Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Localitza els ingressos

Preguntes més freqüents sobre les transferències suspeses

Per garantir la teva seguretat financera i la dels teus clients, Square necessita recopilar més informació sobre els pagaments que vas acceptar poc abans de transferir els fons retinguts.

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre el teu compte de Square i les transferències suspeses.

Revisió del compte

Per què se’m demana que empleni aquest formulari electrònic?

Et demanem informació sobre el negoci perquè, per a nosaltres, és prioritari que Square sigui un lloc segur per als negocis. Per mantenir la seguretat de Square per a tots els venedors, hem d’estar al corrent de com administres el negoci, com per exemple quins tipus de productes i serveis vens, com factures als clients o com gestiones el flux de caixa. En ajudar-nos a entendre millor com funciona el teu negoci, podrem oferir-te més recursos per evitar reclamacions del pagament o transaccions fraudulentes.

Per què es retenen els meus diners?

Mentre es duu a terme la revisió, retenim els fons per assegurar-nos que tenim clar per a què són i comprendre com es gestiona el teu negoci, per tal de garantir un entorn comercial segur.

Per què no em vau demanar aquesta informació quan em vaig registrar a Square?

Ens agrada que registrar-se per obtenir un compte sigui al més fàcil possible, així que no necessitem aquesta informació quan et dones d’alta. De totes maneres, t’oferim l’opció de proporcionar-la de manera proactiva a la part de Seguretat Square del Tauler de control en línia de Square. Només ens posem en contacte quan necessitem una mica més d’informació per verificar el negoci o per comprovar que entenem els pagaments.

Square té un ampli ventall d’obligacions legals i reglamentàries que ha de complir quan presta serveis de compte als seus clients. Aquestes obligacions no només són d’aplicació en el moment d’obrir el compte, sinó que són contínues. Per a complir amb aquestes obligacions, pot ser que hàgim de revisar els comptes i l’activitat que s’hi desenvolupa.

Què passa si no tinc tota la informació sol·licitada?

És probable que hi hagi algunes preguntes marcades com a opcionals entre parèntesis. En aquests casos, no tens l’obligació de respondre-les. Emplena el formulari proporcionat de la millor manera que puguis. El que busquem és documentació per verificar el teu negoci i els productes o serveis que ofereixes a través de Square.

Si la documentació que aportes no és suficient, el nostre equip de comptes es posarà en contacte amb tu per a demanar-te més informació.

Quant tarda el procés de revisió del compte?

Un cop hagis proporcionat tota la documentació que et demanem, el nostre equip de comptes comença a revisar el teu compte. Rebràs un correu electrònic en un termini d’un a dos dies feiners un cop completada la revisió que t’indicarà si has de fer-nos arribar més informació o quan podràs veure que s’han reprès els ingressos al compte bancari.

Puc accelerar el procés de revisió?

El procés de revisió està establert en un termini d’un a dos dies feiners. Com més aviat omplis el formulari, més aviat es podran reprendre les transferències.

Un consell: com més informació proporcionis, millor podrem entendre el teu negoci i més aviat podrem acabar la revisió.

La meva informació està en lloc segur?

Sí. Square es compromet a mantenir la total seguretat i privacitat de la teva informació. Totes les nostres pàgines són segures i tenen protocols SSL/TLS. Square també disposa de certificació de la normativa de seguretat de dades de la indústria de les targetes de pagament (PCI). Per a obtenir-ne més informació, revisa la nostra Política de seguretat i la Política de privacitat.

Què passarà amb el meu compte si no empleno el formulari?

Sense la informació sol·licitada, el nostre equip no podrà revisar el teu compte i se suspendran les transferències al teu saldo Square. Si prefereixes no proporcionar aquesta informació, pots intentar reembossar les transaccions i les comissions que hi estiguin associades i sol·licitar als clients el pagament fora de Square.

Hauré d’enviar més informació cada vegada que accepti un pagament?

No et demanem informació després de cada pagament. Tanmateix, tenim el compromís d’ajudar-te a processar transaccions d’una manera que permeti que el nostre negoci sigui un espai segur. Per evitar que t’hàgim de demanar més dades, pots ampliar la informació sobre els possibles orígens del frau i seguint algunes pràctiques recomanades relacionades amb
acceptar targetes de pagament.

Puc reembossar aquests pagaments retinguts i buscar una altra forma de pagament?

Si no vols proporcionar aquesta informació, pots reembossar les transaccions i sol·licitar als clients que completin els pagaments fora de Square.

S’han suspès les transferències

Why are my transfers suspended?

Your transfers are likely suspended because we noticed some unusual activity on your Square account. Our system periodically reviews your transactions to keep your account safe from scams and fraud. This may not necessarily be the reason your transfers in particular are suspended, but our policy is to make sure your business is protected when our system notices something out of the ordinary.

What are some examples of government-issued documents?

 • Australian Business Registration
 • DBA
 • Occupational license
 • Official certification of trade
 • Industry standard documentation
 • Seller’s permit
 • Articles of incorporation

If I don’t have a registered business, what can I send you?

If you don’t have a registered business, you can send us a copy of your government-issued identification.

 • Driver’s license
 • Passport
 • Medicare Card
 • Or International Equivalent

Why do you need my bank statements?

We want to assess the health of your business, which means that we need to make sure that you can support refunds or chargebacks if they happen. Seeing the bank statements will also help us to understand how the business operates.

The information we request is strictly confidential and used only for the sole purpose of further understanding your business.

Note: If the bank account in question is new, you can provide bank statements of a personal account you own. In this case, you should also provide documentation that includes your name and account number as proof that the new account is in your, or your business’, name.

What are some examples of transaction documentation?

 • Invoice
 • Purchase order
 • Detailed receipt
 • Bill of sale
 • Signed debit or credit card authorisation form
 • Email correspondence with buyer
 • Photos of the goods sold

What if my business doesn’t use certain documents that have been requested?

If you do not have certain documentation, you can add a blank Word document to the form in place to be able to submit.

Note: The form needs to be fully completed to be submitted. If a required field is left blank, the form can’t be successfully submitted and reviewed.

Solucionar problemes amb els formularis

No puc pujar cap fitxer. Què he de fer?

Fes servir un navegador web, com ara Safari, Google Chrome o Firefox, en un ordinador portàtil, un ordinador de sobretaula o un dispositiu mòbil.

 1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square (no a l’aplicació de TPV Square) i fes clic a la icona de la campana per a obrir les notificacions.
 2. Fes clic a Ingressos ajornats per a obrir el formulari de verificació del compte de Square.
 3. Emplena tantes dades com puguis i puja la informació sol·licitada.
 4. Fes clic a Envia un cop hagis acabat.

Square Dashboard - Account Review - Web Browser - EN-AU

Un consell: comprova que tinguis JavaScript habilitat al navegador. Per activar JavaScript, segueix aquestes instruccions en funció del navegador que facis servir: Firefox, Google Chrome o Safari. Si no funciona, prova de fer servir un altre navegador.

Quins tipus de fitxer accepteu?

Acceptem formats com ara HEIC, JPG, JPEG, PDF, PNG o TIFF. La mida màxima per fitxer és de 50 MB.

Puc accedir al formulari des del meu telèfon?

Sí! Fes servir un navegador web mòbil, com ara Safari o Google Chrome, per iniciar la sessió al Tauler de control en línia de Square (no a l’aplicació de TPV Square).

Per accedir al formulari electrònic de sol·licitud d’informació:

 1. Toca la icona de la campana per a obrir les notificacions.
 2. Toca Ingressos ajornats.
 3. Facilita’ns tantes dades com sigui possible i fes clic a Envia

Square Dashboard - Account Review - Mobile iOS - EN-AU

No puc escanejar aquests documents. Què he de fer?

Si no pots escanejar els documents sol·licitats, també pots enviar la documentació des del teu telèfon intel·ligent. Fes clic a Tria un fitxer al formulari de confirmació. A partir d’aquí, tindràs l’opció de fer una foto dels documents o seleccionar una foto que ja hagis fet de la galeria d’imatges.

Square Dashboard - Account Review - Mobile iOS - EN

No puc escanejar els documents o fer-ne una foto. Com us els puc enviar?

Pots enviar-nos els documents per fax. Primer, omple tots els camps del formulari que no requereixin pujar cap fitxer. Tot seguit, fes clic a Envia per fax i segueix les instruccions d’aquesta pàgina. És important fer servir la portada que proporcionem: si no la tenim, no podrem relacionar els documents que enviïs amb el teu compte, la qual cosa demorarà la capacitat que tenim per a revisar-lo.

Preguntes de mostra

En aquesta secció, pots consultar preguntes similars a les que se’t poden fer en una revisió i exemples de documentació que és possible que se’t demanin.

Please provide three months of your most recent bank statements for your linked bank account.

 • Attach bank statements from the last three months in PDF format.

 • Use statements from the bank account linked to your Square account. If you don’t have three months worth of statements, you may use an alternative account (like a Personal bank account).

 • These statements should show all debits and credits and the monthly balance summary.

 • If you do not have access to online banking, ensure that screenshots or photographs include your account number and sort code for verification.

Please provide three months of your most recent historical merchant processing statements.

 • This question only applies to those that have used an alternative payment processor before Square.

 • It is likely an optional question, so feel free to skip if it isn’t applicable.

Please provide the signed contract(s) for the customer(s) listed.

 • We’re looking for communication between you and your customer that shows us what your customer purchased and that they know what they purchased.

 • If you didn’t issue an invoice or contract, any communication between you and your customer about this payment will be sufficient.

Més informació

Pots consultar més informació sobre com Square keeps your business safe.