmant-los la inscripció al programa i, si escau, indicant-los que han guanyat el primer punt, juntament amb un enllaç per consultar el seu estat de fidelització.

Nota: la pàgina de recollida de dades de Square t’ajuda a complir amb l’RGPD.

Aplica una recompensa a una venda en curs

Pots bescanviar recompenses des de l’aplicació de Square cercant el nom, l’adreça electrònica o el número de telèfon del client, o bé introduint el codi de la recompensa. Procura fer servir la la versió més actualitzada de l’aplicació de Square per accedir a aquesta funció.

1. Ves a la col·lecció d’articles tocant el botó Col·lecció a la part superior de la pantalla del procés de pagament.

2. Toca Tots els articles > Recompenses.

3. Introdueix el nom, número de telèfon o adreça electrònica del client per cercar recompenses disponibles. Nota: si el client vol bescanviar un val, però no en té el codi, pots cercar-lo fent servir el seu nom, adreça electrònica o número de telèfon.

4. Selecciona les recompenses per aplicar-les a la venda del client. Es poden aplicar diverses recompenses de diferents tipus a la vegada. Per exemple, pots aplicar una recompensa per un percentatge i una recompensa per un import en euros en una sola venda. Si només hi ha una recompensa disponible, s’aplicarà automàticament. No es pot aplicar una sola recompensa a més d’una venda, encara que no es bescanviï la recompensa completa.

També pots veure o eliminar les recompenses que s’han aplicat a una venda des de la pantalla de pagament. Per fer-ho, toca Descomptes a la venda en curs per mostrar les recompenses aplicades i eliminar-les de la venda.

Modifica l’estat de fidelització d’un client manualment

Per modificar el recompte de recompenses d’un client, localitza el seu perfil al Tauler de control en línia de Square o a l’Aplicació de TPV Square i assigna-li el nombre correcte de recompenses.

1. Selecciona Més > Clients i cerca el client per nom o número de telèfon.

2. Selecciona Modifica al costat del seu estat de fidelització i ajusta-li les recompenses amb els signes + i -.

3. Selecciona Desa.

Personalitza la pantalla de registre

Pots desactivar i personalitzar la pantalla de Fidelització per a les transaccions no incloses al programa, personalitzar el temps de visualització de la pantalla de registre, desactivar del tot la pantalla de registre de Fidelització i desactivar el bescanvi de recompenses de la pantalla del procés de pagament (només disponible a iOS).

Per fer-ho al TPV Square:

1. Inicia la sessió a l’aplicació de Square > selecciona Més > Configuració > Fidelització.

2. Selecciona el paràmetre que vols modificar per al programa de Fidelització.

Per fer-ho a l’Square Register:

1. Toca Més > Configuració.

2. Selecciona Fidelització.

3. Activa Permet que els clients es registrin a Fidelització i marquin les visites.