Configura les reserves en línia amb Cites Square

Estàs a punt per acceptar cites en línia amb Square? Comença >

Cites Square ofereix programari i eines de programació en línia perquè els clients tinguin diverses maneres de programar cites amb tu.

Hi ha tres opcions per configurar una reserva en línia:

• Crea un lloc de reserves en línia gratuït i senzill amb Cites Square al qual els teus clients puguin accedir si no en tens cap.

• Crea un lloc web gratuït i personalitzat de servei complet amb Vendes en línia Square que permeti als clients reservar cites, comprar articles i mantenir-se al dia amb el teu negoci.

• Incorpora un giny o un botó de reserva al lloc web que ja tens creat fora de Square, o afegeix un botó de reserva al teu correu electrònic perquè els clients puguin demanar cites fàcilment en funció de la teva disponibilitat.

Un cop hagis configurat correctament la reserva en línia, convida els clients a fer reserves en línia.

Crea un lloc web de reserves senzill amb Cites Square

El teu lloc web de reserves en línia pot ser una pàgina web senzilla on podràs enumerar els horaris comercials i rebre reserves que se sincronitzin amb el teu calendari. A més, s’inclou a la teva subscripció a Cites Square i és fàcil de configurar directament des del Tauler de control en línia de Square.

Un cop hagis creat el teu lloc de reserves en línia, comparteix l’URL a la pestanya Reserva en línia del teu Tauler de control de Reserves Square, o convida els clients per correu electrònic i xarxes socials per donar-los accés immediat al lloc de reserves. Si gestiones punts de venda diferents, cadascun tindrà un URL de reserva i una pàgina de configuració únics que es poden veure canviant de punt de venda des de la pestanya Reserva en línia.

La informació comercial que es reflecteix al teu lloc de reserves en línia es pot modificar des de la secció Punts de venda del teu Tauler de control en línia de Square. Configuració dels empleats i serveis de cites també es pot editar des del tauler de control.

Si mai necessites desactivar el lloc de reserves, inhabilita el lloc web de reserves en línia de Cites Square.

Crea un lloc personalitzat de servei complet amb Square en línia

Pots crear un lloc web gratuït amb Vendes en línia Square i permetre als clients reservar cites, comprar articles i mantenir-se al dia amb el teu negoci. Les reserves i comandes del teu lloc web se sincronitzen automàticament amb Cites Square i el TPV.

Per configurar un lloc web de Vendes en línia Square des del tauler de control de Cites:

1. Al Tauler de control de Reserves Square, ves a Reserves en línia > Canals.

2. A l’opció de Vendes en línia Square, selecciona Mostra la vista prèvia i modifica per començar a crear el lloc web. Pot ser que tardi una mica a generar-se.

Pots obtenir més informació sobre crear un web de reserves de Vendes en línia Square des de Cites. Si ja tens un lloc web de Vendes en línia Square, prova d’afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square.

Crea un botó de reserves per al teu lloc web actual

Afegeix un botó de reserves al lloc web o a la teva signatura de correu electrònic. El botó portarà els clients al lloc web de reserves en línia de Cites Square. Per crear un botó de reserves:

1. Al Tauler de control de Reserves Square, ves a Reserves en línia > Canals.

2. Si gestiones diversos punts de venda, selecciona’n un al menú desplegable.

3. A Afegeix el teu flux de reserves a un lloc existent, fes clic a Comença.

4. Escull una de les opcions següents:

Per obtenir l’URL del flux de reserves i afegir-lo al teu lloc web

1. Fes clic a Obtén l’URL.
  2. Si tens diversos punts de venda, selecciona el teu.
  3. Copia i enganxa l’URL del flux de reserves per afegir-lo al lloc web.
  4. Fes clic a Fet.

Per afegir un botó de reserves al teu lloc web

1. Fes clic a Crea un botó
  2. Si tens diversos punts de venda, selecciona el teu.
  3. Personalitza el color, el text, la forma i la lletra del botó.
  4. Copia i enganxa el codi HTML per incrustar el botó a un lloc web o correu electrònic.
  5. Fes clic a Fet.

Per afegir el botó a una signatura de correu electrònic

Afegeix el codi a la teva signatura de correu electrònic o fes clic amb el botó dret a la vista prèvia del botó, copia’l i enganxa’l a la signatura. Tria l’opció que millor s’adeqüi al teu client de correu electrònic.

Per incrustar el flux de reserves al teu lloc web

1. Fes clic a Obtén el codi per incrustar
  2. Si tens diversos punts de venda, selecciona el teu.
  3. Copia i enganxa el codi HTML per afegir-lo al teu lloc web. Els clients podran reservar-hi directament, sense haver de passar a una altra pestanya o finestra.
  4. Fes clic a Fet.

Crea un codi QR per al lloc web de reserva en línia

Pots enviar als clients un codi QR digital o imprimir-ne un i mostrar-lo a la teva botiga o tauler de control. Els clients poden escanejar-lo i això els portarà directament al teu lloc de reserves en línia de Cites Square.

Per obtenir el teu codi QR únic:

1. Al Tauler de control de Reserves Square, ves a Reserves en línia > Configuració.

2. A Codi QR del lloc web de reserves, selecciona el teu punt de venda.

3. Tria entre només codi QR o Codi QR i missatge a punt per imprimir.

4. Fes clic a Obtén un codi QR.

5. Imprimeix aquesta pàgina o desa el codi QR directament al dispositiu com a fitxer PNG.

Nota: el missatge personalitzat predeterminat no es pot canviar.

Apunts importants sobre les reserves en línia

• Si tries un empleat que no té assignat el servei seleccionat, aquest servei no apareixerà al giny.

• Les modificacions fetes al giny s’actualitzaran automàticament a qualsevol lloc on estigui instal·lat.

• Si suprimeixes un giny del tauler de control, no se suprimiran automàticament els que es trobin incrustats en altres llocs web. Si el codi del giny suprimit no s’elimina d’un lloc web, es mostrarà un missatge d’error en lloc del giny.

• El personal i els serveis visibles per a la reserva en línia es poden gestionar des de les seccions Personal o Serveis del tauler de Cites, o pots substituir aquesta configuració amb opcions de ginys avançades.