Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

Preguntes freqüents sobre comissions i pagaments

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre les comissions per transaccions i com acceptar pagaments amb Square.

Comissions i preus

Hi ha alguna comissió mensual?

No hi ha cap contracte per als serveis de pagament amb Square, així que no es cobra cap comissió mensual per acceptar pagaments amb Square mitjançant l’aplicació de TPV estàndard.

Si et subscrius a un dels productes de programari especialitzats de Square, pot ser que paguis una quota de subscripció mensual.

Hi ha comissions per fer servir diversos dispositius amb Square?

No, les comissions per transacció de Square només es cobren per transacció. Pots acceptar pagaments amb el compte de Square en diversos dispositius de franc.

On puc veure un desglossament de totes les comissions que he pagat?

Pots veure i descarregar els resums de vendes i comissions a la secció Vendes del Tauler de control en línia de Square.

També pots descarregar els extractes de comissions dels mesos anteriors al Tauler de control en línia de Square. Inicia la sessió al Tauler de control > seleccionaCompte i configuració > Negoci > Factures de comissions.

Cobreu comissions pels reembossaments o devolucions dels pagaments?

No. Quan processes un reembossament, tornem l’import total al client, incloses les comissions que Square ha cobrat pel pagament. Tampoc cobrem comissions per a la devolució de pagaments acceptats amb Square.

Com es cobren les comissions de Square?

Les comissions de Square es cobren per transacció en el moment d’acceptar el pagament. Quan Square transfereix fons al teu compte bancari, les comissions ja s’han deduït de la transferència. Square emet una factura de comissions mensual, però aquesta reflecteix les comissions ja pagades, no pas un saldo pendent.

Es demana un mínim de transaccions mensuals?

No. Square funciona com un sistema de paga a l’instant i només se’t cobren les comissions per transacció quan acceptes un pagament. No hi ha cap comissió ni penalització per mantenir un compte inactiu.

On puc veure el meu crèdit de pagaments sense comissió?

Si has enviat una invitació, o si un altre negoci t’ha enviat una invitació per fer servir Square, veuràs els reembossaments de les comissions reflectits als resums de les transferències i a la pestanya Transaccions del Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de TPV.

Per consultar l’informe de transaccions:

  1. Ves a Banca > Saldo > Transfereix els informes al Tauler de control en línia de Square &gt i selecciona una transferència.

  1. Veuràs les comissions reembossades a la fila on posa Pagaments sense comissió del resum de la transferència.

Per consultar la pestanya Transaccions:

  1. Ves a la pestanya Transaccions del Tauler de control en línia de Square o de l’aplicació de TPV.

  1. Veuràs reflectides totes les comissions a la secció Resum.

Nota: si consultes la pestanya Transaccions des d’un dispositiu mòbil, fes servir la vista en horitzontal o consulta-la en un ordinador per veure-ho encara millor.

També pots veure quants crèdits de pagaments sense comissió et queden a la secció Beneficia‘t dels pagaments sense comissió del Tauler de control en línia de Square.

Més informació sobre el Programa d’invitacions de Square.

Pagaments

Quines marques i quins tipus de targeta accepta Square?

Acceptem targetes de dèbit i de crèdit de les marques Visa, Mastercard, American Express, VPay i Maestro. En aquest moment no s’admeten targetes de JCB, Discover i China Union Pay.

Per què encara no puc acceptar un pagament?

El compte no estarà completament activat i no podràs acceptar pagaments fins que no vinculis un compte bancari al teu compte de Square i el compte bancari s’hagi verificat.

Més informació sobre com vincular i modificar el teu compte bancari.

Quan es transferiran els meus diners?

Les vendes es transfereixen en un termini d’entre 1 i 2 dies feiners, segons el nostre calendari de transferències estàndard.

Puc introduir un pagament manualment?

Sí. Si el pagament es fa amb una targeta que no està físicament present, el lector no funciona o s’ha quedat sense bateria, o la targeta està danyada i no es pot llegir, pots introduir un pagament manualment a l’aplicació de Square. Més informació sobre com introduir un pagament amb targeta manualment.

Les transaccions amb targetes que no estan presents físicament tenen una comissió més alta que les transaccions amb targetes físiques pel risc que suposa acceptar aquesta mena de pagaments. Dona una ullada a les recomanacions a l’hora d’acceptar pagaments amb targeta.

Puc tramitar un reembossament?

Sí. Els reembossaments que es tramitin a través de Square des d’un dispositiu mòbil s’han de sol·licitar i completar dins dels 120 dies posteriors a la transacció original com a màxim. Els reembossaments a través del Tauler de control en línia de Square es poden tramitar com a màxim un any després de la data original de la transacció. Un cop hagi passat aquest període, hauràs de tramitar els reembossaments fora de Square.

Més informació sobre com tramitar reembossaments.

Com puc eliminar un pagament accidental?

Si bé no pots eliminar les transaccions que s’hagin tramitat a través de Square, tens l’opció de fer un reembossament de qualsevol pagament per mantenir els teus registres en ordre.

Tinc problemes amb la connexió a internet. Puc acceptar pagaments amb targeta?

Sí. Si la connexió a internet s’interromp o no està disponible temporalment, activa el Mode sense connexió per acceptar pagaments amb targeta de crèdit. L’aplicació de Square desa la informació de la targeta de crèdit durant 24 hores amb total seguretat, fins que el dispositiu torni a connectar-se a una xarxa wifi.

Per què s’ha denegat la targeta del client?

El banc emissor o Square poden denegar una targeta si s’introdueixen dades incorrectes. Dona una ullada a aquests consells per resoldre problemes relacionats amb els pagaments.

Per què el client veu un càrrec pendent?

Els pagaments incomplets poden aparèixer com a pendents a l’extracte de la targeta del client. Això no vol dir que s’hagi fet cap càrrec; és la manera que té Square de verificar que hi ha fons disponibles i els càrrecs haurien de desaparèixer de l’extracte al cap d’uns dies.

Puc afegir una nota a un pagament?

Pots afegir notes a articles o a imports personalitzats en el moment d’una venda. Tanmateix, no pots afegir una nota a un pagament completat.

Com puc acceptar pagaments des del portàtil o l’ordinador?

Pots acceptar pagaments amb targeta des del portàtil o l’ordinador de dues maneres:

Aquí tens respostes als dubtes que puguis tenir sobre el compte de Square.