Inici>Comença amb el Programa de satisfacció

Primers passos amb Comentaris Square

Amb Comentaris Square, els clients et poden fer arribar missatges privats sobre l’experiència que han tingut, directament des dels rebuts. Descobreix com ho poden fer.

La secció de Comentaris del teu Tauler de control en línia de Square també mostrarà els missatges que els clients han enviat per missatge directe.

Gestiona la configuració de Comentaris en línia

Gestiona o desactiva la configuració de Comentaris i les notificacions per a cada punt de venda actiu.

Per a gestionar la configuració de Comentaris:

1. Ves a Clients des del Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Configuració > Comentaris.

3. Per desactivar els comentaris, desactiva Recull comentaris des dels rebuts digitals. També pots desactivar Comentaris segons el punt de venda.

4. La selecció es desarà automàticament.

Configuració de les notificacions per correu electrònic

Per a desactivar o habilitar les notificacions quan un client deixa comentaris:

1. Ves a Clients des del Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Configuració > Comentaris.

3. A Notificacions de comentaris, activa o desactiva Rep notificacions sobre els comentaris dels clients tant a Comentaris com a Missatges directes.

4. Si estàs activant les notificacions per correu electrònic, fes clic a Modifica per rebre notificacions de Tots els comentaris o de Comentaris negatius.

5. Per defecte, rebràs notificacions de comentaris de tots els punts de venda actius. Si només vols rebre notificacions de punts de venda seleccionats, fes clic a Selecciona punts de venda, tria els punts de venda i Desa.

Nota: si desactives els comentaris, encara podràs llegir i respondre missatges antics. Pots tornar a activar els comentaris per als rebuts digitals en qualsevol moment.

Mostra els comentaris

Pots veure i respondre els comentaris dels clients directament des del Tauler de control en línia de Square. Quan un client et fa arribar comentaris des d’un rebut, els comentaris s’associen al pagament de l’historial de vendes.

Per a veure els comentaris:

1. Ves a Clients des del Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Comentaris.

3. Fes servir els filtres per a restringir la cerca de comentaris o selecciona Tots els comentaris.

4. Fes clic a un fil de comentaris per veure els comentaris dels clients.

Els clients poden escollir si estan satisfets (amb una cara somrient) o insatisfets (amb una cara enfadada) per descriure com ha estat la seva experiència amb el teu negoci.

Respon als comentaris

Si els clients accepten rebre respostes als seus comentaris, podràs fer-ne un seguiment directament. Per fer-ho:

1. Ves a Comentaris des del Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona un fil de comentaris per veure la informació de la transacció i el comentari del client.

3. Escriu un missatge o reembossa el pagament al client. Si respon, rebràs una notificació.

Nota: si el client no ha activat les respostes als seus comentaris o ha desactivat una conversa, no podràs enviar-li cap resposta o cupó.

Exporta els comentaris

Pots exportar un informe complet o filtrat dels comentaris a un full de càlcul CSV.

Per fer-ho:

1. Ves a Comentaris des del Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona un interval de dates i els filtres que vulguis aplicar a l’informe.

3. Fes clic a Exporta.

4. L’informe dels comentaris es descarregarà a l’ordinador com a fitxer CSV, que podràs obrir amb el programa de fulls de càlcul que prefereixis.

Aquest informe inclourà:

• Data: la data del calendari en què es van deixar els comentaris, en UTC (temps universal coordinat).

• Hora: l’hora en què es va deixar el comentari, en un format d’hora de 24 hores en UTC (temps universal coordinat).

• Identificador de conversa: l’identificador únic de la conversa. Això ho pots fer servir per trobar tots els comentaris d’una conversa determinada.

• Identificador del comentari: l’identificador únic de cada comentari de la conversa.

• Identificador de transacció: l’identificador únic de la transacció associada amb els comentaris. Sempre s’establirà si el canal és un rebut digital.

• Identificador del client: l’identificador únic del client que ha deixat comentaris.

• Nom del client: el nom del client que ha deixat comentaris.

• Identificador de referència del client: l’identificador de referència establert per al client que ha deixat comentaris. Els identificadors de referència es poden establir per a cada client al Directori de clients.

• Canal: t’indica des d’on s’ha enviat el comentari. Per exemple, des del rebut digital d’un client o per missatge directe.

• Punt de venda: reflecteix a quin punt de venda s’ha enviat aquest comentari. Si el teu negoci només té un punt de venda, aquest camp romandrà en blanc.

• Autor: t’indica si el comentari l’ha escrit el client o es tracta de la teva resposta.

• Valoració: t’indica si el comentari és positiu, negatiu o desconegut. Tots els comentaris on el client ha seleccionat la cara somrient són positius i, si ha seleccionat la cara enfadada, negatius. La valoració no se sabrà si el comentari no prové d’un rebut digital.

• Aspecte: l’àrea sobre la qual el client t’ha enviat comentaris. Per exemple, atenció al client, ambient, qualitat, etc. Nota: el tipus de negoci determina les opcions que es mostren al client.

• Comentari: el text complet del comentari del client.