Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Directori de clients

Vista general del Directori de clients i Cites Square

Descobreix com gestionar el Directori de clients de Cites.

Directori de clients i Cites Square

Pots mostrar els clients que fan reserves al teu compte de Cites Square des del Directori de clients i aplicar-hi filtres útils basats en els atributs de la reserva, com ara Data de la primera reserva, Data de l’última reserva i Reservat amb.

Filtres del directori

Els filtres faciliten la cerca, l’agrupació i l’anàlisi dels clients dins del directori de clients. La segmentació de la base de dades dels clients també et permet comunicar-te i enviar-li màrqueting a un grup específic, a més de donar-te informació sobre les tendències dels clients. Pots filtrar els clients per criteris de compra (articles comprats, import gastat, punt de venda, etc.), criteris de clients (origen de la creació, comentaris, grups, etc.) o criteris de reserva per a venedors de cites (dates de reserva o amb qui ho han reservat).

Si has creat custom fields visibles amb els tipus de camp Botó de commutació o Selecció, s’afegiran automàticament a la llista de filtres del directori.

Per mostrar i aplicar els filtres:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square > Clients.

  2. Fes clic a la pestanya Directori i selecciona Filtres.

  3. Aplica filtres per a les dades del client que vols mostrar.

  4. Fes clic a Mostra els clients per veure quins clients coincideixen amb els criteris dels filtres seleccionats.

  5. Un cop tinguis la llista nova de clients, pots fer clic a Desa com a grup i crear un Nom de grup per desar els filtres com a Grup intel·ligent

  6. Si tens Màrqueting Square, pots enviar campanyes de correu electrònic o missatge de text a aquest grup de clients

Per eliminar entrades duplicades al directori:

  1. Ves a Clients al Tauler de control en línia i combina els contactes duplicats fent clic a Resol els duplicats.

  2. Combina’ls tots fent clic a Combina tots els duplicats, o bé combina els duplicats manualment fent clic a Combina per a cada client individual.

  3. Fes clic al grup de Cites del Directori de clients per mostrar o eliminar contactes que ja no vulguis mantenir.

Nota: si tens contactes separats amb la mateixa adreça electrònica o número de telèfon, et recomanem que els revisis un per un a la llista, per evitar combinar contactes que prefereixis tenir separats. Si fas clic a Combina tots els duplicats, els contactes que tinguin la mateixa adreça electrònica o número de telèfon es combinaran automàticament.