Inici>Compte

Modifica la configuració del compte i del negoci

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

Descobreix com modificar les dades del teu compte personal i la informació del negoci.

Modifica la configuració del compte

Ves a Compte i configuració al tauler de control en línia de Square per actualitzar el nom, la contrasenya, l’idioma preferit del Tauler de control, la configuració de la verificació en dos passos i l’adreça electrònica.

Modifica l’adreça electrònica o el número de telèfon

Per modificar l’adreça electrònica o el número de telèfon associat al teu compte de Square:

1. Ves a Compte i configuració al tauler de control en línia de Square.

2. A Informació personal, selecciona Inici de sessió i seguretat i fes clic a Actualitza al costat de l’adreça electrònica o número de telèfon actual.

3. Si ja tens activada la verificació en dos passos, introdueix i confirma l’adreça electrònica o el número de telèfon que vols associar al compte de Square i fes clic a Canvia.

4. Si encara no fas servir la verificació en dos passos, selecciona si vols que s’enviï un codi de verificació a l’adreça electrònica o al número de telèfon actual i fes clic a Següent.

5. Introdueix el codi de verificació i fes clic a Envia.

Si no trobes el correu electrònic de verificació a la safata d’entrada, revisa la carpeta de correu brossa o els filtres de correu electrònic. Si has seleccionat un número de telèfon, assegura’t que el número en qüestió pugui rebre missatges de text.

Si no pots accedir a la safata d’entrada del correu electrònic del teu primer compte o si has rebut un correu electrònic de verificació i no has sol·licitat el canvi, posa’t en contacte amb el servei d’atenció al venedor de Square.

Nota: l’adreça electrònica o el número de telèfon es fa servir per iniciar la sessió al Tauler de control de Square i a l’aplicació de Square al teu dispositiu mòbil. En aquests moments, no pots eliminar aquesta informació, només editar-la.

Modifica el nom del negoci

1. Ves a Compte i configuració al El teu Tauler de control en línia.

2. Fes clic a Informació del negoci > Sobre el negoci al costat esquerre de la pàgina.

3. Actualitza la informació i fes clic a Desa.

Si tens fins a tres punts de venda, quan actualitzis el nom del negoci, tens l’opció d’aplicar-lo a tots ells. Fes clic a Actualitza quan canviïs el nom del negoci perquè el nom actualitzat es reflecteixi a tots els punts de venda, o prem Omet si no vols aplicar el canvi a tot arreu.

Si tens quatre punts de venda o més al teu compte de Square, hauràs d’actualitzar-lo a cadascun individualment. Pots modificar el nom del negoci de cadascun dels punts de venda des de la seccióPunts de venda a la pestanya Compte i configuració.

Nota: el nom del negoci es mostra als rebuts i als extractes de la targeta de crèdit dels clients.

Modifica el teu mètode de contacte segur

Per actualitzar la informació de contacte segur que tens desada al compte de Square:

1. Ves a Compte i configuració > Informació personal > Inici de sessió i seguretat al Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona Gestiona les maneres de verificar que ets tu. Per actualitzar o afegir qualsevol altre mètode de contacte segur per al teu compte, hauràs d’haver verificat almenys un mètode de contacte, número de telèfon o adreça electrònica.

3. Fes clic a Actualitza al costat del mètode de contacte que vols canviar i segueix el procés de verificació. Selecciona Continua.

4. Fes clic a Desa.

Modifica el NIF

Pots afegir o modificar el NIF del negoci des del Tauler de control de Square:

1. Ves a Compte i configuració al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Informació del negoci > Punts de venda i, a continuació, selecciona el que sigui rellevant per al teu negoci.

3. A la pàgina Informació del punt de venda, desplaça’t fins a la secció Números d’identificació del negoci i, a continuació, afegeix o canvia el NIF del punt de venda. El número d’IVA s’omplirà en funció del NIF que introdueixis.

4. Fes clic a Desa per validar el NIF i aplicar els canvis.

Nota: els NIF es validen per punt de venda i es verifiquen amb els registres governamentals coneguts. Si tens diversos punts de venda, hauràs d’aplicar el canvi a tots els que calgui.

Modifica el nom del propietari del compte

En aquests moments, Square no permet que els venedors canviïn el nom del propietari del compte.