Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Requisits del compte

Registra’t per començar a fer servir TPV Square

Gestiona el negoci amb el software TPV de Square

Potència les vendes amb un software TPV tot en un

Descobreix com et pots registrar per obrir un compte de Square en línia i revisa la informació que has d’aportar per activar-lo. Si tens diversos negocis, pots configurar diversos comptes amb Square. Si la teva empresa té diversos punts de venda o entitats amb el mateix NIF o CIF, pots gestionar-los amb un sol compte de Square.

Requisits d’informació personal

La normativa ens obliga a demanar la informació següent als titulars dels comptes, així com als propietaris de negocis, accionistes, directius, socis i beneficiaris efectius, segons correspongui. No es pot crear cap compte de Square per processar pagaments sense completar la verificació.

  • Nom complet

  • Data de naixement

  • Adreça registrada del domicili particular

Tant si tens pensat fer servir Square com a empresa com si ho vols fer com a particular, has d’indicar el teu nom complet, l’adreça postal i la data de naixement per poder processar pagaments amb el compte de Square.

Verifiquem la informació del titular del compte i de qualsevol altra part que calgui mitjançant un sistema de documentació. Acceptem els documents següents:

  • Passaport

  • Carnet d’identitat de la UE, l’EEE o el Regne Unit

  • Permís de residència

Nota: els empleats que el titular afegeixi al compte no hauran de proporcionar informació personal addicional, tret del nom legal complet.

Informació necessària per registrar-se

D’acord amb la normativa, a Square hem de conèixer i verificar la informació personal i empresarial de les persones amb qui col·laborem i, per tant, hem de sol·licitar la informació següent als usuaris perquè puguin activar un compte de Square:

  • Nom legal complet del titular del compte (nom i cognoms).

  • Adreça del domicili particular del titular del compte.

  • Número de telèfon del titular del compte.

  • Tipus d’empresa i estructura de propietat.

  • Nom legal, adreça del domicili particular i data de naixement del director, accionista, soci, propietari o beneficiari efectiu (particulars o organitzacions amb control o influència significatius en relació amb el negoci), segons correspongui.

  • Adreça comercial i legal de l’empresa.

  • NIF/CIF.

  • Número d’IVA, si escau.

  • Compte bancari de la SEPA.

Fins que no proporcionis la informació anterior, no podràs acceptar pagaments amb targeta, però sí que podràs fer servir Square per fer un seguiment dels pagaments en efectiu i enviar als clients rebuts per correu electrònic i missatge de text.

El sistema de processament de targetes de Square compleix amb els Estàndard de seguretat de dades PCI de nivell 1, així que no has de patir per res.

Territoris no admesos

Ara per ara, Square només està disponible a la península, a les Illes Balears i a les Illes Canàries.

Territoris exclosos:

  • Ceuta

  • Melilla

Tipus d’activitats admeses

Pots obrir un compte de Square si la teva empresa correspon a un dels tipus següents.

Comerciant individual

  • Empresari individual (EI)

  • Autònom

Societat limitada

  • Societat limitada (SL)

  • Societat limitada unipersonal (SLU)

  • Societat de responsabilitat limitada (SRL)

  • Societat limitada laboral (SLL)

Societat

Nota: actualment, només admetem les societats registrades que tenen un NIF/CIF.

  • Societat col·lectiva

  • Societat comanditària

  • Societat cooperativa

  • Societat civil

Nota: en aquests moments, només admetem els tipus de negocis anteriors i no podem processar pagaments per a organitzacions sense ànim de lucre, com ara cooperatives, organitzacions religioses, sindicats, associacions de veïns, fundacions i grups d’ajuda mútua, entre d’altres.

Durant el procés de registre, hauràs d’indicar com faràs servir Square seleccionant el teu tipus d’activitat o el codi de la categoria de comerç. Square farà servir aquesta informació per oferir-te les funcions més adequades per ajudar-te a fer créixer el negoci.

Registra-t‘hi en línia

  1. Ves a el lloc web de Square > fes clic a Comença.

  2. Introdueix i confirma la teva adreça electrònica, crea una contrasenya i fes clic a Crear compte.

  3. Selecciona el tipus d’empresa i, tot seguit, introdueix la informació de l’empresa. Nota: el número d’IVA és un camp opcional, però et sortirà un error si n’introdueixes un de no vàlid. Introdueix la informació del negoci. Fes clic a Continua.

  4. Se’t demanarà que introdueixis la informació personal o del negoci perquè puguem verificar la teva identitat. Nota: introdueix la teva informació personal tal com figura al document d’identitat. Si et registres com a empresa, se’t demanarà que proporcionis dades de tots els altres propietaris o directors del negoci. Quan ho hagis fet, fes clic a Continua.

  5. A continuació, accediràs al flux de verificació basat en documentació. Se’t demanarà que pugis una foto d’un document d’identitat amb fotografia perquè el verifiquem, així que assegura’t de tenir-lo a mà, així com el mòbil. Només podem acceptar documents oficials, com ara el passaport o el DNI. Si et registres com a empresa, cadascun dels propietaris del negoci haurà de completar la verificació i rebrà un correu electrònic amb un enllaç i instruccions per fer-ho. Nota: l’enllaç que s’envia als altres propietaris caduca al cap de dues setmanes. Si passat aquest temps no han completat el procés de verificació, podràs tornar a enviar-los un enllaç des del Tauler de control de Square.

  6. Un cop hagis enviat la documentació perquè la puguem verificar, es mostraran les opcions per seleccionar els productes de Square que tens pensat fer servir. D’aquesta manera, podrem enviar-te informació útil mentre continues el procés per registrar-te a Square.

  7. Afegeix les dades bancàries. S’accepten els codis IBAN dels països de la Zona Única de Pagaments en Euros (SEPA). Tanmateix, el compte que hi vinculis ha de ser un compte corrent que admeti operacions a dèbit i a crèdit.

  8. Finalment, apareixerà l’opció de comprar components de Square per poder començar a acceptar pagaments. Podràs comprar-ne ara o encarregar-ne en un altre moment.

Registra’t a l’aplicació

  1. Descarrega l’aplicació TPV Square al dispositiu mòbil.

  2. Toca Crea un compte per iniciar el procés d’activació.

  3. Introdueix les teves dades personals i la informació del negoci, i respon a algunes preguntes per verificar la teva identitat.

Si tens problemes per baixar l’aplicació, comprova que estiguis fent servir un dispositiu compatible.

Pots accedir a la Guia de configuració de TPV Square des de l’aplicació de Square. Allà hi podràs consultar pas a pas com configurar un compte bancari per fer transferències, crear articles, comprar components i molt més.

Per accedir a la Guia de configuració de TPV Square a l’aplicació:

  1. Obre l’aplicació de Square i selecciona ≡ Més.

  2. Selecciona Atenció al venedor > Guia de configuració.

Si vols més informació sobre totes les funcions disponibles de TPV Square, consulta la guia completa de TPV Square.

Preguntes més freqüents sobre el registre

Per què no s’accepten els meus documents d’identitat?

Quan pugis els documents i les fotos per a la verificació, procura que les imatges siguin clares i incloguin la totalitat del document d’identitat o de la pàgina d’identificació. Si puges imatges borroses, amb una brillantor excessiva o amb les vores tallades, és possible que el nostre verificador tingui dificultats per completar el procés de verificació. Has de pujar una foto del document físic, ja que no podrem acceptar ni verificar còpies.

Ara mateix no puc accedir als meus documents d’identitat. Puc pujar-ne una còpia?

No. Per completar la verificació, necessitem que pugis una foto del document d’identitat original. Si puges una còpia del document, és possible que no puguem dur a terme la verificació.

He de proporcionar una foto del meu document d’identitat per completar la verificació?

Sí. Ara mateix, la verificació mitjançant documentació és l’única manera amb la qual podem verificar i activar el teu compte.

No tinc cap document nacional d’identitat ni un carnet de conduir de la Unió Europea, el Regne Unit o l’Espai Econòmic Europeu. Què puc fer servir per a la verificació?

Si no tens cap document nacional d’identitat ni carnet de conduir de la Unió Europea, el Regne Unit o l’Espai Econòmic Europeu, pots fer servir el teu passaport per a la verificació.

M’he registrat com a empresa. Com puc saber si els altres propietaris han estat verificats i s’ha activat el compte?

Pots comprovar l’estat de la verificació dels altres propietaris del negoci al Tauler de control de Square. Per fer-ho, fes clic a Compte i configuració> > Negoci > Propietaris i directors.</dd> <dt>La resta de propietaris i directors del negoci no han rebut el seu correu electrònic per completar la verificació.</dt> <dd>Si els altres propietaris i directors del negoci no han rebut el correu electrònic per completar la verificació, pots tornar a enviar-lo des del Tauler de control de Square. Per fer-ho, fes clic a Compte i configuració > Negoci > Propietaris i directors. A continuació, hauries de veure l’opció de Torna’l a enviar o Modifica l’adreça electrònica si no s’ha introduït correctament. Nota: l’enllaç de verificació del correu electrònic caducarà al cap de dues setmanes. Si, passat aquest temps, els altres propietaris i directors no han completat el procés de verificació, hauràs de tornar a enviar-los l’enllaç.</dd> <dt>Com puc saber l’estat de la verificació?</dt> <dd>Pots consultar l’estat de la verificació a la Guia de configuració que trobaràs al Tauler de control de Square. Més informació sobre els diversos estats de la verificació.</dd> <dt>Square diu que la verificació s’ha denegat. Què he de fer?</dt> <dd>Per motius de seguretat, el nostre equip d’Atenció al venedor no pot consultar la informació de la teva sol·licitud. Com que no hem pogut verificar la teva identitat, el compte no s’ha activat i no hi ha cap altra acció possible. Malauradament, no podem proporcionar-te més informació.</dd> </dl>

No trobes el que necessites?