Gestiona la subscripció a Cites Square

Amb Cites Square Gratuït, Plus o Prèmium, gestionar les opcions de la subscripció és més fàcil que mai. Pots actualitzar el compte a Cites Square Plus o Prèmium en qualsevol moment des del tauler de control en línia de Square. Si decideixes fer servir Cites Square Gratuït o vols finalitzar la subscripció a Cites, ho pots configurar tot seguint només un parell de passos al Tauler de control en línia de Square.

Subscriu-te al pla Plus o Prèmium de Cites Square

Per millorar el pla de Cites Square:

1. Ves a Compte i configuració des del tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a Informació del negoci > Preus i subscripcions.
  3. A Preus de les subscripcions, fes clic a Gestiona, al costat del teu pla de Cites Square.
  4. Aquí, pots canviar al pla Plus o Prèmium.

Nota: si no tens cap mètode de pagament desat, pots afegir-lo durant el procés de subscripció.

Quan canviïs per primer cop del pla Gratuït al pla Plus o Prèmium de Cites Square, començaràs la prova gratuïta de 30 dies i tindràs accés complet a les funcions d’aquest pla.

Obtén més informació sobre els plans, els preus i les funcions de Cites Square.

Nota: tot i que no es requerirà cap informació de pagament durant la prova gratuïta, si decideixes mantenir el pla, se’t cobrarà una quota de subscripció mensual per cada punt de venda.

Gestiona els punts de venda

Pots triar en quins punts de venda vols permetre l’accés als plans Gratuït, Plus o Prèmium de Cites Square.

Per gestionar els punts de venda del teu pla de Cites:

1. Ves a Compte i configuració des del tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a Informació del negoci > Preus i subscripcions.
  3. A Preus de les subscripcions, fes clic a Gestiona, al costat del teu pla de Cites Square.
  4. Fes clic a Gestiona els punts de venda i, a continuació, marca o desmarca els corresponents.
  5. Fes clic a Aplica als punts de venda.

Posa en pausa la subscripció a Cites

Pots posar en pausa totes les subscripcions als productes de Square durant un període màxim de tres mesos. Igual que amb les cancel·lacions, cada pausa es gestiona de manera individual.

Per posar en pausa la subscripció a Cites Square:

1. Ves a Compte i configuració des del tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a Informació del negoci > Preus i subscripcions.
  3. A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona al costat de la subscripció en qüestió.
  4. Fes clic a Posa la subscripció en pausa.
  5. Tria la data en què vols reprendre la subscripció i fes clic a Confirma la pausa.

Si poses en pausa la subscripció, continuaràs tenint accés a les funcions de pagament del pla Plus o Prèmium de Cites Square fins al final del cicle de facturació actual en la data indicada. No se’t cobrarà res mentre la subscripció estigui en pausa. Pots reprendre la subscripció en qualsevol moment i totes les dades seguiran on les vas deixar.

Canvia a una categoria inferior des del pla Plus o Prèmium

Per canviar del pla Plus o Prèmium de Cites al pla Gratuït:

1. Ves a Compte i configuració des del tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a Informació del negoci > Preus i subscripcions.
  3. A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona al costat de la subscripció en qüestió.
  4. Selecciona pla Gratuït de Cites i segueix els passos per completar el canvi.

Nota: si tens diversos punts de venda, podràs seleccionar a quin punt de venda vols que s’apliqui el pla Gratuït quan canviïs des dels plans Plus o Prèmium.

La subscripció finalitzarà automàticament i no se’t cobrarà res pel pla Plus o Prèmium de Cites en el pròxim cicle de facturació.

Nota: també pots posar-la en pausa fins a tres mesos i no se’t cobrarà res durant aquest temps. Reprèn la subscripció quan vulguis i continua des d’on ho vas deixar.

Per rebre més informació sobre com posar en pausa les subscripcions, consulta la pàgina Preguntes més freqüents sobre com posar en pausa les subscripcions.

Subscriu-te a un pla de Cites Square en finalitzar la prova gratuïta

Els clients no poden tornar a subscriure’s directament a un pla de pagament diferent del qual s’havien subscrit anteriorment. Per exemple, si has gaudit d’una prova gratuïta del pla Plus de Cites Square, en finalitzar aquesta prova només et pots subscriure directament al pla Gratuït o al pla Plus de Cites Square.

Per canviar de pla un cop acabi la prova gratuïta:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square, fes clic a Compte i configuració > Preus i subscripcions i subscriu-te al pla Gratuït de Cites Square.
  2. A Subscripcions, fes clic a Gestiona al costat del teu pla Gratuït de Cites Square.
  3. Des d’aquí pots canviar al pla Plus o Prèmium de Cites Square.

Desactiva el pla de Cites

Per desactivar la subscripció als plans Gratuït, Plus o Prèmium de Cites Square:

1. Ves a Compte i configuració des del tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a Informació del negoci > Preus i subscripcions.
  3. A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona al costat de la subscripció en qüestió.
  4. Selecciona Dona’m de baixa i segueix els passos per completar la desactivació del compte.

Després de cancel·lar la subscripció, el lloc web de reserves en línia de Cites Square es desactivarà i els clients deixaran de rebre recordatoris. La subscripció finalitzarà automàticament i no se’t cobrarà res pel pla Plus o Prèmium de Cites en el pròxim cicle de facturació.

Més informació sobre Subscripció a Cites Square..