Inici>Accepta pagaments

Accepta pagaments en línia

Des del Tauler de control en línia de Square, pots acceptar pagaments en un ordinador portàtil o de sobretaula amb Terminal virtual o Factures. També pots connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual sense cables des del teu ordinador per agilitzar les transaccions en persona.

Accepta pagaments amb Terminal virtual

Per acceptar pagaments amb Terminal virtual:

1. Ves a la Vista general del Terminal virtual.

2. Selecciona Accepta un pagament.

3. Selecciona Cobrament ràpid per afegir un import personalitzat o Afegeix productes per triar un article de la col·lecció d’articles.

4. Afegeix una nota opcional a la venda. Nota: el límit és de 500 caràcters.

5. Si s’escau, selecciona un client existent del Directori de clients.

6. A Detalls del pagament, pots triar entre diferents mètodes de pagament. Introdueix una targeta manualment, introdueix una targeta regal manualment, registra un pagament en efectiu o registra un altre mètode de pagament.

7. Quan hagis acabat, fes lliscar o fes clic a Cobra.

A tenir en compte

• La comissió per transacció estàndard de Square per als pagaments amb el Terminal virtual és del 2,5 % per transacció. Aquí tens més informació sobre Comissions per transaccions de Square.

• Els fons es transferiran al teu compte bancari el següent dia feiner. Consulta les opcions de les transferències amb Square.

• Pots fer un seguiment de totes les transaccions si vas a Vendes> Transaccions des del Tauler de control en línia de Square. També pots veure tots els pagaments amb Terminal virtual des de la Vista general de Terminal virtual.

Més informació sobre com primers passos amb Terminal virtual>

Accepta pagaments amb Factures

Amb Factures Square,, pots crear i enviar factures, crear plantilles de factura, crear grups de factures recurrents, generar i enviar pressupostos, i programar enviaments de factures. Compara el pla Gratuït i el pla Plus de Factures Square per veure quin és el més convenient per al teu negoci.

Per acceptar pagaments amb Factures Square:

Pas 1: Detalls de la factura

1. Ves a Pagaments > Factures > fes clic a Envia una factura.
  2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica o número de telèfon nous. Pots introduir fins a nou destinataris.
  3. Afegeix un Títol de factura opcional i modifica l’Identificador de factura perquè coincideixi amb els teus informes.
  4. Afegeix un missatge opcional. També pots incloure a la factura la Data del servei.
  5. Selecciona la Freqüència d’aquesta factura. La pots enviar com a factura Única o Recurrent. Si estàs creant una sèrie de factures recurrents, selecciona la data d’inici i finalització, juntament amb la freqüència i les dates de venciment.
  6. Tria entre Enviar-la immediatament o en una data posterior i si la Data de venciment és a partir de la recepció o d’una data posterior.

Pas 2: Partides

1. Afegeix una partida nova o selecciona un article de la Col·lecció d’articles.
  2. Si escau, fes clic a Afegeix un descompte per descomptar un percentatge o un import en dòlars del total de la factura. Fes clic a Afegeix.
  3. Si escau, fes clic a Afegeix un cost del servei per aplicar-lo a les comissions que s’afegiran a l’import original de la factura, com ara les despeses de gestió o enviament. Pots establir un nou cost del servei mentre crees la factura o seleccionar-ne un d’existent. A la pestanya Compte i configuració del Tauler de control en línia de Square pots crear costos del servei predeterminats. També tens l’opció de configurar un cost del servei variable que et permeti especificar el percentatge o import exacte en el moment de crear la cistella.
  4. Si escau, fes clic a Afegeix un calendari de pagaments si vols dividir l’import total en terminis. Pots sol·licitar un dipòsit amb un percentatge o un import en dòlars. Nota: és una funció del pla Plus de Factures.

Consell professional del calendari de pagaments: demana una part de la factura per endavant i estableix una data de venciment diferent per al saldo restant.

Pas 3: Opcions de pagament

1. Selecciona el mètode de pagament:
    • Targeta de crèdit o dèbit.
    • Targeta regal: paga comissions només quan un client compri una de les teves targetes regal.
  2. Si escau, a Propina, marca Permet al client afegir una propina per incloure l’opció a la factura i que el client pugui triar si en vol deixar.
  3. Si escau, a Mètode de pagament de la botiga, marca Permet que el client desi una targeta. Si se selecciona, els clients tindran l’opció de desar la seva targeta de pagament quan paguin la factura. Si ho fan, podràs cobrar futures factures a la targeta desada en comptes d’enviar la factura.

Pas 4: Comunicació

1. Tria si vols enviar la factura per correu electrònic, per missatge de text o manualment. Nota: si selecciones Manualment, la factura i els fitxers que hi hagi adjunts no s’enviaran per correu electrònic al client, però els pots compartir a través d’un enllaç tan bon punt l’hagis creada.
  2. Si escau, introdueix una adreça electrònica per afegir destinataris addicionals.
  3. Tria la freqüència dels recordatoris de pagament de les factures.

Pas 5: Més opcions

1. Si escau, marca Demana una adreça d’enviament per demanar-ne una per als productes o serveis d’una factura.
  2. Afegeix un Contracte de Square opcional per definir uns acords de servei amb els clients.
  3. Si escau, puja un fitxer adjunt. Nota: pots adjuntar fins a 10 fitxers amb un màxim de 25 MB en total. Els fitxers compatibles són JPG, PNG, GIF, TIFF, BMP i PDF. No adjuntis informació personal sensible ni continguts il·legals. Square pot fer servir el contingut que hagis pujat per respondre devolucions de pagaments en nom teu.
  4. Si escau, Afegeix un camp personalitzat per introduir dades que es mostraran a la factura presentada al client. Nota: aquesta funció està inclosa al pla Plus de Factures Square.

Pas 6: Revisar i enviar

Abans d’enviar la factura, a dalt de tot a la dreta, selecciona Vista prèvia perquè es mostri la factura tal com la veurà el client. També pots seleccionar Desa com a esborrany per desar la versió actual i modificar-la més endavant, o bé per mantenir-la com a plantilla i duplicar-la i enviar-la en qualsevol moment. Un cop hagis acabat la visualització, fes clic a Envia.

La comissió de processament estàndard de Square per a Factures és del 2,5 % per factura pagada en línia, l’1,25 % + 0,05 € per pagament físic amb targeta, o el 2,5 % per pagament amb targeta desada per transacció.

Pots obtenir més informació sobre com com començar amb Factures Square>

Preguntes més freqüents sobre com acceptar pagaments en línia

Puc dividir el pagament amb el Terminal virtual?

Sí! A la pantalla de pagament, selecciona Pagament dividit per acceptar diversos mètodes de pagament, com ara targetes de pagament o targetes regal, o bé pots registrar altres tipus de pagament, com ara efectiu.

Hi ha una comissió si enregistro pagaments en «efectiu» o «altres»?

No hi ha comissions per acceptar altres mètodes de pagament. Quan acceptes altres mètodes de pagament, Square no processa els fons i només funciona com a eina organitzativa. Square no transferirà diners derivats dels pagaments en efectiu o amb xec que hi hagi entre tu i el client.

Tinc diversos punts de venda, com puc canviar el punt de venda de l’informe?

A la pantalla de pagament, fes clic al menú desplegable del punt de venda a l’extrem superior esquerre i selecciona el punt de venda de l’informe abans de cobrar al client.

He acceptat un pagament des de l’Square Terminal. On puc obtenir l’historial de transaccions?

Pots veure l’historial de transaccions, enviar confirmacions i tramitar reembossaments des de la Vista general del Terminal virtual. També pots localitzar el pagament a la pestanya Transaccions.

Com reviso i gestiono les factures que he enviat?

Un cop la factura està enviada, pots fer-ne un seguiment per veure si s’ha pagat des de la Vista general de Factures.

Vull que els clients puguin gestionar pagaments des d’una pàgina de comandes en línia. Com ho puc configurar?

Amplia els teus canals de venda amb un lloc web gratuït de Vendes en línia Square. Pots acceptar pagaments en línia per a cites, comandes de menjar, comerç electrònic i molt més!