Personalitza els modificadors per al registre de comandes

Descobreix com personalitzar els modificadors d’articles per al registre de comandes. Abans de començar, comprova que hagis completat el que t’indiquem a continuació:

Nota: has de tenir la versió més actualitzada de l’aplicació de Square per poder personalitzar els modificadors d’articles per al registre de comandes.

Configura els modificadors personalitzats

Per personalitzar els modificadors:

1. Selecciona un article per veure’n la informació.

2. Fes clic a Personalitza per triar un conjunt de modificadors.

3. Estableix la quantitat de modificadors: tria quants modificadors es poden seleccionar per comanda fent clic a les fletxes al costat de Modificadors obligatoris i Nombre màxim de modificadors.

4. Preselecciona els modificadors: aplica automàticament modificadors concrets a un article cada cop que s’afegeixi a una venda. Pots triar els modificadors predeterminats d’un article marcant la casella al costat de Preseleccionats.

5. Amaga els modificadors al client: pots fer que els clients no vegin els modificadors als rebuts marcant la casella al costat d’Amaga els modificadors al client. Aquests modificadors figuraran als comprovants de les comandes per a la cuina, però no es mostraran als rebuts impresos o digitals.

6. Aplica les normes a altres articles: si vols aplicar en un moment la configuració del nombre màxim de modificadors o els modificadors obligatoris, preseleccionats o amagats a altres articles de la col·lecció, fes clic a Aplica aquesta configuració a altres articles, selecciona els articles de la col·lecció i fes clic a Assigna articles.

7. Selecciona Fet.

Consells per personalitzar els modificadors d’articles

• Per assegurar-te que els clients només seleccionen una opció d’un conjunt de modificadors d’un article, ajusta els Modificadors obligatoris a 1 i el Nombre màxim de modificadors a 1.

• Aplica els modificadors personalitzats a tots els articles relacionats de la col·lecció, per exemple als entrepans que comparteixin els mateixos conjunts de modificadors i les mateixes opcions personalitzades.

• Quan editis els articles i els modificadors, pots triar l’opció Omet la pantalla amb els detalls al TPV. L’article s’afegirà a la cistella amb els modificadors preseleccionats, però la pantalla amb els detalls no es mostrarà.

Marca els modificadors com a exhaurits

Quan un modificador s’exhaureix, pots actualitzar-ne l’estat per indicar-ho. L’estat d’exhaurit es reflectirà a la botiga virtual, de manera que es maximitzaran les vendes omnicanals en funció de l’inventari disponible, alhora que es minimitzaran les vendes d’existències no disponibles fetes per error. També pots mostrar aquest estat al TPV de Square per a restaurants, el Tauler de control en línia, l’aplicació de TPV Square i els enllaços de pagament en línia.

Aquí t’expliquem com editar articles i modificadors i com marcar-los com a exhaurits.