Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Requisits del compte

Registra’t per començar a fer servir TPV Square

Estàs a punt per configurar el teu TPV amb Square? Comença >

Descobreix com et pots registrar per obrir un compte de Square en línia i revisa la informació que has d’aportar per activar-lo. Si tens més d’un negoci, pots configurar diversos comptes amb Square. I si el teu negoci té diversos punts de venda o entitats amb el mateix NIF o CIF, pots gestionar-los amb un sol compte de Square.

Requisits d’informació personal

La normativa ens obliga a demanar la informació següent als titulars dels comptes, així com als propietaris de negocis, accionistes, directors, socis i beneficiaris actius, segons correspongui. No es pot crear cap compte de Square per processar pagaments sense completar la verificació.

 • Nom complet

 • Data de naixement

 • Adreça registrada del domicili particular

Tant si tens pensat fer servir Square com a empresa com si ho vols fer com a particular, has d’indicar el teu nom complet, l’adreça postal i la data de naixement per poder processar pagaments amb el compte de Square.

Verifiquem la informació del titular del compte i de qualsevol altra part aplicable mitjançant un sistema de documentació. Acceptem els documents següents:

 • Passaport

 • Carnet d’identitat UE / EEE / Regne Unit

 • Carnet de conduir UE / EEE / Regne Unit

Nota: els empleats que el titular afegeixi al compte no hauran de proporcionar informació personal addicional, tret del seu nom legal complet.

Informació necessària per registrar-se

D’acord amb la normativa, a Square hem de conèixer i verificar la informació personal i empresarial de les persones amb qui col·laborem i, per tant, hem de sol·licitar la informació següent als usuaris perquè puguin activar un compte de Square:

 • Nom legal complet del titular del compte (nom i cognoms).

 • Adreça del domicili particular del titular del compte.

 • Número de telèfon del titular del compte.

 • Tipus d’empresa i estructura de propietat.

 • Nom legal, adreça del domicili particular i data de naixement del director, accionista, soci, propietari o beneficiari actiu (particulars o organitzacions amb un control o una influència significatius respecte del negoci), segons correspongui.

 • Adreça comercial legal de l’empresa.

 • NIF/CIF.

 • Número d’IVA, si escau.

 • Compte bancari de la SEPA.

Fins que no proporcionis la informació anterior, no podràs acceptar pagaments amb targeta, però sí que podràs fer servir Square per fer un seguiment dels pagaments en efectiu i enviar als clients rebuts per correu electrònic i missatge de text.

El sistema de processament de targetes de Square compleix amb Estàndard de seguretat de dades PCI de nivell 1, així que no has de patir per res.

Territoris no admesos

Ara per ara, Square només està disponible a la península, a les Illes Balears i a les Illes Canàries.

Territoris exclosos:

 • Ceuta

 • Melilla

Tipus d’activitats admeses

Pots obrir un compte de Square si la teva empresa correspon a un dels tipus següents.

Comerciant individual

 • Empresari individual (EI)

 • Autònom

Societat limitada

 • Societat limitada (SL)

 • Societat limitada unipersonal (SLU)

 • Societat de responsabilitat limitada (SRL)

 • Societat limitada laboral (SLL)

Societat

Nota: actualment, només admetem les societats registrades que tenen un NIF/CIF.

 • Societat col·lectiva

 • Societat comanditària

 • Societat cooperativa

 • Societat civil

Nota: en aquests moments només admetem els tipus de negocis anteriors i no podem processar pagaments per a entitats sense ànim de lucre, com ara cooperatives, organitzacions religioses, sindicats, associacions de residents, fundacions o grup d’ajuda mútua, entre altres.

Durant el procés de registre, hauràs d’indicar com faràs servir Square seleccionant el tipus d’activitat que tens o el codi de la categoria de comerç. Square gestionarà aquesta informació per oferir-te les funcions més adequades per fer créixer el negoci.

Registra-t‘hi en línia

 1. Ves al el lloc web de Square > fes clic a Comença.

 2. Introdueix i confirma la teva adreça electrònica, crea una contrasenya i fes clic a Crear compte.

 3. Selecciona el tipus d’activitat i, tot seguit, introdueix la informació de l’empresa. Nota: el número d’IVA és un camp opcional, però et sortirà un error si introdueixes un número no vàlid. Introdueix la informació de l’empresa. Fes clic a Continua.

 4. Se’t demanarà que introdueixis la teva informació personal i la informació de l’empresa perquè puguem verificar la teva identitat. Nota: introdueix la informació personal tal com figura al teu document d’identitat. Si et registres com a empresa, se’t demanarà que proporcionis informació sobre tots els propietaris o directors de l’empresa. Quan ho hagis fet, fes clic a Continua.

 5. A continuació, accediràs al nostre flux de verificació basat en documentació. Se’t demanarà que pugis una imatge del document d’identitat amb foto perquè puguem verificar-lo, així que assegura’t de tenir el document i el mòbil a mà. Només acceptem documents d’identitat oficials, com ara el passaport, el DNI o el carnet de conduir. Si et registres com a empresa, cada un dels propietaris haurà de completar aquest procés de verificació: rebran un enllaç per correu electrònic i instruccions per completar-lo. Nota: l’enllaç que s’envia als altres propietaris del negoci caducarà al cap de dues setmanes. Si passat aquest temps no han completat el procés de verificació, podràs tornar a enviar-los un enllaç des del Tauler de control de Square.

 6. Un cop hagis enviat la documentació perquè la puguem verificar, veuràs les opcions per seleccionar els productes de Square que tens pensat fer servir. D’aquesta manera, rebràs informació útil mentre continues el procés per registrar-te a Square.

 7. Afegeix les dades bancàries. S’accepten els codis IBAN dels països de la Zona Única de Pagaments en Euros (SEPA). Tanmateix, el compte que hi vinculis ha de ser un compte corrent que admeti operacions a dèbit i a crèdit.

 8. Finalment, veuràs l’opció de comprar components de Square per poder començar a acceptar pagaments. Podràs comprar-ne ara o encarregar-ne en un altre moment.

Registra’t a l’aplicació

 1. al dispositiu mòbil.

 2. Toca Crea un compte per iniciar el procés d’activació.

 3. Introdueix les teves dades personals i la informació del negoci, i respon a algunes preguntes per verificar la teva identitat.

Si tens problemes per baixar l’aplicació, comprova que estiguis fent servir un dispositiu compatible amb .

Pots accedir a la Guia de configuració de TPV Square des de l’aplicació de Square. La guia de configuració t’indicarà pas a pas com configurar un compte bancari per fer transferències, crear articles, demanar components i molt més.

Per accedir a la Guia de configuració de TPV Square a l’aplicació:

 1. Obre l’aplicació de Square i selecciona ≡ Més.

 2. Selecciona Atenció al venedor > Guia de configuració.

Nota: la guia de configuració només està disponible per a dispositius iOS.

Si vols més informació sobre totes les funcions disponibles de TPV Square, consulta la guia completa de TPV Square.

Preguntes més freqüents sobre el registre

Per què no s’accepten els meus documents d’identitat?

Quan pugis els documents i les fotos per a la verificació, procura que les imatges siguin clares i incloguin la totalitat del document d’identitat o de la pàgina d’identificació. Si puges imatges borroses, amb una brillantor excessiva o amb les vores tallades, és possible que el nostre verificador tingui dificultats per completar el procés de verificació. Has de pujar una foto del document físic, ja que no podrem acceptar ni verificar còpies.

Ara mateix no puc accedir als meus documents d’identitat. Puc pujar-ne una còpia?

No. Per completar la verificació, necessitem que pugis una foto del document d’identitat original. Si puges una còpia del document, és possible que no puguem dur a terme la verificació.

He de proporcionar una foto del meu document d’identitat per completar la verificació?

Sí. Ara mateix, la verificació mitjançant documentació és l’única manera amb la qual podem verificar i activar el teu compte.

No tinc cap document nacional d’identitat ni un carnet de conduir de la Unió Europea, el Regne Unit o l’Espai Econòmic Europeu. Què puc fer servir per a la verificació?

Si no tens cap document nacional d’identitat ni carnet de conduir de la Unió Europea, el Regne Unit o l’Espai Econòmic Europeu, pots fer servir el teu passaport per a la verificació.

M’he registrat com a empresa. Com puc saber si els altres propietaris han estat verificats i s’ha activat el compte?

Pots comprovar l’estat de la verificació dels altres propietaris del negoci al Tauler de control de Square. Per fer-ho, fes clic a Compte i configuració> > Negoci > Propietaris i directors.</dd> <dt>La resta de propietaris i directors del negoci no han rebut el seu correu electrònic per completar la verificació.</dt> <dd>Si els altres propietaris i directors del negoci no han rebut el correu electrònic per completar la verificació, pots tornar a enviar-lo des del Tauler de control de Square. Per fer-ho, fes clic a Compte i configuració > Negoci > Propietaris i directors. A continuació, hauries de veure l’opció de Torna’l a enviar o Modifica l’adreça electrònica si no s’ha introduït correctament. Nota: l’enllaç de verificació del correu electrònic caducarà al cap de dues setmanes. Si, passat aquest temps, els altres propietaris i directors no han completat el procés de verificació, hauràs de tornar a enviar-los l’enllaç.</dd> <dt>Com puc saber l’estat de la verificació?</dt> <dd>Pots consultar l’estat de la verificació a la Guia de configuració que trobaràs al Tauler de control de Square. Més informació sobre els diversos estats de la verificació.</dd> <dt>Square diu que la verificació s’ha denegat. Què he de fer?</dt> <dd>Per motius de seguretat, el nostre equip d’Atenció al venedor no pot consultar la informació de la teva sol·licitud. Com que no hem pogut verificar la teva identitat, el compte no s’ha activat i no hi ha cap altra acció possible. Malauradament, no podem proporcionar-te més informació.</dd> </dl>