Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestiona la configuració del compte bancari

Preguntes més freqüents sobre els comptes bancaris

Com que el principal motiu pel qual gestiones el negoci amb Square és per processar pagaments, és indispensable que et fem arribar els diners que has guanyat com més ràpid millor. Tot seguit trobaràs les preguntes més freqüents dels comerços a l’hora de vincular o modificar el compte bancari amb Square. Si tens problemes per vincular o modificar el teu compte bancari, revisa la informació següent.

Com puc veure el compte bancari que tinc vinculat a Square?

Consulta el compte bancari vinculat al
Tauler de control en línia de Square. També t’enviarem un correu electrònic de confirmació de transferències amb els tres últims dígits del compte on les hem enviat.

Com modifico el compte bancari?

Pots modificar fàcilment el teu compte bancari al Tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de Square. Pots consultar més informació sobre com actualitzar el compte bancari vinculat.

Què passa si estic en procés d’actualitzar el meu compte bancari vinculat?

Continuarem enviant les transferències al compte vinculat actualment fins que es verifiqui el compte nou. Si vols desvincular el compte bancari actual, posa’t en contacte amb nosaltres. Així, les transferències romandran al teu saldo Square fins que es verifiqui el compte nou.

Puc vincular un compte bancari de prepagament a Square?

No, amb Square és obligatori tenir un compte bancari transaccional que permeti fer-hi transferències i càrrecs, en cas de reembossaments o devolucions del pagament. Les targetes de prepagament o els comptes en línia, com ara PayPal, no estan admesos.

Quin és el procés per vincular un compte bancari de Square?

Pots vincular un compte bancari transaccional al teu compte de Square quan crees el compte, o bé fer-ho més endavant des del Tauler de control en línia de Square o des de l’aplicació de Square. Un cop proporcionis les dades bancàries a Square, verificarem que ens podem comunicar amb el compte ingressant-hi i cobrant un petit import (cosa que no suposarà cap diferència al teu saldo). Procura tenir almenys 1,00 € al compte abans d’intentar-lo vincular perquè la verificació funcioni correctament.

Pots obtenir més informació sobre com vincular el compte bancari.

Quant de temps hauré d’esperar per rebre la primera transferència?

El procés de vinculació i verificació del compte bancari sol durar uns minuts, però per a alguns bancs pot tardar fins a 4 dies feiners. Un cop s’hagi verificat completament el compte, t’enviarem les transferències seguint el teu calendari de transferències.

Aquí t’expliquem com comprovar l’estat de la verificació bancària.

Quines són les opcions del calendari de transferències de Square?

Amb el calendari de transferències automàtic de Square, les transferències del «pròxim dia feiner» se solen ingressar al teu compte bancari dins de les 36 hores posteriors a la transacció. Si has configurat una hora personalitzada de tancament del dia, les transferències es poden enviar d’1 a 2 dies feiners a partir del moment de la transacció.

Pots consultar més informació sobre les opcions del calendari de transferències.

Per què no veig una transferència recent al compte bancari?

Si el teu compte bancari està vinculat i s’ha verificat completament, les transferències hi haurien d’aparèixer en un termini d’1 a 2 dies feiners, depenent del calendari de tancament del dia. Comprova el Tauler de control en línia de Square o la secció Saldo de l’aplicació de Square per veure si t’hem enviat la transferència o consulta més informació sobre les transferències que falten.

Per què ha fallat la meva verificació bancària i què hi hauria de fer?

La verificació bancària pot fallar per diversos motius. Pot ser que el teu compte bancari no sigui transaccional i no puguem transferir-hi ni cobrar-ne diners; pot ser que no tinguis prou fons quan l’intentem verificar, o pot ser que hi hagi un error a les dades bancàries. El teu banc també pot demanar un número ACH a Square. Si el teu banc ha fallat per algun dels motius anteriors, descobreix com solucionar un error de verificació bancària.

Com vinculo diferents comptes bancaris a cada punt de venda del meu negoci?

Per vincular un compte bancari diferent a cada punt de venda del negoci, hauràs d’anar a Punts de venda al Tauler de control en línia de Square. Des d’aquí, selecciona un punt de venda. A Dades bancàries, fes clic a Afegeix un compte nou i introdueix la informació sol·licitada. Procura fer clic a Desa.