Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona les subscripcions i el mètode de pagament

Square proposa serveis de subscripció amb facturació mensual per a tots els serveis de pagament actius, excloent-ne els períodes gratuïts. Les subscripcions estan pensades per ajudar-te amb el teu negoci: per exemple, tens Gestió d’equips per gestionar el personal i els horaris, o Cites Square per gestionar clients i serveis. Pots provar aquestes funcions de franc durant 30 dies.

Què inclouen les subscripcions de Square?

Actualment, les subscripcions de Square ofereixen els serveis de pagament següent:

Prova gratuïta de la subscripció de 30 dies

Prova el servei de subscripció de Square de franc durant 30 dies.

Si fas ús d’una prova gratuïta i vols donar-te’n de baixa, hauràs d’esperar 30 dies fins que el període de prova s’acabi; llavors podràs decidir si et subscrius al pla o cancel·les el servei.

Nota: si et subscrius a mitjans de mes, se’t cobrarà l’import prorratejat corresponent a la resta del mes.

Paga les subscripcions de Square

Paga amb targeta bancària

Square accepta la majoria de targetes de crèdit i de dèbit com a mètode de pagament per als serveis de subscripció. Square farà el càrrec a la teva targeta de crèdit o de dèbit el primer dia del mes.

IVA aplicable de la subscripció

El preu de la subscripció no inclou l’IVA. Si proporciones un número d’identificació fiscal vàlid a efectes de l’IVA, el càrrec de l’IVA es pot veure afectat.

Consulta els serveis de pagament

Pots comprovar l’estat de les subscripcions i proves que tinguis amb Square directament al Tauler de control en línia de Square o dins de la pestanya Compte i configuració.

Segueix els passos següents per veure un resum ràpid de l’estat de les teves subscripcions:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic al nom del teu negoci a l’extrem superior dret.

  2. S’ampliarà un menú amb una vista general bàsica de les teves subscripcions.

Des d’allà, podràs fer clic a una subscripció en concret per veure’n més detalls, com ara els dies que queden d’una prova. Fes clic a Gestiona-ho tot per veure i gestionar totes les subscripcions a la pestanya Compte i configuració.

També podràs accedir a les teves subscripcions si consultes els Preus i subscripcions.

Per fer-ho:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Configuració > Compte i configuració.

  2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.

A la pestanya Preus i subscripcions podràs veure els preus de les subscripcions, les factures anteriors i tots els extractes mensuals. Si el teu negoci té diversos punts de venda, podràs consultar-ne les factures i resums mensuals als taulers de control específics de cadascun. Per canviar el punt de venda que vols consultar, fes clic a Compte principal al filtre gris que veuràs a la part superior d’aquesta pestanya al tauler de control.

Dona’t de baixa d’un servei de pagament

També pots donar-te de baixa d’un servei de subscripció en qualsevol moment fent clic a Cancel·la el servei a la pestanya Preus i subscripcions.

Si elimines un servei de subscripció, també si es tracta d’una prova gratuïta, interromprem la subscripció al servei el primer dia del mes següent. Continuaràs tenint accés al servei fins al final del mes en curs.

Posa en pausa les subscripcions

Pots posar en pausa totes les subscripcions als productes de Square. Igual que les cancel·lacions, cada pausa es gestiona de manera individual. Per posar en pausa una subscripció:

  1. Des del Tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració

  2. Fes clic a Informaciódel negoci > Preus i subscripcions.

  3. A Preus i subscripcions, fes clic a Gestiona al costat de la subscripció en qüestió.

  4. Fes clic a Posa en pausa la subscripció.

Nota: pots posar-la en pausa fins a 3 mesos i tornar a activar-la quan vulguis.

Per a més informació sobre com posar les subscripcions en pausa, ves a Preguntes més freqüents sobre la posada en pausa d’una subscripció.