Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Localitza els ingressos

Preguntes més freqüents sobre les transferències suspeses

Per garantir la teva seguretat financera i la dels teus clients, Square necessita recopilar més informació sobre els pagaments que vas acceptar poc abans de transferir els fons retinguts.

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre el teu compte de Square i les transferències suspeses.

Revisió del compte

Per què se’m demana que empleni aquest formulari electrònic?

Et demanem informació sobre el negoci perquè, per a nosaltres, és prioritari que Square sigui un lloc segur per als negocis. Per mantenir la seguretat de Square per a tots els venedors, hem d’estar al corrent de com administres el negoci, com per exemple quins tipus de productes i serveis vens, com factures als clients o com gestiones el flux de caixa. En ajudar-nos a entendre millor com funciona el teu negoci, podrem oferir-te més recursos per evitar reclamacions del pagament o transaccions fraudulentes.

Per què es retenen els meus diners?

Mentre es duu a terme la revisió, retenim els fons per assegurar-nos que tenim clar per a què són i comprendre com es gestiona el teu negoci, per tal de garantir un entorn comercial segur.

Per què no em vau demanar aquesta informació quan em vaig registrar a Square?

Ens agrada que registrar-se per obrir un compte sigui el més fàcil possible, de manera que no demanem aquesta informació durant el registre. Només ens posem en contacte quan necessitem una mica més d’informació per verificar el negoci o per comprovar que entenem els pagaments.

Square té un ampli ventall d’obligacions legals i reglamentàries que ha de complir quan presta serveis de compte als seus clients. Aquestes obligacions no només són d’aplicació en el moment d’obrir el compte, sinó que són contínues. Per a complir amb aquestes obligacions, pot ser que hàgim de revisar els comptes i l’activitat que s’hi desenvolupa.

Què passa si no tinc tota la informació sol·licitada?

És probable que hi hagi algunes preguntes marcades com a opcionals entre parèntesis. En aquests casos, no tens l’obligació de respondre-les. Emplena el formulari proporcionat de la millor manera que puguis. El que busquem és documentació per verificar el teu negoci i els productes o serveis que ofereixes a través de Square.

Si la documentació que aportes no és suficient, el nostre equip de comptes es posarà en contacte amb tu per a demanar-te més informació.

Quant tarda el procés de revisió del compte?

Un cop hagis proporcionat tota la documentació que et demanem, el nostre equip de comptes comença a revisar el teu compte. Rebràs un correu electrònic en un termini d’un a dos dies feiners un cop completada la revisió que t’indicarà si has de fer-nos arribar més informació o quan podràs veure que s’han reprès els ingressos al compte bancari.

Per veure les sol·licituds d’informació actives i completades al Tauler de control en línia de Square, ves a Configuració > Compte i Configuració > Sol·licituds d’informació.

«Sol·licituds actives» mostra les sol·licituds d’informació noves i en curs. Aquí pots consultar l’estat de les sol·licituds i modificar les respostes fins que comencem a revisar-les. Per pujar els documents, selecciona Continua. Si reps una nova sol·licitud mentre en tens una en curs i has d’enviar-nos documents de suport, selecciona Comença per respondre a la nova sol·licitud.

L’«Historial de sol·licituds» mostra les sol·licituds d’informació completades. Selecciona Mostra per revisar els documents que has proporcionat.

Si no tens cap sol·licitud en curs o completada, la pàgina de Sol·licituds d’informació mostrarà «En aquest moment, no hi ha cap sol·licitud d’informació activa».

Puc accelerar el procés de revisió?

El procés de revisió està establert en un termini d’un a dos dies feiners. Com més aviat omplis el formulari, més aviat es podran reprendre les transferències.

Un consell: com més informació proporcionis, millor podrem entendre el teu negoci i més aviat podrem acabar la revisió.

La meva informació està en lloc segur?

Sí. Square es compromet a mantenir la total seguretat i privacitat de la teva informació. Totes les nostres pàgines són segures i tenen protocols SSL/TLS. Square també disposa de certificació de la normativa de seguretat de dades de la indústria de les targetes de pagament (PCI). Per a obtenir-ne més informació, revisa la nostra Política de seguretat i la Política de privacitat.

Què passarà amb el meu compte si no empleno el formulari?

Sense la informació sol·licitada, el nostre equip no podrà revisar el teu compte i se suspendran les transferències al teu saldo Square. Si prefereixes no proporcionar aquesta informació, pots intentar reembossar les transaccions i les comissions que hi estiguin associades i sol·licitar als clients el pagament fora de Square.

Hauré d’enviar més informació cada vegada que accepti un pagament?

No et demanem informació després de cada pagament. Tanmateix, tenim el compromís d’ajudar-te a processar transaccions d’una manera que permeti que el nostre negoci sigui un espai segur. Per evitar que t’hàgim de demanar més dades, pots ampliar la informació sobre els possibles orígens del frau i seguint algunes pràctiques recomanades relacionades amb
acceptar targetes de pagament.

Puc reembossar aquests pagaments retinguts i buscar una altra forma de pagament?

Si no vols proporcionar aquesta informació, pots reembossar les transaccions i sol·licitar als clients que completin els pagaments fora de Square.

S’han suspès les transferències

Per què se suspenen les meves transferències?

És probable que les transferències s’hagin suspès perquè hem detectat una activitat inusual al teu compte de Square. El nostre sistema revisa periòdicament les transaccions per protegir el compte d’estafes i fraus. Aquesta no ha de ser, necessàriament, la raó per la qual s’han suspès les teves transferències en concret, però tenim la política d’assegurar-nos que el teu negoci estigui protegit quan el sistema detecti alguna cosa que surt de la normalitat.

Em podeu donar exemples de documents oficials?

 • Registre de negoci australià
 • Nom comercial
 • Llicència laboral
 • Certificació oficial de comerç
 • Documentació estàndard del sector
 • Llicència del venedor
 • Escriptures de constitució

Si no tinc cap negoci registrat, què us puc enviar?

Si no tens cap negoci registrat, ens pots enviar una còpia d’un document oficial d’identitat.

 • Carnet de conduir
 • Passaport
 • Targeta Medicare
 • O un equivalent internacional

Per què necessiteu els meus extractes bancaris?

Volem avaluar l’estat de salut de la teva empresa, la qual cosa significa que ens hem d’assegurar que pots fer front a reembossaments o devolucions de pagaments, si es produeixen. En veure els extractes bancaris, també podrem fer-nos una idea de com funciona el negoci.

La informació que demanem és estrictament confidencial i es fa servir amb l’únic propòsit de tenir un millor coneixement sobre el teu negoci.

Nota: si el compte bancari en qüestió és nou, pots proporcionar extractes bancaris d’un compte personal que tinguis. En aquest cas, també hauries de proporcionar documentació que inclogui el nom i número de compte, com a prova que el compte nou està a nom teu o del negoci.

Em podeu donar exemples de documentació de les transaccions?

 • Factura
 • Comanda
 • Rebut detallat
 • Contracte de venda
 • Formulari signat d’autorització de la targeta de dèbit o crèdit
 • Correspondència per correu electrònic amb el client
 • Fotos dels productes venuts

Què passa si el meu negoci no fa servir alguns dels documents que s’han sol·licitat?

Si no disposes d’alguns dels documents, pots afegir un document de Word en blanc al formulari per poder-lo enviar.

Nota: el formulari s’ha d’emplenar íntegrament per poder-lo enviar. Si un camp obligatori es deixa en blanc, el formulari no es pot enviar i revisar correctament.

Solucionar problemes amb els formularis

No puc pujar cap fitxer. Què he de fer?

Fes servir un navegador web, com ara Safari, Google Chrome o Firefox, en un ordinador portàtil, un ordinador de sobretaula o un dispositiu mòbil.

 1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square (no a l’aplicació de TPV Square) i fes clic a la icona de la campana per a obrir les notificacions.
 2. Fes clic a Ingressos ajornats per a obrir el formulari de verificació del compte de Square.
 3. Emplena tantes dades com puguis i puja la informació sol·licitada.
 4. Fes clic a Envia un cop hagis acabat.

Square Dashboard - Account Review - Web Browser - EN-AU

Un consell: comprova que tinguis JavaScript habilitat al navegador. Per activar JavaScript, segueix aquestes instruccions en funció del navegador que facis servir: Firefox, Google Chrome o Safari. Si no funciona, prova de fer servir un altre navegador.

Quins tipus de fitxer accepteu?

Acceptem formats com ara HEIC, JPG, JPEG, PDF, PNG o TIFF. La mida màxima per fitxer és de 50 MB.

Puc accedir al formulari des del meu telèfon?

Sí! Fes servir un navegador web mòbil, com ara Safari o Google Chrome, per iniciar la sessió al Tauler de control en línia de Square (no a l’aplicació de TPV Square).

Per accedir al formulari electrònic de sol·licitud d’informació:

 1. Toca la icona de la campana per a obrir les notificacions.
 2. Toca Ingressos ajornats.
 3. Facilita’ns tantes dades com sigui possible i fes clic a Envia

Square Dashboard - Account Review - Mobile iOS - EN-AU

No puc escanejar aquests documents. Què he de fer?

Si no pots escanejar els documents sol·licitats, també pots enviar la documentació des del teu telèfon intel·ligent. Fes clic a Tria un fitxer al formulari de confirmació. A partir d’aquí, tindràs l’opció de fer una foto dels documents o seleccionar una foto que ja hagis fet de la galeria d’imatges.

Square Dashboard - Account Review - Mobile iOS - EN

No puc escanejar els documents o fer-ne una foto. Com us els puc enviar?

Pots enviar-nos els documents per fax. Primer, omple tots els camps del formulari que no requereixin pujar cap fitxer. Tot seguit, fes clic a Envia per fax i segueix les instruccions d’aquesta pàgina. És important fer servir la portada que proporcionem: si no la tenim, no podrem relacionar els documents que enviïs amb el teu compte, la qual cosa demorarà la capacitat que tenim per a revisar-lo.

Preguntes de mostra

En aquesta secció, pots consultar preguntes similars a les que se’t poden fer en una revisió i exemples de documentació que és possible que se’t demanin.

Proporciona extractes bancaris emesos en els tres darrers mesos i corresponents al compte bancari vinculat.

 • Adjunta els extractes bancaris emesos en els tres darrers mesos en format PDF.

 • Proporciona extractes del compte bancari vinculat al teu compte de Square. Si no tens extractes dels darrers tres mesos, pots fer servir un altre compte (com ara un compte bancari personal).

 • Els extractes haurien de mostrar tots els càrrecs i abonaments i el resum mensual del saldo.

 • Si no tens accés al teu banc en línia, comprova que les captures de pantalla o les imatges incloguin el teu número de compte i un codi de sucursal per a la verificació.

Proporciona extractes bancaris dels tres últims mesos de l’historial de processaments del compte comercial.

 • Aquesta pregunta només va destinada a qui hagi fet servir un altre processador de pagaments abans de Square.

 • Probablement, és una pregunta opcional, així que si no t’afecta te la pots saltar.

Proporciona els contractes signats dels clients que s’indiquen a continuació.

 • Voldríem veure missatges entre tu i els teus clients on puguem veure el que han comprat i comprovar que estan al cas de què han comprat.

 • Si no vas tramitar cap factura o contracte, en farem prou amb qualsevol missatge entre tu i el client amb relació a aquest pagament.