Crea i imprimeix etiquetes de codis de barres amb Square per a comerços

Amb el Pla Plus de Square per a comerços pots crear i imprimir etiquetes de codis de barres des del Tauler de control de Square o el TPV Square. Per començar, consulta les impressores compatibles i les mides d’etiquetes disponibles a la taula següent.

Nota: per crear i imprimir etiquetes cal una subscripció al pla Plus de Square per a comerços. Compara el TPV Square i els plans Gratuït i Plus de Square per a comerços.

Impressores compatibles i mides de les etiquetes de codis de barres

Impressores de codis de barres DYMO

Impressores de codis de barres DYMO
Interfície de Square Impressores compatibles Mides d’etiqueta
Tauler de control de Square LabelWriter 550
LabelWriter 450
• Etiqueta DYMO 1933083: 25 mm x 25 mm
• Etiqueta DYMO 1933084: 57 mm x 32 mm
• Etiqueta DYMO 1933085: 19 mm x 64 mm
• Etiqueta DYMO 1976411: 25 mm x 54 mm
• Etiqueta DYMO S0722550: 19 mm x 51 mm
Nota: la impressora LabelWriter 550 només funciona amb etiquetes DYMO originals. La LabelWriter 450 sí que pot fer servir etiquetes d’altres marques, però DYMO ja no la fabrica. DYMO va retirar del mercat l’etiqueta 30346 (13 mm x 48 mm). Malgrat tot, fent servir la configuració del navegador pots imprimir qualsevol mida d’etiqueta DYMO, encara que s’hagin deixat de fabricar. A Google Chrome, pots trobar més informació sobre com imprimir mides d’etiquetes que ja no es comercialitzen.

Impressores de codis de barres Zebra

Impressores de codis de barres Zebra
Interfície de Square Impressores compatibles Mides d'etiqueta
Tauler de control de Square i
TPV Square
ZD411D
ZD410
Tauler de control i TPV -
25 mm x 25 mm
38 mm x 25 mm
Només Tauler de control -
30 mm x 22 mm
38 mm x 25 mm
Només TPV -
32 mm x 25 mm
• 57 mm x 19 mm (etiquetes de joieria)
57 mm x 19 mm
32 mm x 25 mm
Nota: la Zebra ZD410 requereix un rotlle d'etiquetes amb un nucli d'una polzada de diàmetre i paper tèrmic directe. El paper de transferència tèrmica no és compatible amb la Zebra ZD410.

Important:

trobaràs una selecció limitada d’impressores i etiquetes a la Botiga de Square, però és possible que algunes estiguin exhaurides en aquests moments. Quan decideixis quines vols comprar, fes-ho des de webs de confiança, com ara Amazon, o contacta directament amb els fabricants.

Configuració de la impressora

Connecta la impressora a l’Square Register

Pots connectar l’Square Register a la impressora fent servir un cable USB. Quan ho facis, l’Square Register la detectarà automàticament. Si configures un perfil d’impressió a l’Square Register, podràs desar la configuració al dispositiu i passar d’una impressora a una altra amb facilitat.

Un cop hagis connectat la impressora:

1. A l’Square Register, ves a Configuració > Components > Impressores. La impressora apareixerà com a «connectada», però sense configurar.
  2. Selecciona la pestanya Perfils i toca Crea un perfil d’impressora.
  3. Posa un nom al perfil de la impressora i, a continuació, selecciona l’opció Etiquetes de codi de barres.
  4. A la impressora nova, activa «Fes servir aquesta impressora per a les etiquetes de codi de barres».

Connecta la impressora a un dispositiu iOS

Pots connectar les impressores a dispositius iOS mitjançant la wifi, Bluetooth o a través d’Ethernet o un cable USB. Més informació sobre com configurar els
Perfils d’impressió en dispositius iOS, com ara un iPhone o un iPad, inclús si tens un Square Stand connectat.

Un cop l’hagis connectada:

1. Obre l’aplicació de TPV Square per a comerços al dispositiu iOS.
  2. Ves a Configuració > Components > Impressores. La impressora apareixerà com a «connectada», però sense configurar.
  3. Toca Perfils > Crea un perfil d’impressió, o bé pots tocar Assigna a la impressora nova.
  4. Posa un nom al perfil de la impressora i, a continuació, selecciona l’opció Etiquetes de codi de barres.
  5. A la impressora nova, activa «Fes servir aquesta impressora per a les etiquetes de codi de barres».

Pots fer servir Bluetooth per imprimir etiquetes amb un model d’impressora USB que pots aconseguir del fabricant o d’un distribuïdor, o amb una impressora sense Bluetooth que pots comprar a la Botiga de Square, combinada amb un adaptador Bluetooth compatible.

Necessitaràs un mòdul sense fil per imprimir les etiquetes fent servir Bluetooth, que podràs comprar i afegir per separat. Si la impressora té el mòdul sense fil configurat, posa’l en mode d’emparellament seguint les instruccions incloses amb la impressora i connecta’l a la configuració Bluetooth de l’iPad com ho fas amb qualsevol altre accessori Bluetooth. Un cop fet, l’aplicació de Square per a comerços el reconeixerà automàticament.

Connecta la impressora al Tauler de control de Square

Per començar, segueix les instruccions del fabricant i connecta una impressora a l’ordinador que fas servir per accedir al Tauler de control de Square:

Connecta impressores Zebra

Connecta impressores DYMO

Connecta impressores d’injecció o làser

• Per connectar impressores d’injecció o làser a l’ordinador, segueix les instruccions del fabricant incloses amb els components.

Crea i imprimeix etiquetes

Pots imprimir etiquetes de codis de barres des del TPV de Square per a comerços, l’Square Register o el Square Dashboard. Pots accedir directament a l’aplicació de TPV de Square per a comerços des de dispositius iOS (iPhone o iPad) o des de l’Square Stand. Recorda que no es poden crear ni imprimir etiquetes de codis de barres des de l’Square Terminal.

Per accedir a la cua d’impressió, ves a Configuració > Hardware > Impressores i desplaça’t fins a la secció Cua. Si no has pogut completar una tasca d’impressió, podràs intentar-ho de nou o triar una altra impressora.

TPV de Square per a comerços

Pots crear i imprimir etiquetes des del TPV de Square per a comerços a l’Square Register, l’Square Stand o directament des del dispositiu iOS. Per fer-ho, ves a la secció Inventari a Comandes o a la Vista general de les existències.

Personalitza la llista d’articles

1. Ves a Inventari > Vista general de les existències i toca Imprimeix les etiquetes.
  2. Fes clic a la fletxa per continuar i tria una plantilla d’etiqueta que contingui la informació que t’interessa.
  3. Selecciona la mida d’etiqueta que s’adigui millor al tipus de producte on la vols fer servir.
  4. Tria el tipus de codi de barres (SKU o GTIN).
  5. D’entre les opcions que es mostren, selecciona una plantilla. Hi pot aparèixer el preu, el nom de l’article i el nom de la variant.
  6. Mitjançant la barra de cerca, podràs trobar i seleccionar els articles per afegir-los a la llista.
  7. Toca Imprimeix a la cantonada superior dreta de la pantalla.

Com rebre les existències d’una comanda

1. Un cop hagis rebut les existències dels articles, toca Imprimeix les etiquetes per obrir el menú d’impressió de les etiquetes.
  2. Fes clic a la fletxa per continuar i tria una plantilla d’etiqueta que contingui la informació que t’interessa.
  3. Selecciona la mida d’etiqueta que s’adigui millor al tipus de producte on la vols fer servir.
  4. Tria el tipus de codi de barres (SKU o GTIN).
  5. D’entre les opcions que es mostren, selecciona una plantilla. Hi pot aparèixer el preu, el nom de l’article i el nom de la variant.
  6. Toca Imprimeix a la cantonada superior dreta de la pantalla.

Comanda amb recepció completa o parcial

1. Ves a Inventari > Comandes i selecciona la comanda que s’ha rebut de manera total o parcial.
  2. Per obrir el menú per imprimir les etiquetes, toca Imprimeix les etiquetes.
  3. Fes clic a la fletxa per continuar i tria una plantilla d’etiqueta que contingui la informació que t’interessa.
  4. Selecciona la mida d’etiqueta que s’adigui millor al tipus de producte on la vols fer servir.
  5. Tria el tipus de codi de barres (SKU o GTIN).
  6. D’entre les opcions que es mostren, selecciona una plantilla. Hi pot aparèixer el preu, el nom de l’article i el nom de la variant.
  7. Toca Imprimeix a la cantonada superior dreta de la pantalla.

Tauler de control de Square

Al Tauler de control de Square, pots crear, imprimir i descarregar etiquetes des de l’ordinador. Si deses les etiquetes en format PDF, podràs reutilitzar els fitxers per imprimir-ne més o enviar-les a un altre ordinador.

Imprimeix les etiquetes per categoria, comanda o llista d’articles

1. Ves a Articles > Col·lecció d’articles.
  2. Al menú desplegable Accions, selecciona Imprimeix les etiquetes.
  3. Selecciona un tipus d’etiqueta, un punt de venda, el format del codi de barres i les dades de l’etiqueta.
  4. Tria si vols imprimir les etiquetes per categoria, comanda o article.
  5. Fes clic a Crea les etiquetes.
  6. Fes clic a Imprimeix les etiquetes ara o Baixa el PDF per desar el fitxer a l’ordinador.

Configuració recomanada i resolució de problemes d’impressió

Tot i que pot haver-hi variacions en funció de l’ordinador i el navegador, a continuació et mostrem algunes directrius generals de configuració.

Ajuste Qué hacer
Impresora En el Panel de control de Square, selecciona la impresora que quieras configurar mediante el menú desplegable del cuadro de diálogo de impresión. En TPV Square, ve a Ajustes > Hardware > Impresoras y configura tu dispositivo.
Cuadro de diálogo del sistema Si tienes problemas con la alineación de las etiquetas o la claridad de los códigos de barras, intenta usar el cuadro de diálogo del sistema en lugar del cuadro de diálogo del navegador.
Tamaño del papel Elige el tamaño de etiqueta adecuado. Por ejemplo, si usas etiquetas 1/2” x 1-1/2”, tendrás que seleccionar esta opción antes de imprimirlas.
Escala En los ajustes, comprueba que la escala sea 100 %. Desactiva cualquier opción que sirva para ajustar al tamaño del papel. Si tienes problemas, prueba a usar el cuadro de diálogo de impresión del sistema e imprime con una escala del 100 %.
Resolución de salida La resolución de salida predeterminada es 300 ppp. Si tu escáner de código de barras tiene problemas para leer la etiqueta impresa, ajusta la resolución a 300x600 ppp.
Controladores Comprueba que tengas descargados los controladores de tu impresora y que esta sea compatible. Consulta la lista de controladores de Zebra y la lista de controladores de Dymo.
SKU Los SKU deben tener menos de 80 caracteres.

Resolució de problemes amb Windows

Si tens cap problema en un ordinador amb Windows, et recomanem el següent:

1. Descarrega l’Adobe Acrobat Reader.

2. Després de crear les etiquetes, descarrega’n el PDF

3. i obre’l amb aquest programa.

4. Assegura’t d’imprimir les etiquetes seguint les especificacions de la taula anterior.

Consulta més informació sobre com fer servir Square per a comerços.

Preguntes més freqüents

Per què no puc accedir a les funcions d’impressió d’etiquetes?

Per imprimir etiquetes, cal tenir una subscripció al pla Plus de Square per a comerços. Aquí t’expliquem com començar amb Square per a comerços.

Quins dispositius puc fer servir per crear i imprimir etiquetes?

Pots crear i imprimir etiquetes amb els següents dispositius:

• Square Register
  • Square Stand
  • Tauler de control de Square
  • Dispositius iOS: iPhone i iPad

Com serà l’etiqueta si hi falta informació de l’article, com ara el preu o el número SKU?

La informació que falti no apareixerà a les etiquetes. TPV Square t’indicarà la informació que hi falta abans d’imprimir-les. Pots fer una prova d’impressió per validar-ne el format. Es mostrarà una previsualització de les etiquetes al Tauler de control de Square perquè les aprovis abans d’imprimir-les.

No tinc números SKU per a alguns productes. Com puc crear codis de barres que es puguin escanejar?

Tindràs l’opció de generar números SKU automàticament per als articles que en necessitin. Si optes per no generar els números SKU automàticament, les etiquetes s’imprimiran sense codis de barres.

Com puc consultar la cua d’impressió?

Per consultar la cua de la impressora, ves a Configuració > Hardware > Impressores i desplaça’t fins a la secció Cua. Aquí se’t mostrarà la cua d’impressió i podràs tornar a intentar qualsevol tasca d’impressió que hagi fallat.

La informació de les etiquetes impreses no està centrada. Com ho arreglo?

És possible que s’hagi de tornar a calibrar la impressora per corregir els problemes d’alineació. Al web de Zebra i al manual d’usuari del dispositiu hi trobaràs instruccions per recalibrar-la. També pots mirar aquest vídeo sobre el calibratge de les impressores de Zebra.

La impressora apareix connectada, però quan premo «imprimir» al TPV o al Tauler de control no passa res. Com ho arreglo?

Restableix la configuració de fàbrica de la impressora mitjançant els passos que s’indiquen al manual d’usuari. Un cop hagis restablert la impressora, connecta-la al TPV Square o al Tauler de control de Square anant a Configuració > Hardware > Impressores.