Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Subscripcions i serveis

Preus dels programaris i les subscripcions de Square

Pots millorar el teu pla de Square i treure partit de les nostres eines de programari.

Factures Square

Envia pressupostos i factures professionals i digitals de manera senzilla i des de qualsevol lloc amb el Pla Plus de Factures Square .

Tipo de producto Precio Descripción
Facturas Square Comisión por transacción del 2,5 % por factura pagada Facturas Square es la plataforma integrada de Square con la que puedes enviar presupuestos y facturas a los clientes, así como aceptar pagos en línea cuando y donde quieras.

Gestió d’equips

Amb Gestió d’equips, pots gestionar els empleats amb els conjunts de permisos, els informes de l’equip i molts avantatges més.

Tipo de producto Precio Descripción
Plan Gratuito de Gestión de equipos 0 € Gestión de equipos es una solución de software muy completa para gestionar todo lo relacionado con tus empleados, desde sus permisos hasta el registro de actividad.
Plan Plus de Gestión de equipos 25 € + IVA al mes por punto de venta con un empleado asignado Las funciones básicas de Gestión de equipos son gratuitas, pero Equipos Plus incluye informes y permisos más detallados, entre otras opciones.

Torns Square

Amb Torns Square, pots fer un seguiment de les hores dels empleats, gestionar els calendaris i supervisar les propines. Els empleats poden registrar l’entrada i la sortida al TPV o amb l’aplicació de Square per a equips. També poden consultar o imprimir els resums de la seva jornada laboral directament des del TPV.

Tipus de producte Preu Descripció
Pla Gratuït de Torns Square Gratuït fins a 5 empleats Torns Square és una solució integral per a la gestió dels empleats, des del seguiment de les hores fins a la programació dels calendaris, entre moltes altres coses.
Pla Plus de Torns Square Preu escalonat a partir de 3,50 € per empleat Les funcions bàsiques de Torns Square són gratuïtes, però el pla Plus de Torns inclou més informes laborals, seguiment de comissions i molt més.

Square per a restaurants

Square per a restaurants és el nostre sistema de TPV electrònic específic per a restaurants. Inclou funcions per organitzar els plats, gestionar la carta i les taules, generar informes de tancament del dia i molt més.

Tipo de producto Precio Descripción
Square para restaurantes Gratuito 0 €, dispositivos ilimitados Square para restaurantes Gratuito incluye todas las funciones básicas de un TPV electrónico, como la gestión de mesas y cartas.
Square para restaurantes Plus 59 € + IVA por punto de venta con dispositivos ilimitados, incluye Gestión de equipos Square para restaurantes Plus incluye todas las funciones del plan Gratuito, además de funciones avanzadas de informes, Square KDS, asistencia 24 horas y mucho más.

Cites Square

El software de programació de Cites Square t’ajuda a simplificar la gestió i els pagaments de les cites.

Plan Precios
Gratis 0 € al mes por un único punto de venta
Plus 19 € + IVA al mes por punto de venta
Prémium 49 € + IVA al mes por punto de venta

Si el teu equip està format per 11 empleats o més, posa’t en contacte amb l’equip de vendes i parlarem de quotes personalitzades.

Vendes en línia Square

Posa en línia el teu negoci amb la solució de comerç electrònic de Square, Vendes en línia Square. Vendes en línia Square s’integra amb el teu TPV Square per simplificar i fer més còmoda la venda omnicanal.

Plan de Ventas en línea Square Precio Descripción
Gratuito 0 € Todas las funciones básicas que necesitas para empezar a vender en línea.
Profesional 10 € + IVA al mes (pago anual) Mejora tu marca con un dominio propio.
Rendimiento 21 € + IVA al mes (pago anual) Haz crecer tu negocio con funciones de comercio electrónico integradas.
Prémium 60 € + IVA al mes (pago anual) Haz crecer tu negocio con las mejores comisiones por transacción.

Compara tots els Square Online plans per decidir quin és millor per al teu negoci.

Plataforma d’aplicacions i integracions de tercers

TPV Square funciona perfectament amb diverses aplicacions de tercers que et poden estalviar temps i agilitzar les operacions. Explora les aplicacions disponibles en línia o ves a Integracions d’aplicacions al Tauler de control en línia. Les tarifes poden variar segons el proveïdor de l’aplicació.

Consulta les teves subscripcions

Comprova l’estat de les teves subscripcions i de les proves amb Square directament des de Tauler de control en línia de Square o des de la pestanya Compte i configuració.

Segueix aquests passos per veure un resum ràpid de l’estat de la teva subscripció:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic al nom del teu negoci a l’extrem superior dret.

  2. S’ampliarà un menú amb una vista general bàsica de les teves subscripcions.

Des d’allà, podràs fer clic a una subscripció en concret per veure’n més detalls, com ara els dies que queden d’una prova. Fes clic a Gestiona-ho tot per veure i gestionar totes les subscripcions a la pestanya Compte i configuració.

També pots accedir a les subscripcions anant a Preus i subscripcions.

Per fer-ho:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Configuració > Compte i configuració.

  2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.

A la pestanya de Preus i subscripcions podràs veure els preus de les subscripcions, les factures anteriors i tots els extractes mensuals. També pots actualitza el mètode de pagament i cancel·la o posa en pausa la subscripció en qualsevol moment.

No trobes el que necessites?