Crea i imprimeix etiquetes de codi de barres amb Square per a comerços

Amb el Pla Plus de Square per a comerços pots crear i imprimir etiquetes de codi de barres des del Tauler de control de Square o el TPV Square. Per començar, consulta la taula següent amb les impressores compatibles i les mides d’etiquetes disponibles.

Nota: per crear i imprimir etiquetes cal una subscripció al pla Plus de Square per a comerços. Compare Square for Retail Free, Square for Retail Plus, and Square Point of Sale.

Impressores compatibles i mides d’etiquetes de codi de barres

Impressores de codis de barres DYMO

Impressores de codis de barres DYMO
Interfície de Square Impressores compatibles Mides d’etiqueta
Tauler de control de Square LabelWriter 550
LabelWriter 450
• Etiqueta DYMO 1933083: 25 mm x 25 mm
• Etiqueta DYMO 1933084: 57 mm x 32 mm
• Etiqueta DYMO 1933085: 19 mm x 64 mm
• Etiqueta DYMO 1976411: 25 mm x 54 mm
• Etiqueta DYMO S0722550: 19 mm x 51 mm
Nota: la impressora LabelWriter 550 només funciona amb etiquetes DYMO originals. La LabelWriter 450 sí que pot fer servir etiquetes d’altres marques, però DYMO ja no la fabrica. DYMO va retirar del mercat l’etiqueta 30346 (13 mm x 48 mm). Malgrat tot, fent servir la configuració del navegador pots imprimir qualsevol mida d’etiqueta DYMO, encara que s’hagin deixat de fabricar. A Google Chrome, pots trobar més informació sobre com imprimir mides d’etiquetes que ja no es comercialitzen.

Zebra Barcode Printers

Impressores de codis de barres Zebra
Interfície de Square Impressores compatibles Mides d'etiqueta
Tauler de control de Square i
TPV Square
ZD411D
ZD410
Tauler de control i TPV -
25 mm x 25 mm
38 mm x 25 mm
Només Tauler de control -
30 mm x 22 mm
38 mm x 25 mm
Només TPV -
32 mm x 25 mm
• 57 mm x 19 mm (etiquetes de joieria)
57 mm x 19 mm
32 mm x 25 mm
Nota: la Zebra ZD410 requereix un rotlle d'etiquetes amb un nucli d'una polzada de diàmetre i paper tèrmic directe. El paper de transferència tèrmica no és compatible amb la Zebra ZD410.

Important to Note

A limited selection of printers and labels are available on Botiga de Square. Some labels and printers may be out of stock at this time. When deciding which labels and printers to purchase, make sure to check trusted retailers online, such as Amazon, or contact the manufacturers directly.

Printer Setup

Connecta la impressora a l’Square Register

Pots connectar l’Square Register a la impressora fent servir un cable USB. Quan ho facis, l’Square Register la detectarà automàticament. Si configures un perfil d’impressió a l’Square Register, podràs desar la configuració al dispositiu i passar d’una impressora a una altra amb facilitat.

Un cop hagis connectat la impressora:

1. A l’Square Register, ves a Configuració > Components > Impressores. La impressora apareixerà com a «connectada», però sense configurar.
  2. Selecciona la pestanya Perfils i toca Crea un perfil d’impressora.
  3. Posa un nom al perfil de la impressora i, a continuació, selecciona l’opció Etiquetes de codi de barres.
  4. A la impressora nova, activa «Fes servir aquesta impressora per a les etiquetes de codi de barres».

Connecta la impressora a un dispositiu iOS

Pots connectar les impressores a dispositius iOS mitjançant la wifi, Bluetooth o a través d’Ethernet o un cable USB. Més informació sobre com configurar els
Perfils d’impressió en dispositius iOS, com ara un iPhone o un iPad, inclús si tens un Square Stand connectat.

Un cop l’hagis connectada:

1. Obre l’aplicació de TPV Square per a comerços al dispositiu iOS.
  2. Ves a Configuració > Components > Impressores. La impressora apareixerà com a «connectada», però sense configurar.
  3. Toca Perfils > Crea un perfil d’impressió, o bé pots tocar Assigna a la impressora nova.
  4. Posa un nom al perfil de la impressora i, a continuació, selecciona l’opció Etiquetes de codi de barres.
  5. A la impressora nova, activa «Fes servir aquesta impressora per a les etiquetes de codi de barres».

Pots fer servir Bluetooth per imprimir etiquetes amb un model d’impressora USB que pots aconseguir del fabricant o d’un distribuïdor, o amb una impressora sense Bluetooth que pots comprar a la Botiga de Square, combinada amb un adaptador Bluetooth compatible.

Necessitaràs un mòdul sense fil per imprimir les etiquetes fent servir Bluetooth, que podràs comprar i afegir per separat. Si la impressora té el mòdul sense fil configurat, posa’l en mode d’emparellament seguint les instruccions incloses amb la impressora i connecta’l a la configuració Bluetooth de l’iPad com ho fas amb qualsevol altre accessori Bluetooth. Un cop fet, l’aplicació de Square per a comerços el reconeixerà automàticament.

Connecta la impressora al Tauler de control de Square

Per començar, segueix les instruccions del fabricant i connecta una impressora a l’ordinador que fas servir per accedir al Tauler de control de Square:

Connecta impressores Zebra

Connecta impressores DYMO

Connecta impressores d’injecció o làser

• Per connectar impressores d’injecció o làser a l’ordinador, segueix les instruccions del fabricant incloses amb els components.

Create and Print Labels

Barcode labels can be printed from Square for Retail Point of Sale, Square Register, or Square Dashboard. The Square for Retail Point of Sale app can be accessed directly from iOS devices --your iPhone or iPad-- or Square Stand. Barcode labels can't be created nor printed from Square Terminal.

Access the print queue by navigating to Settings > Hardware > Printers and scrolling to the Queue section. Here, you can choose to retry a printing job or select a different printer to print on.

Square for Retail Point of Sale

You can create and print labels from your Square for Retail Point of Sale on your Square Register, Square Stand or directly from your iOS device. Labels can be created and printed from the Inventory section under Purchase orders or Stock overview.

Personalitza la llista d’articles

1. Ves a Inventari > Vista general de les existències i toca Imprimeix les etiquetes.
  2. Fes clic a la fletxa per continuar i tria una plantilla d’etiqueta que contingui la informació que t’interessa.
  3. Selecciona la mida d’etiqueta que s’adigui millor al tipus de producte on la vols fer servir.
  4. Tria el tipus de codi de barres (SKU o GTIN).
  5. D’entre les opcions que es mostren, selecciona una plantilla. Hi pot aparèixer el preu, el nom de l’article i el nom de la variant.
  6. Mitjançant la barra de cerca, podràs trobar i seleccionar els articles per afegir-los a la llista.
  7. Toca Imprimeix a la cantonada superior dreta de la pantalla.

Com rebre les existències d’una comanda

1. Un cop hagis rebut les existències dels articles, toca Imprimeix les etiquetes per obrir el menú d’impressió de les etiquetes.
  2. Fes clic a la fletxa per continuar i tria una plantilla d’etiqueta que contingui la informació que t’interessa.
  3. Selecciona la mida d’etiqueta que s’adigui millor al tipus de producte on la vols fer servir.
  4. Tria el tipus de codi de barres (SKU o GTIN).
  5. D’entre les opcions que es mostren, selecciona una plantilla. Hi pot aparèixer el preu, el nom de l’article i el nom de la variant.
  6. Toca Imprimeix a la cantonada superior dreta de la pantalla.

Comanda amb recepció completa o parcial

1. Ves a Inventari > Comandes i selecciona la comanda que s’ha rebut de manera total o parcial.
  2. Per obrir el menú per imprimir les etiquetes, toca Imprimeix les etiquetes.
  3. Fes clic a la fletxa per continuar i tria una plantilla d’etiqueta que contingui la informació que t’interessa.
  4. Selecciona la mida d’etiqueta que s’adigui millor al tipus de producte on la vols fer servir.
  5. Tria el tipus de codi de barres (SKU o GTIN).
  6. D’entre les opcions que es mostren, selecciona una plantilla. Hi pot aparèixer el preu, el nom de l’article i el nom de la variant.
  7. Toca Imprimeix a la cantonada superior dreta de la pantalla.

Square Dashboard

You can create, print, and download labels from your computer with Square Dashboard. When you save your labels as a PDF file, you can revisit the file to print more labels in future or send the file to another computer.

Print labels by Category, Purchase Order, or Item list

1. Go to Items > Items Library.
  2. From the Actions drop-down menu, select Print labels.
  3. Select a label type, location, barcode format and label details.
  4. Choose to print labels by Category, Purchase Order, or Item.
  5. Click Create Labels.
  6. Click Print Labels Now or Download PDF to save the file on your desktop computer or laptop.

Recommended Printer Settings and Troubleshooting

Although conditions will vary depending on your computer and browser, below are some general guidelines to help you format your settings.

Ajuste Qué hacer
Impresora En el Panel de control de Square, selecciona la impresora que quieras configurar mediante el menú desplegable del cuadro de diálogo de impresión. En TPV Square, ve a Ajustes > Hardware > Impresoras y configura tu dispositivo.
Cuadro de diálogo del sistema Si tienes problemas con la alineación de las etiquetas o la claridad de los códigos de barras, intenta usar el cuadro de diálogo del sistema en lugar del cuadro de diálogo del navegador.
Tamaño del papel Elige el tamaño de etiqueta adecuado. Por ejemplo, si usas etiquetas 1/2” x 1-1/2”, tendrás que seleccionar esta opción antes de imprimirlas.
Escala En los ajustes, comprueba que la escala sea 100 %. Desactiva cualquier opción que sirva para ajustar al tamaño del papel. Si tienes problemas, prueba a usar el cuadro de diálogo de impresión del sistema e imprime con una escala del 100 %.
Resolución de salida La resolución de salida predeterminada es 300 ppp. Si tu escáner de código de barras tiene problemas para leer la etiqueta impresa, ajusta la resolución a 300x600 ppp.
Controladores Comprueba que tengas descargados los controladores de tu impresora y que esta sea compatible. Consulta la lista de controladores de Zebra y la lista de controladores de Dymo.
SKU Los SKU deben tener menos de 80 caracteres.

Windows Troubleshooting

If you are on a Windows computer, and you’re running into any issues, we recommend the following:

1. Download Adobe Acrobat Reader.

2. Once creating your label(s), download the PDF.

3. Open the PDF in Adobe Acrobat Reader.

4. Make sure to print using the specifications outlined in the table above.

Learn more about using Square per a comerços.

FAQ

Per què no puc accedir a les funcions d’impressió d’etiquetes?

Per imprimir etiquetes, cal tenir una subscripció al pla Plus de Square per a comerços. Aquí t’expliquem com començar amb Square per a comerços.

Quins dispositius puc fer servir per crear i imprimir etiquetes?

Pots crear i imprimir etiquetes amb els següents dispositius:

• Square Register
  • Square Stand
  • Tauler de control de Square
  • Dispositius iOS: iPhone i iPad

Com es veurà l’etiqueta si hi falta informació de l’article, com ara el preu o el número SKU?

La informació que falti no apareixerà a les etiquetes. TPV Square t’indicarà la informació que hi falta abans d’imprimir-les. Pots fer una prova d’impressió per validar-ne el format. Es mostrarà una previsualització de les etiquetes al Tauler de control de Square perquè les aprovis abans d’imprimir-les.

No tinc números SKU per a alguns productes. Com puc crear codis de barres que es puguin escanejar?

Tindràs l’opció de generar números SKU automàticament per als articles que en necessitin. Si optes per no generar els números SKU automàticament, les etiquetes s’imprimiran sense codis de barres.

Com puc consultar la cua d’impressió?

Per consultar la cua de la impressora, ves a Configuració > Components > Impressores i desplaça’t fins a la secció Cua.