Inhabilita el lloc web per fer reserves en línia de Cites Square

Si desactives la reserva en línia, els clients no podran veure el teu lloc de reserves. És millor eliminar els botons de reserva incrustats del lloc web abans de fer aquesta acció.

Desactiva el lloc web de reserva en línia

Pots desactivar el web de reserves en línia amb només un parell de clics des del Tauler de control en línia de Square.

Per començar:

1. Dirigeix-te al Tauler de control de Cites > Reserves en línia.

2. Fes clic a Visibilitat i pantalla.

3. Selecciona Desactiva el lloc web de reserva en línia > Desactiva.

La pàgina s’actualitzarà amb un missatge que verifica que el teu lloc està desactivat.

Desactiva el lloc web de reserva en línia des de l’aplicació

També pots desactivar el lloc de reserves en línia des de l’aplicació Cites

Per fer-ho:

1. Des de la barra de navegació > toca Reserves en línia.

2. Desactiva Activa el lloc web de reserves.

Desactiva el lloc web de reserva en línia a l’Square Register

Per desactivar el lloc web de reserves en línia quan fas servir Cites Square a l’Square Register:

1. Ves a Reserves en línia.

2. Selecciona Lloc web de reserves de Square.

3. Desactiva l’opció per habilitar el lloc web de reserves.

Torna a activar el lloc web de reserva en línia

Si vols que el teu lloc web de reserves torni a aparèixer en línia, pots actualitzar l’opció en qualsevol moment:

1. Dirigeix-te al Tauler de control de Cites > Reserves en línia.

2. Fes clic a Visibilitat i pantalla.

3. Selecciona Torna-ho a activar.

Pots verificar que el teu lloc web de reserves estigui actiu fent clic a Lloc de reserves > Mostra el lloc.

Pots consultar més informació sobre Reserva de cites en línia.