Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona les subscripcions i el mètode de pagament

Square proposa serveis de subscripció amb facturació mensual per a tots els serveis de pagament actius, excloent els períodes gratuïts. Les subscripcions estan pensades per al teu negoci, amb la Gestió d’equips per gestionar el teu personal i els teus llistats o Cites Square per gestionar clients i serveis. Pots provar aquestes funcions de franc durant 30 dies.

Les subscripcions de Square oferien

Actualment, les subscripcions de Square ofereixen els serveis de pagament següent:

Prova gratuïta de la subscripció de 30 dies

Prova el servei de subscripció de Square de franc durant 30 dies.

Si estàs inscrit a una prova gratuïta i vols cancel·lar el servei, hauràs d’esperar 30 dies fins que el període de prova finalitzi. Quan s’acabi el període de prova, tindràs l’opció de continuar o de cancel·lar el servei.

Nota: Si et subscrius a mitjans de mes, se’t cobrarà l’import prorratejat corresponent a la resta del mes.

Paga les subscripcions de Square

Paga amb targeta bancària

Square accepta la majoria de targetes de crèdit i dèbit com a mètode de pagament pels serveis de subscripció. Square farà el càrrec a la teva targeta de crèdit o dèbit el primer dia del mes.

IVA de la subscripció aplicable

L’IVA no s’inclou al preu de la subscripció. Si proporciones un identificador d’IVA vàlid, el seu càrrec es pot veure afectat.

Mostra i dona de baixa els serveis de pagament

Pots consultar les dades de facturació de la subscripció a Preus i subscripcions al Tauler de control de Square. Si el teu negoci té diversos punts de venda, pots consultar els resums i les factures mensuals des del tauler de control específic per al punt de venda. Per consultar un altre punt de venda, fes clic a Compte principal des del filtre gris de la part superior de la pestanya i selecciona el punt de venda. Pots donar-te de baixa de la subscripció en qualsevol moment des dels serveis de subscripció fent clic a Dona’t de baixa.

Si cancel·les qualsevol subscripció de pagament, inclosos els períodes de prova gratuïts, interromprem la subscripció al servei el primer dia del mes següent. Continuaràs tenint accés al servei durant el mes en curs.

Posa en pausa les subscripcions

Pots posar en pausa totes les subscripcions als productes de Square. Igual que les cancel·lacions, cada pausa es gestiona de manera individual. Per posar en pausa una subscripció:

  1. Des del Tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració

  2. Fes clic a Informaciódel negoci > Preus i subscripcions.

  3. A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona al costat de la subscripció corresponent.

  4. Fes clic a Posa en pausa la subscripció.

Nota: Pots posar-la en pausa fins a 3 mesos i tornar a activar-la quan vulguis.

Per obtenir més informació sobre com posar les subscripcions en pausa, visita les Preguntes més freqüents sobre la posada en pausa d’una subscripció.