Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Resol els problemes amb la caixa d’efectiu

Tant si fas servir una caixa d’efectiu amb USB, connexió per a impressora o Bluetooth, prova els consells a continuació per a resoldre els problemes amb la caixa d’efectiu i fer que torni a funcionar amb normalitat.

Abans de començar, tingues en compte que pots connectar una caixa d’efectiu directament als components Square o a través de la impressora de rebuts. En connectar-la, la caixa s’obrirà automàticament quan acceptis un pagament en efectiu i podràs treure el màxim partit de les funcions de gestió de caixa de Square.

Pots consultar més informació sobre les caixes d’efectiu compatibles i la compatibilitat dels components.

Caixes d’efectiu amb connexió per a impressora

Si fas servir una caixa d’efectiu amb connexió per a impressora per connectar-la a una impressora de rebuts compatible, prova els consells següents:

  • Comprova que hagis creat i activat una estació d’impressió per a la impressora de rebuts. Pots activar una estació d’impressió anant a ≡ Més > Configuració > Components > Impressores > Crea una estació d’impressió.

  • Si ja tens una estació d’impressió activa, comprova que els Rebuts estiguin activats a la configuració Fes servir aquesta impressora per. Això garantirà que la caixa d’efectiu s’obri automàticament.

  • Comprova que el cable de la interfície estigui connectat correctament, tant a la impressora com a la caixa d’efectiu. Si sembla que està ben connectat, prova de desconnectar i tornar a connectar els dos extrems del cable. Si això no funciona, prova de canviar el dispositiu al qual està connectat cada extrem del cable de la interfície.

  • Reinicia tant l’aplicació de Square com el dispositiu on estigui oberta.

Caixes d’efectiu amb USB

Si fas servir una caixa d’efectiu amb USB per connectar-la a l’Square Stand, prova els consells següents:

  • Comprova que el cable USB estigui connectat correctament, tant a la impressora com al hub USB de l’Square Stand. Si sembla que està ben connectat, prova de desconnectar i tornar a connectar els dos extrems del cable.

  • Comprova que el hub USB estigui connectat correctament a l’Square Stand i a un endoll de paret amb l’adaptador d’alimentació i el cable d’alimentació.

  • Prova d’actualitzar i reiniciar l’aplicació de Square.

  • Si estàs fent servir un Square Stand, extrae el iPad amb compte de l’Square Stand, apaga completament el dispositiu i reinicia’l abans de tornar-lo a connectar l’Square Stand. Si estàs fent servir un Square Register o un Square Terminal, mantingues premut el botó d’encendre i selecciona Reinicia.

Si encara no pots obrir automàticament la caixa d’efectiu des de l’aplicació de Square, pots fer servir la clau de la caixa d’efectiu per obrir-la manualment.

Nota: en el moment de rebre la caixa d’efectiu, hauries d’haver vist la clau enganxada a un tros de cartró a la part davantera. Si necessites una clau de recanvi, busca el codi de la clau al pany de la caixa d’efectiu i, a continuació, posa’t en contacte amb el fabricant, APG o StarMicronics.

Assistència per a la caixa d’efectiu

En funció de l’assistència que necessitis amb la caixa d’efectiu, és possible que hagis de posar-te en contacte amb Square o APG. Consulta les situacions a continuació per determinar si t’has de posar en contacte amb Atenció al venedor de Square o el servei d’assistència tècnica d’APG.

Situación Ponte en contacto con el equipo de Square Ponte en contacto con APG
Daños ocasionados por el envío (llegó dañado) No
Faltan piezas en el momento de la entrega (por ejemplo, faltan teclas) No
Daños externos que no han sido ocasionados por el envío (por ejemplo, daños causados por una mala manipulación, por agua o fuego, etc.) No, no lo cubre la garantía No, no lo cubre la garantía
La caja no funciona correctamente y he seguido los pasos de solución de problemas mencionados anteriormente. No Sí, si está dentro del período específico de garantía*.
Dejó de funcionar correctamente después de la actualización No Sí, solo tras intentar actualizarlo de nuevo.

*Nota: els períodes de garantia concrets varien en funció del model de la caixa d’efectiu. Tant la sèrie Vasario com la sèrie SOMA (Arlo) són compatibles amb Square. Tanmateix, en aquests moments, només la sèrie Vasario està disponible a la Botiga de Square.

Estats Units, Canadà, Austràlia, Regne Unit, República d’Irlanda, França: Vasario inclou una garantia limitada de 3 anys. SOMA (Arlo) inclou una garantia limitada d’1 any.

Pots consultar més informació sobre com cómo configurar tu caja de efectivo.