Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Puc acceptar divises diferents amb Square?

En aquests moments, la possibilitat de cobrar als clients en diferents divises amb l’aplicació de Square no està disponible. No pots canviar el país d’un compte de Square existent, però si el teu negoci té diversos punts de venda, sempre podràs obrir un compte nou i seleccionar qualsevol país compatible.

El país on es trobi el teu compte dictaminarà el símbol i el format de la moneda de l’aplicació de Square. Si decideixes crear un compte nou, sempre podràs iniciar la sessió al teu compte antic, si no el desactives. Et pot ser útil descarregar l’historial de transaccions del compte anterior, tanmateix, a l’hora de mantenir un registre.

Cobra en la divisa internacional del titular de la targeta No
Gestiona diversos comptes de Square fora d’Espanya des d’un sol tauler de control de Square No
Crea un compte de Square per cada país on portis el negoci
Accepta pagaments amb targeta a tots els països on el teu negoci operi i Square hi sigui compatible. Sí*
Accepta pagaments amb targeta quan viatgis fora del país on vas activar el compte No**
Accepta pagaments amb targetes internacionals quan siguis al país on vas activar el compte

*Per als pagaments amb targeta, tenir la residència o la nacionalitat i un compte bancari local per rebre fons són requisits establerts per la normativa. La possibilitat de gestionar diversos punts de venda dins d’un sol compte de Square es limita a punts de venda dins del mateix país.

**La teva ubicació ha d’estar al país on has activat el compte per processar pagaments amb targeta. Si estàs de vacances fora d’Espanya, el teu company haurà de processar els pagaments amb Square.

Configura un compte nou

Un cop hagis baixat la informació del teu compte anterior, segueix aquests passos per configurar un compte nou:

  1. Tanca la sessió de l’aplicació de Square al dispositiu.

  2. Fes clic a Crea un compte > introdueix la teva informació > selecciona el país que prefereixis.

  3. Nota: no podràs reutilitzar una adreça electrònica que estigui en ús en un compte actiu de Square. Per reutilitzar una adreça electrònica, primer hauràs de modificar la que està en ús al teu altre compte actiu, o bé desactivar el compte.

  4. Acaba de configurar el compte. Cada país té un conjunt específic de característiques. Consulta quines funcions estan disponibles al teu país.

Transfereix la Col·lecció d’articles

Si la teva col·lecció d’articles és molt gran, potser voldràs transfereix la col·lecció al nou compte.

Nota: l’atenció per a la transferència d’imatges dels articles, l’historial de transaccions, els càrrecs i permisos dels empleats i la informació de l’empresa i del compte bancari no està disponible.

No trobes el que necessites?