Configura Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de comptes amb una subscripció activa a Square per a restaurants que tot just comencen a configurar.

Abans de començar

Comprova que tens una subscripció activa a Square per a restaurants. Si no en tens una, registra’t a Square per a restaurants.

En aquesta guia trobaràs els passos bàsics per configurar Square per a restaurants. Si ja has completat alguns dels passos, pots passar al següent. Quan hagis acabat, ves a la secció Passos següents per descobrir com configurar Square per a restaurant per treure’n el màxim profit. També pots completar tots aquests passos al Tauler de control de Square seguint la Guia de configuració de Square per a restaurants.

Pas 1: crea una carta

A Square per a restaurants, una carta és un conjunt específic de grups i articles que apareixeran al TPV durant un període determinat del dia o un torn concret i que ha de coincidir amb les cartes físiques del restaurant. Si fas servir diverses cartes al llarg del dia, hauries de tenir-ne unes quantes al compte de Square per a restaurants.

Tens tres opcions per crear articles amb Square per a restaurants:

• Des de l’editor de cartes al Tauler de control de Square

• Des de l’aplicació de TPV de Square per a restaurants en un iPad

• Des del TPV de Square per a restaurants a l’Square Register o l’Square Terminal

Consulta més informació sobre com pots crea una carta.

Pas 2: selecciona el TPV

Si ja has seleccionat i rebut el hardware de Square, pots anar al pas següent.

Si encara no has seleccionat cap hardware de Square, pots comprar equips i accessoris individuals o seleccionar un kit de TPV complet a la Botiga de Square.

Pas 3: vincula el compte bancari

Vincula el compte bancari per començar a rebre els fons de les teves vendes. Consulta més informació sobre com vincula el compte bancari.

Pas 4: configura el TPV

Un cop rebis el hardware de Square, podràs configurar Square per a restaurants al TPV. Per seleccionar el punt de venda i crear el codi del dispositiu, has d’accedir al Tauler de control de Square. Consulta més informació sobre com configurar el TPV amb Square per a restaurants.

Passos següents

Un cop hagis completat la configuració inicial de Square per a restaurants, pots explorar-ne altres funcions per dirigir i optimitzar el negoci en aquests articles del Centre d’ajuda: