Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Primers passos per recopilar les dades dels clients

Amb les eines de recopilació d’informació dels clients, els clients es poden registrar directament des del teu web i comptes de xarxes socials per rebre correus electrònics, cosa que et pot ajudar a expandir l’abast de les campanyes de màrqueting. Els noms i adreces electròniques que els clients comparteixin es desaran al Directori de clients i els podràs fer servir amb Màrqueting Square o exportar-los per a fer-los servir amb un servei de màrqueting de tercers.

Els clients que es registrin a la llista de difusió es mostraran al grup Adreces electròniques registrades del Directori de clients.

Recopila informació dels clients en línia

Els clients poden enviar la seva informació de contacte mitjançant un codi QR únic que pots col·locar a qualsevol lloc. Els usuaris de Vendes en línia Square també poden recopilar adreces electròniques amb el giny de recopilació, però si es volen fer servir a Màrqueting Square, no s’hi carregaran automàticament. Pots descarregar les adreces electròniques com a fitxer CSV i pujar la llista a Màrqueting Square.

If collecting information for use with Square Marketing, only send marketing communications to customers who have consented to receive marketing emails from your business. You are responsible for ensuring the customers on your list have given explicit permission to contact them and for compliance with all applicable laws. Review our terms for additional information.

Nota: el codi QR únic de Square i el formulari de registre incrustat, que serveixen per sol·licitar als clients permís explícit per proporcionar la seva adreça electrònica, contribueixen a fer que puguis complir els requisits de consentiment de l’RGPD. Tingues en compte que si et disposes a pujar informació dels clients des d’un fitxer CSV, tens la responsabilitat exclusiva d’assegurar-te que tens el permís dels clients per enviar-los correus electrònics.

Configura la recopilació d’adreces electròniques

Pots recopilar adreces electròniques a qualsevol lloc amb un codi QR especial perquè els clients l’escanegin. Quan un client escaneja el codi QR, anirà a una pàgina de recopilació d’informació, on podrà introduir la seva adreça electrònica i número de telèfon per donar-se d’alta a les comunicacions de màrqueting i inscriure’s en un programa de fidelització.

Download the QR code and create a printable sign for your shop >

També pots descarregar el pòster amb el codi QR des del Tauler de control de Square. Per fer-ho:

  1. Ves a la pestanya Màrqueting del Tauler de control.

  2. Selecciona Inscripcions de recopilació d’adreces electròniques.

  3. Personalitza el cartell de recopilació d’adreces electròniques amb el logotip, la combinació de colors i la missatgeria del teu negoci, i tria si vols oferir un descompte promocional als clients a canvi de donar-se d’alta.

Si fas servir Màrqueting Square, la informació de contacte dels clients del Directori, com ara les adreces electròniques, es pot fer servir per enviar campanyes de màrqueting per correu electrònic. Pots filtrar els clients per subscriptors de màrqueting i crear grups intel·ligents per veure els subscriptors als correus electrònics del directori.