Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Compte

Modifica la configuració del compte i del negoci

Aquí tens més informació sobre com modificar les dades del teu compte personal i la informació de l’empresa.

Modifica la configuració del compte

Ves a Compte i configuració al teu Tauler de control en línia de Square per actualitzar el nom, la contrasenya, l’idioma del tauler, la configuració de la verificació en dos passos i l’adreça electrònica.

Modifica l’adreça electrònica

Per modificar l’adreça electrònica associada amb el teu compte de Square:

 1. Ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square.

 2. A Informació personal, selecciona Inici de sessió i seguretat i fes clic a Actualitza al costat de l’adreça electrònica actual.

 3. Si ja tens activada la verificació en dos passos, introdueix i confirma la nova adreça electrònica que vols associar al compte de Square > Canvia.

 4. Si encara no utilitzes la verificació en dos passos, selecciona si vols que s’enviï un codi de verificació a l’adreça electrònica actual o al teu número de mòbil > Següent.

 5. Introdueix el codi de verificació > Enviar.

Si no veus el correu electrònic de verificació a la safata d’entrada, comprova la carpeta de correu brossa o els filtres de correu electrònic. Si has seleccionat un número de telèfon, assegura’t que el número en qüestió pugui rebre missatges SMS.

Si no pots accedir a la safata d’entrada del correu electrònic del teu compte original, o si has rebut un correu electrònic de verificació i no has sol·licitat el canvi, fes-nos-ho saber. Si has rebut un correu electrònic de verificació i no has sol·licitat el canvi, posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square

Nota: la teva adreça electrònica s’utilitza per iniciar la sessió al Tauler de control de Square i a l’aplicació Square al teu dispositiu mòbil.

Modifica el nom del teu negoci

 1. Ves a Compte i configuració al El teu Tauler de control en línia.

 2. Fes clic a Informació del negoci > Sobre el negoci al costat esquerre de la pàgina.

 3. Actualitza la informació i fes clic a Desa.

Quan actualitzis el nom del negoci, el canvi es pot aplicar a tots els punts de venda alhora si en tens un màxim de tres. Fes clic a Actualitza quan canviïs el nom perquè es reflecteixi a tots els punts de venda, o prem Omet si no vols aplicar el canvi a tot arreu.

Si tens quatre punts de venda o més al teu compte de Square, hauràs d’actualitzar cadascun individualment. Pots modificar el nom de l’empresa de cada punt de venda des de la secció Punts de venda a la pestanya Compte i Configuració.

Nota: el nom de l’empresa apareix als rebuts i als extractes de la targeta de crèdit dels clients.

Modifica el teu mètode de contacte segur

Per actualitzar la informació de contacte segur que tens desada al compte de Square:

 1. Ves a Compte i configuració > Informació personal > Inici de sessió i seguretat al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona Gestiona les maneres per verificar que ets tu. Hauràs d’haver verificat almenys un mètode de contacte, número de telèfon o adreça electrònica, per actualitzar o per afegir qualsevol altre mètode de contacte segur per al teu compte.

 3. Fes clic a Actualitza al costat del mètode de contacte que vols canviar i segueix el procés de verificació. Selecciona Continua.

 4. Fes clic a Desa.

Modifica el NIF

Pots afegir o modificar el NIF de l’empresa des del Tauler de control de Square:

 1. Ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Informaciódel negoci > Punts de venda i selecciona el que correspongui.

 3. A la pàgina Detalls del punt de venda, desplaça’t fins a la secció Números d’identificació del negoci i, a continuació, afegeix o canvia el NIF d’aquest punt de venda. El número d’IVA es mostrarà en funció del NIF que hagis introduït.

 4. Fes clic a Desa per validar el NIF i aplicar els canvis.

Nota: els NIF es validen per punt de venda i es verifiquen amb els registres governamentals coneguts. Si tens punts de venda diferents, hauràs de fer el canvi a tots els que calgui.

Modifica el nom del propietari del compte

En aquests moments, Square no permet als venedors canviar el nom del propietari del compte.