Inici>Subscripcions i serveis

Preus del software i de les subscripcions de Square

Pots millorar el teu pla de Square i treure partit de les nostres eines de software.

Factures Square

Envia pressupostos i factures professionals i digitals de manera senzilla i des de qualsevol lloc amb el Pla Plus de Factures Square .

Tipo de producto Precio Descripción
Facturas Square Comisión por transacción del 2,5 % por factura pagada Facturas Square es la plataforma integrada de Square con la que puedes enviar presupuestos y facturas a los clientes, así como aceptar pagos en línea cuando y donde quieras.

Accés avançat

Amb Gestió d’equips, pots gestionar els empleats gràcies als informes de les vendes de l’equip, conjunts de permisos integrats i molt més.

Tipo de producto Precio Descripción
Acceso avanzado Gratuito 0 € Acceso avanzado es una solución de software muy completa para gestionar todo lo relacionado con tus empleados, como los permisos y el registro de actividad.
Acceso avanzado Plus 25 € + IVA al mes por punto de venta con un empleado asignado Las funciones básicas de Acceso avanzado son gratuitas, pero con el plan Plus disfrutarás de informes y permisos más detallados, entre otras opciones.

Torns Square

Amb Torns Square, pots fer un seguiment de les hores dels empleats i de les propines, així com gestionar els horaris. Els empleats poden registrar l’entrada i la sortida al TPV o mitjançant l’aplicació de Square per a equips, així com consultar o imprimir els resums de la jornada laboral directament des del TPV.

Tipus de producte Preu Descripció
Pla Gratuït de Torns Square Gratuït fins a 5 empleats Torns Square és una solució integral per a la gestió dels empleats, des del seguiment de les hores fins a la programació dels calendaris, entre moltes altres coses.
Pla Plus de Torns Square Preu escalonat a partir de 3,50 € per empleat Les funcions bàsiques de Torns Square són gratuïtes, però el pla Plus de Torns inclou més informes laborals, seguiment de comissions i molt més.

Square per a restaurants

Square per a restaurants és el nostre sistema de TPV electrònic específic per a negocis de restauració. Inclou funcions per organitzar els plats, gestionar la carta i les taules, generar informes de tancament del dia i molt més.

Tipo de producto Precio Descripción
Square para restaurantes Gratuito 0 €, dispositivos ilimitados Square para restaurantes Gratuito incluye todas las funciones básicas de un TPV electrónico, como la gestión de mesas y cartas.
Square para restaurantes Plus 59 € + IVA por punto de venta con dispositivos ilimitados, incluye Gestión de equipos Square para restaurantes Plus incluye todas las funciones del plan Gratuito, además de funciones avanzadas de informes, Square KDS, asistencia 24 horas y mucho más.

Cites Square

El software de programació de Cites Square t’ajuda a simplificar la gestió i els pagaments de les cites.

Plan Precios
Gratis 0 € al mes por un único punto de venta
Plus 19 € + IVA al mes por punto de venta
Prémium 49 € + IVA al mes por punto de venta

Si el teu equip està format per 11 empleats o més, posa’t en contacte amb l’equip de vendes per parlar de comissions personalitzades.

Vendes en línia Square

Fes que el teu negoci estigui present online amb la solució de comerç electrònic de Square: Vendes en línia Square. Vendes en línia Square s’integra amb el teu TPV Square per simplificar i fer més còmoda la venda omnicanal.

Plan de Ventas en línea Square Precio Descripción
Gratuito 0 € Todas las funciones básicas que necesitas para empezar a vender en línea.
Profesional 10 € + IVA al mes (pago anual) Mejora tu marca con un dominio propio.
Rendimiento 21 € + IVA al mes (pago anual) Haz crecer tu negocio con funciones de comercio electrónico integradas.
Prémium 60 € + IVA al mes (pago anual) Haz crecer tu negocio con las mejores comisiones por transacción.

Compara tots els Square Online plans per decidir quin és millor per al teu negoci.

Plataforma d’aplicacions i integracions de tercers

TPV Square funciona perfectament amb diverses aplicacions de tercers que et poden estalviar temps i agilitzar les operacions. Explora les aplicacions disponibles en línia o ves a Integracions d’aplicacions al Tauler de control en línia de Square. Les tarifes poden variar segons el proveïdor de l’aplicació.

Consulta les teves subscripcions

Pots comprovar l’estat de les subscripcions i de les proves des del Tauler de control en línia de Square o des de la pestanya Compte i configuració

Segueix aquests passos per consultar un resum de l’estat de les teves subscripcions en un tres i no res:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic al nom del negoci a l’extrem superior dret.

  2. S’ampliarà un menú amb una vista general bàsica de les teves subscripcions.

Des d’allà, pots fer clic a una subscripció per consultar-ne més informació, com ara els dies de prova que queden. Fes clic a Gestiona-ho tot a la pestanya Compte i configuració per consultar i gestionar totes les subscripcions. 

També pots consultar-les a la secció de Preus i subscripcions

Per fer-ho:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Configuració > Compte i configuració.

  2. Fes clic a Informació del negoci > Preus i subscripcions.

A la pestanya Preus i subscripcions hi trobaràs els preus de les subscripcions, les factures anteriors i tots els extractes mensuals. També pots actualitza el mètode de pagament i cancel·la o posa en pausa la subscripció en qualsevol moment.

No trobes el que necessites?