Inici>Personalització de factures

Personalitza els rebuts de Square

Pots personalitzar l’aspecte dels rebuts dels clients al Tauler de control de Square en línia. Si tens diversos punts de venda, pots personalitzar el disseny dels rebuts per a cadascun.

Per fer-ho des del Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Compte i configuració.

2. Fes clic a Informació del negoci > Rebut.

Nota: en aquesta pàgina pots gestionar l’aspecte dels rebuts digitals. Els rebuts descriptius ajuden els clients a reconèixer les compres i a reduir el risc de reclamació de pagaments.

Opcions de personalització

Opció Descripció Rebuts digitals Rebuts impresos Factures
Logotip Selecciona un disseny únic que expressi l’ànima del teu negoci.
Color de la marca Selecciona el color que representi millor el teu negoci.
Informació de l’article Inclou descripcions dels articles per ajudar els clients a recordar les compres.
Ubicació del negoci Inclou l’adreça del negoci per ajudar els clients a recordar on van fer la compra.
Informació de contacte Afegeix el número de telèfon i l’URL del web del negoci.
Política de devolucions Afegeix la teva política de reembossaments, canvis o cancel·lacions.
Text personalitzat Introdueix missatges personalitzats per anunciar novetats o informar sobre promocions especials.

Nota important sobre els punts de venda del negoci

• A la Configuració del compte al Tauler de control en línia de Square en línia o a l’aplicació de TPV Square, pots actualitzar el nom del negoci i del punt de venda. No els hauries de canviar sovint i en funció del canvi que facis, el compte passarà a estar subjecte a revisió.

• El mapa del punt de venda del negoci no es mostrarà als rebuts dels pagaments introduïts manualment.

Consells per al logotip dels rebuts

• El logotip ha de tenir com a mínim 200 píxels d’amplada i 200 d’alçada. Si optes per un logotip complet, ha de tenir almenys 1280 píxels d’amplada i 648 píxels d’alçada perquè es vegi en alta resolució.

• La mida màxima per al logotip imprès és de 400 píxels d’amplada i 200 píxels d’alçada.

• Els logotips emmarcats funcionen a tot Square. Els logotips d’amplada completa es poden mostrar en espais grans, com ara la capçalera d’un rebut.

• El format del logotip d’un rebut imprès sempre ha de ser estrictament en blanc i negre, sense colors ni escala de grisos.

• La imatge del logotip que es mostra al Tauler de control s’assemblarà a la del logotip imprès.

• Pots personalitzar el logotip dels rebuts per a cada punt de venda anant a la pestanya Punts de venda del Tauler de control en línia de Square.

Defineix l’idioma del rebut

També pots decidir l’idioma de comunicació amb els clients des del Tauler de control de Square. Per seleccionar l’idioma:

1. Ves a Configuració > Compte i configuració > Informació del negoci > Punts de venda.

2. Fes clic al punt de venda que vols modificar.

3. Desplaça’t fins a l’opció Idioma preferit per al rebut.

4. Selecciona l’idioma que vulguis i fes clic a Desa.

Actualitza l’adreça electrònica de resposta

Quan un client respon a un correu electrònic relatiu a una factura o a un pressupost, assegura’t que el missatge arribi a la teva adreça electrònica preferida. Per canviar l’adreça electrònica al Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Compte i configuració > Informació del negoci > Punts de venda.

2. Fes clic al punt de venda que vols modificar.

3. A Informació de contacte, modifica l’adreça electrònica preferida per a aquest punt de venda. En aquesta secció, també pots afegir els teus canals de xarxes socials.