Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestiona la configuració del compte bancari

Preguntes més freqüents sobre els comptes bancaris

Com que el principal motiu pel qual gestiones el negoci amb Square és per processar pagaments, és indispensable que et fem arribar els diners que has guanyat com més ràpid millor. Tot seguit trobaràs les preguntes més freqüents dels comerços a l’hora de vincular o modificar el compte bancari amb Square. Si tens problemes per vincular o modificar el teu compte bancari, revisa la informació següent.

Com puc veure el compte bancari que tinc vinculat a Square?

Consulta el compte bancari vinculat per a cada punt de venda al
Tauler de control en línia de Square. També t’enviarem un correu electrònic de confirmació de transferències amb els tres últims dígits del compte on les hem enviat. Així mateix, des d’aquesta pàgina pots afegir i verificar altres comptes bancaris externs al teu compte de Square, de manera que puguis canviar on reps les transferències a tots els punts de venda del negoci com si res.

Com modifico el compte bancari?

Pots modificar fàcilment el teu compte bancari al Tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de Square. Pots consultar més informació sobre com actualitzar el compte bancari vinculat.

Què passa si estic en procés d’actualitzar el meu compte bancari vinculat?

Continuarem enviant les transferències al compte vinculat actualment fins que es verifiqui el compte nou. Si vols desvincular el compte bancari actual, posa’t en contacte amb nosaltres. Així, les transferències romandran al teu saldo Square fins que es verifiqui el compte nou. També pots afegir i verificar altres comptes bancaris externs al teu compte de Square a la pestanya
Comptes bancaris, perquè et sigui fàcil modificar on reps les transferències entre els punts de venda en el futur.

Puc vincular un compte bancari de prepagament a Square?

No, amb Square és obligatori tenir un compte bancari transaccional que permeti fer-hi transferències i càrrecs, en cas de reembossaments o devolucions del pagament. Les targetes de prepagament o els comptes en línia, com ara PayPal, no estan admesos.

Quin és el procés de Square per vincular un compte bancari?

Pots vincular un compte bancari transaccional al teu compte de Square en el moment de crear-lo, o bé fer-ho més endavant des del Tauler de control en línia de Square o l’aplicació de Square. Un cop proporcionis les dades bancàries a Square, verificarem que ens podem comunicar amb el teu compte configurant-hi una ordre de domiciliació bancària. Més informació sobre la política de Square en matèria de càrrecs i reintegraments al compte.

Aquí tens més informació sobre com vincular el compte bancari.

Quines són les opcions del calendari de transferències de Square?

Amb el calendari de transferències automàtic de Square, rebràs les transferències el següent dia feiner. Si has configurat una hora personalitzada de tancament del dia, pot ser que les transferències s’enviïn en un termini d’1 a 2 dies feiners a partir del moment de la transacció.

Pots consultar més informació sobre les opcions del calendari de transferències.

Per què no veig una transferència recent al compte bancari?

Si el teu compte bancari està vinculat i s’ha verificat completament, les transferències hi haurien d’aparèixer en un termini d’1 a 2 dies feiners, depenent del calendari de tancament del dia. Comprova el Tauler de control en línia de Square o la secció Saldo de l’aplicació de Square per veure si t’hem enviat la transferència o consulta més informació sobre les transferències que falten.

Per què ha fallat la meva verificació bancària i què hauria de fer al respecte?

La verificació bancària pot fallar per una sèrie de motius, com per exemple si el teu compte bancari no és transaccional i no podem enviar-hi transferències ni fer-hi càrrecs, no tens prou fons al compte bancari quan l’intentem verificar o hi ha una errada tipogràfica a la informació bancària.

Si el teu compte bancari no s’ha validat per algun dels motius anteriors, aquí tens més informació sobre com arreglar una verificació bancària denegada.

Com vinculo diferents comptes bancaris a cada punt de venda del negoci?

Per vincular un compte bancari diferent a cada punt de venda del negoci, hauràs d’anar a Comptes bancaris al Tauler de control en línia de Square. Al menú desplegable que hi ha al costat del punt de venda que vols modificar, selecciona Afegeix un compte bancari extern i completa el procés de verificació bancària.

No trobes el que necessites?