Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Envia una targeta regal electrònica

Els venedors de Square tenen l’opció de vendre targetes regal digitals als clients a través d’un web de comandes propi o a través del TPV Square.

Envia una targeta regal electrònica

Per comprar i enviar una targeta regal electrònica:

 1. Ves a la pàgina de comandes de targetes regal electròniques del venedor de Square.

 2. Selecciona l’import de la targeta regal electrònica.

 3. Si escau, introdueix un codi promocional.

 4. Introdueix el nom i l’adreça electrònica.

 5. Selecciona si vols enviar aquest val com a regal > introdueix el nom i l’adreça electrònica del destinatari.

 6. Afegeix un missatge personal per al destinatari.

 7. Selecciona si vols enviar aquesta targeta regal electrònica immediatament o en una data posterior > Continua.

 8. Introdueix les dades de la teva targeta durant el procés de pagament, confirma la informació de la comanda > Fes la comanda.

Si t’envies una targeta regal electrònica a tu mateix o a algú altre com a regal, la targeta arribarà a l’adreça electrònica que hagis introduït. Pots veure’n el codi de bescanvi de 16 dígits i fer clic a Consulta la targeta regal electrònica per associar-la a un número de telèfon i agilitzar el procés de pagament al negoci de Square.

Bescanvia una targeta regal electrònica

Quan vulguis fer servir la targeta regal electrònica amb el venedor de Square, només cal que proporcionis el número de 16 dígits de la targeta al personal de caixa per processar el pagament. El pots localitzar al correu electrònic on et vam enviar la targeta regal electrònica.

Nota: si no has rebut el correu amb la targeta regal electrònica, revisa les carpetes de correu brossa i correu no desitjat. Si, així i tot, no localitzes el correu o ja no tens accés a la safata d’entrada on es va enviar la targeta regal electrònica, posa’t en contacte amb el venedor de Square i demana-li que te la torni a enviar a una altra adreça electrònica. Els venedors de Square poden tornar a enviar les targetes regal electròniques i modificar les adreces electròniques dels destinataris al Panel de control de tarjetas regalo electrónicas.

Si has afegit el número de telèfon a la pàgina d’informació de la targeta regal electrònica, també pots indicar la teva adreça electrònica o número de telèfon al personal de caixa durant el procés de pagament per localitzar-la.

Gestiona les targetes regal electròniques

Per comprovar en línia el saldo de la targeta regal electrònica, pots fer clic a Consulta la targeta regal, al correu electrònic original de la targeta, o tocar l’enllaç amb l’opció Gestiona les targetes regal Square, que trobaràs a la targeta regal electrònica, per gestionar totes les targetes regal des del Perfil de Square.

Al perfil de Square, fes clic a la targeta regal i selecciona Mostra els detalls de la targeta regal per carregar-hi fons, veure’n o transferir-ne el saldo o consultar detalls addicionals de bescanvi.

Per tornar a carregar la targeta regal:

 1. A la Targeta regal, fes clic a Recarrega la targeta.

 2. Proporciona el número de targeta regal i el PIN, si escau. Si la targeta regal no té PIN, marca No tinc PIN.

 3. Tria un import per afegir a la targeta regal i, si escau, afegeix un codi promocional. A continuació, fes clic a Continua.

 4. Proporciona les dades de pagament, confirma les dades de la comanda i fes clic a Paga amb targeta.

Si fas servir un dispositiu iOS, també pots afegir targetes regal electròniques a l’Apple Wallet per gestionar-les. Per afegir targetes a l’Apple Wallet, toca el botó Afegeix a l’Apple Wallet que apareix al primer correu electrònic que vas rebre amb la targeta regal electrònica.

Nota: per afegir una targeta regal a l’Apple Wallet, el venedor ha d’haver activat la integració amb Apple Wallet.

Combina diverses targetes regal

Els clients poden tenir diverses targetes del teu negoci. També poden combinar-les en una única targeta regal perquè sigui més fàcil bescanviar-les a través del seu Perfil de Square.

Els clients poden combinar targetes regal del mateix negoci seguint aquests passos:

 1. Inicia la sessió al Perfil de Square.

 2. Selecciona una de les diverses targetes regal i Transfereix el saldo.

 3. Introdueix les dades de la transferència, selecciona quines targetes vols combinar i fes clic a Transfereix el saldo.

Nota: els clients també poden combinar una targeta regal nova amb una d’existent. Només els cal el número de 16 dígits de la targeta. Les targetes regal electròniques de Square no vencen.

Pots obtenir més informació sobre les Targetes regal Square.