Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Reembossaments a la targeta regal amb l’aplicació de TPV Square

Tramita un reembossament a una targeta regal

Si vols emetre crèdit de la botiga per a un client, pots tramitar un reembossament a una Targetes regal Square des de dispositius iOS i Android compatibles utilitzant el TPV Square, Square per a comerços i Cites Square. Els reembossaments es poden tramitar des d’una targeta regal física, fent-la lliscar o introduint manualment els 16 dígits. Les targetes regal electròniques també es poden fer servir introduint manualment els 16 dígits.

Per tramitar un reembossament a una targeta regal electrònica:

  1. Obre el menú de navegació i toca Transaccions.

  2. Introdueix el número del rebut o de la targeta de crèdit a la barra de cerca per trobar la transacció.

  3. Toca la transacció que vols reembossar i selecciona Tramita el reembossament.

  4. Selecciona els articles o l’import que vols reembossar i toca Següent.

  5. A Reembossament a, selecciona Targeta regal > Crea una targeta regal electrònica.

  6. Introdueix l’adreça electrònica del client a la casella. Aquesta informació s’emplenarà automàticament si ja has afegit el correu electrònic del client al seu perfil al directori de clients. Amb la pantalla orientada al client, aquest podrà modificar l’adreça electrònica o introduir-ne una de nova, si cal, i després tocar Fet.

  7. Confirma l’adreça electrònica amb el client i, a continuació, toca Fet.

  8. A la finestra Reembossament complet, toca Fet.

Després de tramitar un reembossament a una targeta regal electrònica des del TPV, el client rebrà un correu electrònic amb la seva targeta, que podrà fer servir com a crèdit de la botiga la pròxima vegada que faci una compra a l’establiment.

Les targetes regal Square tenen un límit de càrrega de 2000 €. No es poden reembossar més de 2000 € a una targeta regal, amb el saldo existent de la targeta també inclòs. A més, amb les targetes regal no es poden reembossar transaccions amb pagaments dividits ni Factures Square.

Els reembossaments que tramitis a través de Square des d’un dispositiu mòbil s’han de sol·licitar i completar en un termini de 120 dies després de la transacció original. Els pagaments reembossats a través del Tauler de control en línia de Square es poden reembossar en un termini d’un any a partir de la data original de la transacció.

Un cop hagi passat aquest període, els reembossaments s’han de tramitar fora de Square.

Informes

Els reembossaments fets a les targetes regals es poden registrar a l’Informe resumit de vendes i a l’Informe resumit de les targetes regal del Tauler de control de Square. El total rebut es reembossa a la targeta regal. Les comissions no es carregaran al total net. Pots consultar l’import reembossat a les targetes regal a la secció Targeta regal de la secció Total rebut de l’Informe resumit de vendes.

Nota: les propines mai no es tornen a la targeta regal.

Actualment, els reembossaments es mostren a l’informe de transferències del Tauler de control i a l’aplicació del TPV de Square. Com que els reembossaments a les targetes regals no mouen diners entre tu i el client, qualsevol reembossament fet a una targeta regal no es mostrarà a l’informe.