Inici>Gestiona la configuració del compte bancari

Resolució de problemes amb el compte bancari

Si no s’ha pogut verificar el compte bancari, veuràs una notificació al Tauler de control en línia de Square.

Error de verificació bancària

Això pot haver passat per diverses situacions:

Compte bancari no transaccional

Square no admet comptes bancaris no transaccionals, els quals no permeten que s’hi facin càrrecs. En cas de devolució del pagament o reembossament, Square ha de poder ingressar diners al teu compte, i també fer-hi càrrecs.

Errada tipogràfica al compte bancari

Els errors tipogràfics amb l’IBAN poden dificultar la verificació bancària. Revisa la informació del compte i torna-la a introduir comprovant que tot sigui correcte. És possible que hagis de posar-te en contacte amb el banc per confirmar les dades del compte.

La verificació bancària s’ha cancel·lat

Si fas clic a Cancel·la la verificació després d’introduir la informació del compte bancari, el procés es cancel·larà. Per tornar a iniciar la verificació, hauràs de tornar a introduir la informació bancària.

Hi ha diversos comptes bancaris

Només es pot vincular un compte bancari a un únic punt de venda d’un compte de Square. Si vols enviar diners a diversos comptes bancaris, configura diversos punts de venda, cadascun amb el seu propi compte bancari vinculat.

Estat de la verificació bancària

Un cop hagis introduït la informació bancària, iniciarem el procés de verificació. No es tracta d’un càrrec al banc, sinó d’una transferència de verificació que fa Square per confirmar que podem enviar i retirar diners si cal fer reembossaments.

Quant tarda la verificació del compte bancari?

El procés de verificació complet pot tardar fins a 4 dies feiners (sense comptar els caps de setmana i festius). Square no té capacitat per accelerar el procés.

Com puc comprovar l’estat de la verificació bancària?

Per comprovar-ne l’estat, ves a Compte i configuració > Comptes bancaris al Tauler de control en línia de Square. També rebràs un correu electrònic de Square quan el compte estigui verificat.

A partir d’aquí, no cal que facis res més. Les teves transferències s’enviaran al compte bancari seguir el calendari de transferències.

Què és la verificació pendent?

Si la verificació bancària està pendent, espera 4 dies feiners sencers. Rebràs un correu electrònic quan el compte s’hagi verificat.

Més informació sobre com vincular el teu compte bancari.

No trobes el que necessites?