Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

A quins països està disponible l’aplicació de Square?

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

L’aplicació de Square està disponible de franc a la majoria dels països que apareixen a l’App Store d’Apple i a Google Play, i ofereix assistència per al processament dels pagaments tant en efectiu com amb targeta.

Des de quins països puc acceptar pagaments amb targeta a través de Square?

Ara mateix, l’opció d’acceptar pagaments amb targeta mitjançant l’aplicació de Square està disponible als EUA, al Canadà, a Austràlia, al Japó, al Regne Unit, a Irlanda, a França i a Espanya. En aquest moment, no admetem el processament de targetes de pagament fora d’aquests països ni als territoris del Regne Unit, com ara les illes de Jersey, Guernsey, l’Illa de Man, Anguilla, les Bermudes, el Territori Antàrtic Britànic, el Territori Britànic de l’Oceà Índic, les Illes Verges Britàniques, les Illes Caiman o Gibraltar. Estem treballant per portar el processament de pagaments a més mercats i compartirem les novetats sobre aquest procés a squareup.com/news.

Està disponible als territoris espanyols?

Ara per ara, Square només està disponible a la península, a les Illes Balears i a les Illes Canàries. No podem oferir assistència als territoris següents:

  • Ceuta

  • Melilla

Des de quins països puc fer servir els components de Square?

Els components de Square estan subjectes a diverses proves i certificacions per complir amb les normatives específiques de cada país, com ara l’FCC als Estats Units o la restricció de substàncies perilloses (RoHS) a la UE. Per tant, l’ús dels components de Square només està aprovat al país al qual estan destinats. Per exemple, l’ús dels components venuts o destinats a la venda al Regne Unit no està aprovat als EUA, al Canadà, a Austràlia, al Japó, a Irlanda, a França ni a Espanya.

Si no has escollit el país correcte a l’hora de comprar els components, només has de devolver-los i realizar un nuevo pedido per comprar els components adequats.

Puc processar pagaments estant de viatge a l’estranger?

No s'admeten pagaments transfronterers amb targeta. Per tant, si proves de dur a terme transaccions amb targeta fora del país on has activat el compte de Square, no es podran processar amb l’Square Reader. Tanmateix, pots acceptar pagaments amb targeta fent servir el Terminal virtual o registrar transaccions en efectiu des d’un altre país.

Nota: si ets al país on vas activar el compte de Square, pots processar pagaments amb targetes internacionals per la mateixa comissió fixa.

No trobes el que necessites?