Envia una targeta regal electrònica

Els venedors de Square tenen l’opció de vendre targetes regal digitals als clients a través d’un web de comandes propi o a través del TPV Square.

Envia una targeta regal electrònica

Per comprar i enviar una targeta regal electrònica a una sola persona o enviar-te-la a tu:

1. Ves a la pàgina de comandes de targetes regal electròniques del venedor de Square.

2. Selecciona el disseny de la targeta regal que vols enviar.

3. Selecciona Per a una sola persona.

4. Selecciona l’import de la targeta regal electrònica.

5. Si escau, introdueix un codi promocional.

6. Introdueix el nom i l’adreça electrònica.

7. Afegeix un missatge personal per al destinatari.

8. Introdueix el nom del destinatari i l’adreça electrònica per a l’entrega a domicili o activa l’opció Envia’m aquesta targeta a mi.

9. Introdueix la quantitat de targetes regal que vols enviar.

10. Selecciona si vols enviar aquesta targeta regal electrònica a l’instant o en una data posterior > Procés de pagament.

11. Introdueix les dades de la teva targeta durant el procés de pagament, confirma la informació de la comanda > Fes la comanda.

Per comprar i enviar targetes regal a diverses persones alhora:

1. Ves a la pàgina de comandes de targetes regal electròniques del venedor de Square.

2. Selecciona el disseny de la targeta regal que vols enviar.

3. Selecciona Per a diverses persones.

4. Selecciona l’import de la targeta regal electrònica.

5. Si escau, introdueix un codi promocional.

6. Introdueix el teu nom i adreça electrònica.

7. Afegeix un missatge personal per als destinataris.

8. Introdueix o copia i enganxa una llista de les adreces electròniques dels destinataris a la secció Detalls de l’entrega a domicili. Les adreces electròniques han d’estar separades per comes.

9. Introdueix la quantitat de targetes regal que vols que rebi cada destinatari.

10. Selecciona si vols enviar aquesta targeta regal electrònica a l’instant o en una data posterior > Procés de pagament.

11. Introdueix les dades de la teva targeta durant el procés de pagament, confirma la informació de la comanda > Fes la comanda.

Un cop hagis completat la comanda, el destinatari rebrà la targeta regal electrònica a l’adreça electrònica que hagis introduït. Al correu electrònic que rebran, hi trobaran el codi de bescanvi de 16 dígits i podran fer clic a Mostra la targeta regal electrònica per associar-la a un número de telèfon i agilitzar el procés de pagament al negoci de Square.

Per enviar una targeta regal electrònica de part d’un grup a una sola persona com a regal:

1. Ves a la pàgina de comandes de targetes regal electròniques del venedor de Square.

2. Selecciona el disseny de la targeta regal que vols enviar.

3. Selecciona Targeta regal de grup.

4. Selecciona l’import amb el qual vols col·laborar. Les altres persones que col·laborin amb el regal també tenen l’opció d’enviar un import personalitzat.

5. Si escau, introdueix un codi promocional.

6. Introdueix el teu nom i adreça electrònica.

7. Afegeix un missatge personal per al destinatari.

8. Introdueix el nom i l’adreça electrònica del destinatari.

9. Selecciona la data en la qual vols que s’enviï la targeta regal electrònica.

10. Introdueix les adreces electròniques de les altres persones que hi han col·laborat, separades per comes.

11. Afegeix un missatge d’invitació i suggereix un import a les altres persones que participen en el regal > Procés de pagament.

12. Introdueix les dades de la teva targeta durant el procés de pagament, confirma la informació de la comanda > Fes la comanda.

Després del procés de pagament, les persones que també participin en el regal rebran un correu electrònic demanant-los que contribueixin a la targeta regal electrònica. Des del mateix correu, tindran l’opció de fer la seva aportació en línia. Per afegir més fons a la targeta regal electrònica, pots seleccionar Mostra el regal en grup per fer una aportació addicional, o bé copiar i enganxar l’Enllaç compartit i enviar-lo a altres persones perquè també col·laborin amb el regal.

Bescanvia una targeta regal electrònica

Quan vulguis fer servir la targeta regal electrònica amb el venedor de Square, només cal que proporcionis el número de 16 dígits de la targeta al personal de caixa per processar el pagament. El pots localitzar al correu electrònic on et vam enviar la targeta regal electrònica.

Nota: si no has rebut el correu amb la targeta regal electrònica, revisa les carpetes de correu brossa i correu no desitjat. Si, així i tot, no localitzes el correu o ja no tens accés a la safata d’entrada on es va enviar la targeta regal electrònica, posa’t en contacte amb el venedor de Square i demana-li que te la torni a enviar a una altra adreça electrònica. Els venedors de Square poden tornar a enviar les targetes regal electròniques i modificar les adreces electròniques dels destinataris al Panel de control de tarjetas regalo electrónicas.

Si has afegit el número de telèfon a la pàgina d’informació de la targeta regal electrònica, també pots indicar la teva adreça electrònica o número de telèfon al personal de caixa durant el procés de pagament per localitzar-la.

Gestiona les targetes regal electròniques

Per comprovar en línia el saldo de la targeta regal electrònica, pots fer clic a Consulta la targeta regal, al correu electrònic original de la targeta, o tocar l’enllaç amb l’opció Gestiona les targetes regal Square, que trobaràs a la targeta regal electrònica, per gestionar totes les targetes regal des del Perfil de Square.

Al perfil de Square, fes clic a la targeta regal i selecciona Mostra els detalls de la targeta regal per carregar-hi fons, veure’n o transferir-ne el saldo o consultar detalls addicionals de bescanvi.

Per tornar a carregar la targeta regal:

1. A la Targeta regal, fes clic a Recarrega la targeta.

2. Proporciona el número de targeta regal i el PIN, si escau. Si la targeta regal no té PIN, marca No tinc PIN.

3. Tria un import per afegir a la targeta regal i, si escau, afegeix un codi promocional. A continuació, fes clic a Continua.

4. Proporciona les dades de pagament, confirma les dades de la comanda i fes clic a Paga amb targeta.

Si fas servir un dispositiu iOS, també pots afegir targetes regal electròniques a l’Apple Wallet per gestionar-les. Per afegir targetes a l’Apple Wallet, toca el botó Afegeix a l’Apple Wallet que apareix al primer correu electrònic que vas rebre amb la targeta regal electrònica.

Nota: per afegir una targeta regal a l’Apple Wallet, el venedor ha d’haver activat la integració amb Apple Wallet.

Combina diverses targetes regal

Els clients poden tenir diverses targetes del teu negoci. També poden combinar-les en una única targeta regal perquè sigui més fàcil bescanviar-les a través del seu Perfil de Square.

Els clients poden combinar targetes regal del mateix negoci seguint aquests passos:

1. Inicia la sessió al Perfil de Square.

2. Selecciona una de les diverses targetes regal i Transfereix el saldo.

3. Introdueix les dades de la transferència, selecciona quines targetes vols combinar i fes clic a Transfereix el saldo.

Nota: els clients també poden combinar una targeta regal nova amb una d’existent. Només els cal el número de 16 dígits de la targeta. Les targetes regal electròniques de Square no vencen.

Pots obtenir més informació sobre les Targetes regal Square.