Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Rendiment del dispositiu i solució de problemes

Resol els problemes amb la caixa d’efectiu

Prova els consells següents per posar en marxa la caixa d’efectiu USB, amb impressora o Bluetooth.

Abans de començar, tingues en compte que pots connectar una caixa d’efectiu directament als components de Square, o a través de la impressora de rebuts. Quan connectis una caixa d’efectiu, s’obrirà automàticament quan acceptis un pagament en efectiu, i podràs treure el màxim partit de les funcions de gestió de caixa de Square.

Pots consultar més informació sobre les caixes d’efectiu compatibles i la compatibilitat amb els components de Square.

Caixes d’efectiu amb impressora

Si fas servir una caixa d’efectiu amb impressora i vols connectar-la a una impressora de rebuts compatible, prova els consells següents:

  • Comprova que hagis creat i activat un perfil d’impressió per a la impressora de rebuts. Per activar-lo, ves a ≡ Més > Configuració > Components > Impressores > Crea un perfil d’impressió.

  • Si ja en tens un d’actiu, comprova que l’opció Rebuts estigui activada a la configuració Fes servir aquesta impressora per. Això garantirà que la caixa d’efectiu s’obri automàticament.

  • Assegura’t que el cable de la interfície estigui connectat correctament, tant a la impressora com a la caixa d’efectiu. Si sembla que està ben connectat, prova de desconnectar i tornar a connectar-ne els dos extrems. Si això no funciona, prova de canviar els dispositius connectats a cada extrem del cable de la interfície.

  • Reinicia tant l’aplicació de Square com el dispositiu on estigui oberta.

Caixes d’efectiu USB

Si fas servir una caixa d’efectiu USB per connectar-la a l’Square Stand, prova els consells següents:

  • Comprova que el cable USB estigui connectat correctament, tant a la impressora com al hub USB de l’Square Stand. Si sembla que està ben connectat, prova de desconnectar i tornar a connectar-ne els dos extrems.

  • Comprova que el hub USB estigui connectat correctament a l’Square Stand i a un endoll de paret amb l’adaptador i el cable d’alimentació.

  • Prova d’actualitzar i reiniciar l’aplicació de Square.

  • Si estàs fent servir un Square Stand, extrae el iPad amb compte de l’Square Stand, apaga completament el dispositiu i reinicia’l abans de tornar-lo a connectar l’Square Stand. Si estàs fent servir un Square Register o un Square Terminal, mantingues premut el botó d’encendre i selecciona Reinicia.

Si encara no pots obrir automàticament la caixa d’efectiu des de l’aplicació de Square, pots fer servir la clau per obrir-la manualment.

Nota: en el moment de rebre la caixa d’efectiu, hauries d’haver vist la clau enganxada a un tros de cartró a la part davantera. Si necessites una clau de recanvi, busca el codi de la clau al pany de la caixa d’efectiu i posa’t en contacte amb el fabricant, APG o StarMicronics.

Assistència amb la caixa d’efectiu

En funció de l’assistència que necessitis amb la caixa d’efectiu, és possible que hagis de posar-te en contacte amb Square, APG o Star Micronics. Consulta les situacions a continuació per determinar amb qui t’has de posar en contacte.

Situació Posa’t en contacte amb Square Posa’t en contacte amb APG Posa’t en contacte amb Star Micronics
Danys durant l’enviament (va arribar danyat) No No
Falten peces en el moment del lliurament, com ara les claus No
Danys externs no relacionats amb l’enviament (per exemple, caigudes, danys per aigua o foc, ús inadequat, etc.) No, no està cobert per la garantia No, no està cobert per la garantia No, no està cobert per la garantia
La caixa no funciona correctament i s’han provat els passos de resolució de problemes anteriors. No Sí, per a la resolució de problemes addicional. Nota: el fabricant estableix els límits de la garantia*. Sí, per a la resolució de problemes addicional. Nota: el fabricant estableix els límits de la garantia.
Va deixar de funcionar correctament després de l’actualització No Sí, només després de provar l’actualització una vegada més. Sí, només després de provar l’actualització una vegada més.
Necessites peces addicionals o de recanvi (caixa de recanvi, caixa amb pany, suports de muntatge) que Square no ven? No

Nota: els períodes de garantia concrets varien en funció del model de la caixa d’efectiu. Tant la sèrie Vasario com la sèrie SOMA (Arlo) són compatibles amb Square. Tanmateix, en aquests moments, només la sèrie Vasario està disponible a la Botiga de Square. 

Estats Units, Canadà, Austràlia, Regne Unit, República d’Irlanda, França: Vasario inclou una garantia limitada de 3 anys. SOMA (Arlo) inclou una garantia limitada d’1 any.

Consulta més informació sobre cómo configurar tu caja de efectivo

No trobes el que necessites?