Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Reembossaments a una targeta regal amb l’aplicació de TPV Square

Tramita un reembossament a una targeta regal

Si vols que el client disposi d’un import per comprar a la botiga, pots tramitar un reembossament a una Targetes regal Square des de dispositius iOS i Android que siguin compatibles a través de TPV Square, Square per a comerços i Cites Square. Els reembossaments es poden tramitar a una targeta regal física des de l’aplicació o el Tauler de control de Square, o bé a una targeta regal electrònica digital i gratuïta des de l’aplicació.

Per tramitar un reembossament a una targeta regal electrònica:

  1. Obre el menú de navegació i toca Transaccions.

  2. Introdueix el número del rebut o de la targeta de crèdit a la barra de cerca per localitzar la transacció.

  3. Toca la transacció que vols reembossar i selecciona Tramita el reembossament.

  4. Selecciona els articles o l’import que vols reembossar i toca Següent

  5. A Reembossament a, selecciona Targeta regal > Crea una targeta regal electrònica.

  6. Introdueix l’adreça electrònica del client a la casella. Aquesta dada s’emplenarà automàticament si ja has afegit l’adreça electrònica del client al seu perfil del directori de clients. El client podrà modificar l’adreça electrònica o introduir-ne una de nova, si cal, a la pantalla orientada als clients. Si ho fa, demana-li que toqui Fet en acabar. 

  7. Confirma l’adreça electrònica amb el client i, a continuació, toca Fet

  8. A la finestra Reembossament complet, toca Fet

Després de tramitar un reembossament a una targeta regal electrònica des del TPV, el client rebrà un correu electrònic amb la seva targeta, que podrà fer servir com a import de compra a la botiga la pròxima vegada que visiti l’establiment. Durant la seva pròxima compra, tu també tindràs l’opció de cercar-la per fer-la servir i .

Per tramitar un reembossament a una targeta regal des del Tauler de control de Square:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Targetes regal.

  2. A la Vista general, fes clic a la transacció en qüestió o introdueix manualment el número de la targeta regal a la barra de cerca.

  3. A Rebut, fes clic a Mostra.

  4. La transacció s’obrirà en una pestanya nova.

  5. Fes clic a ••• al costat d’Envia el rebut.

  6. Toca Tramita el reembossament.

Les targetes regal Square tenen un límit de càrrega de 2000 €. No es poden reembossar més de 2000 € a una targeta regal. Això inclou el saldo que ja hi hagi a la targeta. A més, no es poden reembossar transaccions de pagaments dividits o Factures Square a les targetes regal.

Informes

Els reembossaments fets a targetes regal quedaran registrats a l’Informe resumit de vendes i a l’Informe resumit de les targetes regal del Tauler de control de Square. Així mateix, podràs consultar les vendes de les targetes regal a la secció Informes de l’aplicació. El total rebut es reembossarà a la targeta regal i les comissions es mantindran al total net. A Targeta regal, dins de la secció Total rebut de l’Informe resumit de vendes, podràs consultar els imports reembossats a les targetes regal.

Nota: les propines mai no es tornen a la targeta regal.

Ara per ara, els reembossaments es mostren a l’informe de transferències del Tauler de control i a l’aplicació del TPV Square. Com que els reembossaments a les targetes regal no suposen cap intercanvi de diners entre tu i el client, no apareixeran a l’informe.

No trobes el que necessites?