Cerca transaccions

La cerca de transaccions de Square et permet buscar càrrecs de targetes de pagament que s’hagin fet amb TPV Square.

Ara pots cercar transaccions per:

• Informació del client (nom, número de telèfon, adreça electrònica)

• Número de la targeta de pagament emprada a la transacció

• Identificador del rebut (a la part inferior del rebut)

• Article o nom de la comanda

• Article, factura, mètode de pagament o nota de la comanda

• Nom del dispositiu

Cerca una transacció a l’aplicació de Square

Per cercar una transacció a l’Aplicació de Square:

1. Selecciona Transaccions al menú de navegació > toca Cerca.

2. Fes una cerca per targeta, telèfon, nom, rebut, notes o article.

3. Toca la icona del filtre a la dreta per filtrar per data, opció de servei, mètode de pagament, descompte utilitzat, total del rebut i punt de venda.

Es mostraran les transaccions relacionades. Toca una transacció per veure’n més detalls.

Cerca una transacció al Tauler de control en línia de Square

Per cercar una transacció al tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Transaccions al tauler de control en línia de Square

2. Fes clic al menú desplegable Número de la targeta, a dalt de tot de les transaccions i les vendes.

3. Selecciona el filtre de cerca que vulguis fer servir.

4. Introdueix la cerca al camp de text. En aquests moments, la cerca de transaccions no admet caràcters especials, com ara comes i guions.

Es mostraran les transaccions relacionades. Selecciona una transacció per veure’n més detalls.