Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

A quins països està disponible l’aplicació de Square?

L’aplicació de Square està disponible de forma gratuïta a la majoria dels països que apareixen a l’App Store d’Apple i a Google Play, i ofereix assistència tant per al processament dels pagaments en efectiu com amb targeta.

Des de quins països puc acceptar pagaments amb targeta a través de Square?

En aquest moment, es poden acceptar pagaments amb targeta a través de l’aplicació de Square als EUA, al Canadà, a Austràlia, al Japó, al Regne Unit, a la República d’Irlanda, a França i a Espanya. Ara per ara, no admetem el processament de targetes de pagament fora d’aquests països ni als territoris del Regne Unit, com ara les Illes de Jersey, Guernsey, l’Illa de Man, Anguilla, les Bermudes, el Territori Antàrtic Britànic, el Territori Britànic de l’Oceà Índic, les Illes Verges Britàniques, les Illes Caiman o Gibraltar. Estem treballant per oferir el processament de pagaments a més mercats i compartirem les novetats que hi hagi a squareup.com/news.

Està disponible als territoris espanyols?

Ara mateix, Square només opera a la península, a les Illes Balears i a les Illes Canàries. No oferim servei a:

  • Ceuta

  • Melilla

Des de quins països puc fer servir els components de Square?

Els components de Square estan subjecte a diverses proves i certificacions per complir amb les normatives específiques de cada país, com ara el compliment de la FCC als Estats Units o el compliment de la restricció de substàncies perilloses (RoHS) a la UE. Per tant, els components de Square només estan aprovats per al seu ús al país al qual estan destinats. Per exemple, els components venuts o destinats a la venda al Regne Unit no estan aprovats perquè es puguin fer servir als EUA, al Canadà, a Austràlia, al Japó, a la República d’Irlanda, a França o a Espanya.

Si no has escollit el país correcte a l‘hora de comprar els components, només has de devolver els components i realizar un nuevo pedido dels components adequats.

Puc processar pagaments estant de viatge a l’estranger?

No acceptem pagaments transfronterers amb targeta. Això vol dir que si proves de dur a terme transaccions fora del país on has activat el compte de Square, no es podran processar a través de l’Square Reader. Tanmateix, sí que pots acceptar pagaments amb targeta fent servir Terminal virtual o transaccions en efectiu des d’un altre país.

Nota: si ets al país on vas activar el compte de Square, pots processar pagaments amb targetes internacionals per la mateixa comissió fixa.